Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemtudom minek kell itt megszégyenülésről meg ilyesmiről beszélgetni...Az is elég nagy blama volt, hogy zsinórban 5-öt nyert, aztán a 2005-ös idényben csak 1-et, azt is azért, mert 6-an indultak....utána viszont megint összehoztak egy nyerő autót, csak a szerencse és a technika nem állt melléjük amikor a legnagyobb szükség lett volna rájuk.El fanático írta:Részemről nem örülök, hogy Sumák vissztér de ettől függetlenül minden futamot meg fogok nézni továbbra is.
Látni szeretném, ahogy megszégyenül - sőt! Nagyon is remélem, hogy így lesz!
Bernie bá' már látja magát Dagobert kacsaként pénzben lubickolni - jön Sumák, lehet tömni a zsebeket sok-sok lóvéval, jól fog tejelni a jegyeleadás is, az ajándéktárgy és ruházati biznisz szintén.
...hogy Ross Brawn mit és mennyit profitál abból, hogy nála versenyzik majd a másik ex-Ferkás, még egy előző hozzászólásom óta nem sikerült kitalálnom, de hogy itt nagyon-nagy érdekek fűződenek ehhez a visszatéréshez, az tutifix!
A Massa-helyettesítése című színjátékkal előkészítették a terepet, felmérték a célközönséget, látták, hogy Sumák még mindig képes eurómilliókat termelni és íme...
Jövőre az Alonso-Massa és Hamilton-Button belháborúk mellé ott lesz Rosbergenek is a parázs a s.gge alá - nagyon-nagyot zuhanna az ázsiója, ha alulmaradna Sumákkal szemben...
Izgalmas idény elé nézünk.
Én azt hittem mikor elkezdtem olvasni a nekem szánt mondatodat, hogy én vagyok aki belekavart a dolgokba az avatarommal. Amíg Téged nem zavar hogy nekem az a kép van bent avatarnak ami Neked aláírásban, addig Hajrá SchumiHawk írta:Na én is visszatettem a régi aláírásképemet, amíg nem lesz újabb.![]()
Mihu! Úgy látom ugyanaz a kép van benne mint a Te avatarodban! Ozsimiki tudja igazolni, hogy ez a sig már régen megvolt, csak lecseréltem. Ha lesz valami új alap csináltatok másikat. Ha zavar szólj és lecserélem.![]()
Ozsi! Jól gondolom, hogy jövőre nem a Ferrarinak fogsz elsősorban szurkolni?ozsimiki írta: Forca (ill németül kellene most írjamSpurt?) Schumi!
.... Ahogy én sem.
1986-ban az első Magyar Nagydíj óta nézek Forma-1-et. Nelson Piquet-nek szurkoltam (ott Ő nyert) 1991-ig amíg visszavonult. Amikor a Williams-től átment a Lotus-hoz, majd a Benetton-hoz akkor is hű maradtam hozzá, bár ott már nem volt olyan sikeres. Visszavonulásakor Michael Schumacher volt a csapattársa, úgyhogy neki kezdtem szurkolni.
2006 után már csak a Ferrarinak szurkoltam, mert Schumi után már nem érdekelt annyira az F1, azért még megnéztem minden futamot 2007-2008-ban. Idén agusztus-szeptembertől már nem nagyon néztem meg a futamot sem, pedig régen 4 órakor is felkeltem, hogy megnézzem a japán időmérőt.
Amikor felröppent a hír, hogy Schumi beáll Massa helyére az egyik szemem sírt a másik nevetett. Egyrészt örültem, hogy újra lesz miért néznem az F1-et, másrészt féltem, hogy Schumi esetleg lerombolja az image-ét, bár én bíztam benne, hogy még mindíg jó versenyző.
Amikor kiderült, hogy nem tér vissza, onnantól nem néztem F1-et.
Most még jobban féltem, hogy nem a Ferrarihoz megy, bár Ross Brawn és a Mercedes garancia a jó kocsira, főleg ha Schumi is besegít (mint anno a Ferrari-nál).
Szóval ... Go Schumi Go!
Szerk: Most vettem észre, hogy rosszul van írva Schumi neve!. Már szóltam az "Illetékes elvtársnak" és hamarosan orvosolva lesz a probléma!
Sztem pusztán egy olyan probléma lépett fel , ami csak tesztelés alatt jelentkezett, és amit az orvosi vizsgálatokon vagy előtte nem tudtak szimulálni , azt a fajta terhelést ami egy F1-es gépben jelentkezik.gekkodan írta: Hamar meggyógyult ahhoz képest annyira, hogy egy szezont bevállaljon 40 évesen![]()
Szerintem ott nagyon-nagyon másról volt szó, már akkor úgy sejtettem, hogy nem a nyaksérülés miatt nem ül be a ferkába, de ez csak egy megérzés, ami sosem fog kiderülni, hogy igaz volt-e.
