Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kössz bátya lekötelezelszajko írta:Nekem semmi baj nem volt vele. Én pedig aztán mindent bele raktam.kurdt írta:Srácok az FM ugyen nem olyan mint a FIFA; abban a tekintetben, hogy ha utólag rakok hozzá valamit (arccsomag, logocsomag, stb.), akkor ugye nem vész el a mentésem? (mert ugye a fifa-ban bizony igen...)
előre is köszi![]()
torrentes, tessék:gygerike írta:Valaki adna 1 linket honnan tudom leszedni a Football Manager 2010-et ? Előre is köszi. PÜ-ben és itt is jó .
http://thepiratebay.org/torrent/5139332 ... LOADED.iso
Nekem semmi baj nem volt vele. Én pedig aztán mindent bele raktam.kurdt írta:Srácok az FM ugyen nem olyan mint a FIFA; abban a tekintetben, hogy ha utólag rakok hozzá valamit (arccsomag, logocsomag, stb.), akkor ugye nem vész el a mentésem? (mert ugye a fifa-ban bizony igen...)
előre is köszi
torrentes, tessék:gygerike írta:Valaki adna 1 linket honnan tudom leszedni a Football Manager 2010-et ? Előre is köszi. PÜ-ben és itt is jó .
Akkor a PSP-s linket meg tudod adni? Mert nekem van és letölteném! Köszi!barca1615 írta:Nincs ps2-re én erre az álláspontra jutottam pár oldalon keresgélve....
külföldi, hazai nagyokon psp-re találtam:D
barca1615 írta:Fifa manager 10-ezek jó kis játék
De a footbal manager mibe lehet jobb szerintetek?
jaja megmarad,de minek nézel más után,Silva egy marha jó playaLeomessi14 írta:Ha az atigazolasi keretet nem koltom el az adott evben,akkor a kovi szezonban,megmarad a penz?Hozzaadodik a jovoevi kerethez?Help me pls valaki, meg 8 nap van az atigazolasi szezonbol,es ha elmegy a penz akkor megveszem Silvat,de ha nem akkor varok,es mas alternativa utan nezek!
Szerk:Koszi
Megmarad.Leomessi14 írta:Ha az atigazolasi keretet nem koltom el az adott evben,akkor a kovi szezonban,megmarad a penz?Hozzaadodik a jovoevi kerethez?Help me pls valaki, meg 8 nap van az atigazolasi szezonbol,es ha elmegy a penz akkor megveszem Silvat,de ha nem akkor varok,es mas alternativa utan nezek!
Oh köszi szépenVictor_Valdes írta:Játékos utasításnál vedd lejeb a távoli lövéseketFCBMessi19 írta:Mit tudok tenni az ellen,hogy a "csemetéim" ne mindig távolról lőjjenek?(angolul van az FM10).
Játékos utasításnál vedd lejeb a távoli lövéseketFCBMessi19 írta:Mit tudok tenni az ellen,hogy a "csemetéim" ne mindig távolról lőjjenek?(angolul van az FM10)
Ez nem internetes jatek le kell tolteni.Nem kell sehova regisztralni.FtcSikiHun írta: egy linket kaphatok, hogy hol kell regizni?
Leomessi14 írta:Football Manager 2010 nagyon faxa jatek,szerintem probald kiFtcSikiHun írta:
ez egy játék vagy mi?Hol lehet ilyet csinálni (ha játék?)
![]()
Football Manager 2010 nagyon faxa jatek,szerintem probald kiFtcSikiHun írta:
ez egy játék vagy mi?Hol lehet ilyet csinálni (ha játék?)
![]()
bizony, csak kétszer ne mondd ugyanazt (én ezt lejáró szerződésű játékosoknál szoktam mondani)chonggy írta: hogyan kell udvarolni?arra gondolsz,hogy bemondod a sajtóba,hogy el vagy ájulva XY képességeitől??