Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sandra BullockSlither írta:Csak annyit mondok: The Blind Side.
ozsimiki írta:...lütyővel,agykárral,beréndekkel,fütyesszel![]()
![]()
a fiatalok kedvéért (én vén 24éves vok) írom,h ez nem vmi xxx-es film
"Sziasztok!Barcafery16 írta:Szevasztok valaki nem tudna adni egy jó linket hogy le tudjam tölteni a Dragon ball z összes részét a segitséget elöre is köszi:D
Egyetértek nekem is bejött,élvezhető.ronaldinho89 írta:Én nem rég néztem meg a Becstelen Briganty- ot. állati film. lenyűgöző. nem éppen karácsonyi film de nagyon jó
Én is nézem a cool-on a filmet,kábé ezredszer.Megunhatatlan a kis mókamester és hasonlóan idióta csapata.Majd utána a Kincs,ami nincs is becsúszhat nálam,nem kicsit bírom ezt is.ozsimiki írta:Családdal kicsit nosztalgiáztunk...
...lütyővel,agykárral,beréndekkel,fütyesszel![]()
![]()
a fiatalok kedvéért (én vén 24éves vok) írom,h ez nem vmi xxx-es film,elég morbid lenne,főleg családdal
hanem a jó öreg csendőr filmek Luis De Funnes-el többek közt, még mindig szétröhögöm magam rajtuk.
Ezer köszönetfcjoc írta:de. itt találsz. linkFernando írta:Where The Wild Things Are (Szandi ajánlására) - Ehhez tud nekem vki sub-ot?
Regelsz ITT,majd letöltöd pölö INNÉT.Katalán88 írta:Már régóta megszeretném nézni, de még nem találtam hozzá torrentet.lui1698 írta:21 gramm:
Húú. Fantasztikus.
Az elejétől érzed azt a hihetetlen nyomasztó hangulatot ami az egész filmet jellemzi.
Nagyon tetszett.
Ajánlós.![]()
Tudnál adni egy torrent-es linket vagy rapidshare?
Nem probléma, ha nem sikerül, előre is köszi.
Nem 3D-be,de valószinü abba is az lett volna,mivel az alapstory nem igazán jön be....Barcaforever írta:3D-ben volt unalmas?Bastian írta:....
3D-ben volt unalmas?Bastian írta:Hát megnéztem ezt az Avatart,nem nagy durranás.Hosszú unalmas sablon story...nekem full nem jön.
De aztán izlések és pofonok,egy megnézést minden film megér....