Ozsi! Jól gondolom, hogy jövőre nem a Ferrarinak fogsz elsősorban szurkolni?ozsimiki írta: Forca (ill németül kellene most írjamSpurt?) Schumi!
Hamar meggyógyult ahhoz képest annyira, hogy egy szezont bevállaljon 40 évesenozsimiki írta:
elég komoly híre volt a motorbalesetének is, nem kicsit esett.
először a gomb, aztán a kabát. Miki! nemározsimiki írta:márpedig végig hozzátették,h még az orvosi vizsgálatoktól is függ![]()
és ha az yes,akkor tuti,h jöhet.
Továbbra is csak az abszolút nem mindennapi erőhatásokra tudok hivatkozniVito írta:rosszindulat nálam, vagy elfogultság nálatok!
értem Mihu, bár azért kiáltottam orvosért, mert én eddig még sosem hallottam hónapokig tartó rehabilitációról nyaksérülés esetén.
de ha mégis lenne ilyen, akkor szvsz sokkal nagyobb lett volna a motorbalesetének a hypeja, miszerint 'a 7X VB scumacher hónapokig tartó kényszerpihenőre vonul, súlyos motorbalesete miatt'.
nyugodtan, megszoktuk, akár jogosan,akár nem, ő mindig jó ok volt rá, és ezt ne vedd magadra, sokan éltek és majd élnek vele.Vito írta: előre szólok, hogy az összes schumákságnál első sorból fogok fikázni,
Szerintem túlságosan elfogult vagy negatív irányba. Gondolj csak bele...Ha egy focista lesérül, tegyük fel keresztszalag szakadása van. Legyen 5 hónap a felépülési idő. Akkor hiába hívják 3 hónap múlva hogy focizzon mert szükség van rá, nem fog tudni menni, mert a sérülésének a gyógyulási ideje 5 hónap és nem 3. Akkoriban azt mondták, hogy nyakcsigolya repedése vagy törése volt...nem emlékszem pontosan. Azért az az 5 G ami hat a nyakára 70 körön keresztül, az nem piskóta...sisakkal mindennel együtt. Ha egy teljesen új vasdarabot elkezdünk ugyan azon a ponton hajlítgatni, akkor egy idő után el fog törni...Vito írta:azért nekem mindenesetre furcsa, hogy egy 40éves f.aszi massa esésénél
NEMet mondott az akkor jósz.r ferrarinak, mert egy fél évvel(!) azelőtti balesete miatt fájt a nyaka. most pedig egy tavalyi vb-autóban ülve, brawnnal, todttal karöltve hirtelen minden rendben lett ..![]()
van itt, aki orvosnak tanul?![]()
előre szólok, hogy az összes schumákságnál első sorból fogok fikázni, ha viszont a józan ész diktálta pozíciót fogja az öreg, akkor szintén megígérem, hogy év végén -elismerve a sportemberi kvalitását- meghívom a kerpeni fanokat egy sörre a fórumtalin.
Kemééény!
Valencia előtt túlzottan beleéltam magam, amikor már szintén hivatalossá vált, hogy ő váltja Massat. Emiatt az örjöngéssel megvárom Bahraint. Ha akkor az egyik szürkében ő fog feszíteni, már bontom is a pezsgőt. Addig csak visszafogottan kezelem az ügyetMost már 100%
A német pilóta hároméves szerződést kötött a német csapattal.
Indoknak elég gyange lábakon áll. Sokkal inkább tűnik ürügynek. Nem érdekel eléggé a forma1 ezek szerint, de arra fogni, hogy mert visszajon Schumi, nem kéne.Schumacher visszatért,még egy indok hogy miért nem fogom nézni ezentúl a száguldó cirkuszt..........
Számomra ez egy nagyon szép karácsonyi ajándék.Game90 írta:Most már 100%ozsimiki írta:hú hát még mindig csak 95%ig hivatalos, még mindig nem kezdek örülni,és iszonyatosan várni a márciust,de azért kicsit elkezdek![]()
![]()
A német pilóta hároméves szerződést kötött a német csapattal.
Most már 100%ozsimiki írta:hú hát még mindig csak 95%ig hivatalos, még mindig nem kezdek örülni,és iszonyatosan várni a márciust,de azért kicsit elkezdek![]()