Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy elkezdesz aktívan fórumozni, vagy támogatod egy kicsit az oldalt. Azt hiszem egy ezresért már korlátlan hozzáférést kapsz a full meccsek topikhoz.wikko írta:Ezen a sport-video.hu hogy lehet letölteni végül is mit kell pontosan csinálniAki tudja pls írja le
Regeltem, le is töltöttem az 1. részletet...Lionel85 írta:Az 1960/61-es Benfica-Barcelona meccs letöltése innen
Hát ez az,nem akartam a véletlenre bízni(neten nézni)ezért betolakodtam magam a sportot nem kedvelő barátomhoz akit már nagyon feltartottam és még a Messiéknek járó dijátadást láttam,aztán úgy gondoltam illedelmesen lelépekKrojf írta:Hova lehet elrohanni ilyenkor?gianni írta:Ha lehet,a kupa átvételét megnézném,mert arról már lemaradtam!
Köszönöm.
Ha streamen nézted, akkor mondjuk megértem...
K.
Hova lehet elrohanni ilyenkor?gianni írta:Ha lehet,a kupa átvételét megnézném,mert arról már lemaradtam!
Köszönöm.
Ilyet nem tudok, de én is nagyon örülnék neki!Gauchomester írta:Helo Mindenkinek!
A segítségeteket kérném! Nem tud valamelyőtök egy olyan oldalt, ahonnan a DIGI Sport által közvetítt Barca-meccsek góljait le tudnám tölteni? DIGI felvétellel, Magyar komm.-al??
Hát visszalapoztam de a legtöbb meccs linkje nem jóColos írta:Huhh, a sport-video.hu oldalon fennvannak a meccsek, de ott (sajnos) bizonyos aktivitás igényeltetik a fórumon. Amúgy szerintem ha visszalapozol ebben a topicban, akkor megtalálod majd őket.wikko írta:Hello!
Szeretnék letölteni egy-két tavalyi mecset Pl : a real elleni 2-6 , a bayern elleni 4-0 meg egy-két retro mecset pl : 2006-os BL döntő ... Ilyenek honan tudok letölteni lehetőleg magyarul???
Huhh, a sport-video.hu oldalon fennvannak a meccsek, de ott (sajnos) bizonyos aktivitás igényeltetik a fórumon. Amúgy szerintem ha visszalapozol ebben a topicban, akkor megtalálod majd őket.wikko írta:Hello!
Szeretnék letölteni egy-két tavalyi mecset Pl : a real elleni 2-6 , a bayern elleni 4-0 meg egy-két retro mecset pl : 2006-os BL döntő ... Ilyenek honan tudok letölteni lehetőleg magyarul???
Ha a golok utan visszajatszast is teszel akkor min. 2-3 reszes lesz a video,mert akkor kb. 1 gol 15-20 mp.-ig fog tartani es ha azt megszorozzuk a golok szamaval, 200-al(LM10 írta:Ezt, hogy érted?Ja és ha bele mersz rakni ilyen kommersz szarokat, amiket kb. minden második Barca video alá betesznek, jobb ha el se kezded. Razz
Ha tényleg minden gólt beleteszel, nem 6-8 perces lesz, hanem 6-8 részes.LM10 írta:De mivel az egész szezon gólja benne lesznek sztem elég hosszú vidi lesz(kb 6-8 perc simán), és így több szám is befog kerülni. A karib tenger meg másfél perces szám mindössze.
Akkor Carmina Burana, Viva La Vida, punkos Barca himnusz?LM10 írta:De mivel az egész szezon gólja benne lesznek sztem elég hosszú vidi lesz(kb 6-8 perc simán), és így több szám is befog kerülni. A karib tenger meg másfél perces szám mindössze.
A Karib-tenger kalózainak a zenéjét.LM10 írta:A szezon végére csinálok egy amolyan gólösszefoglalót,az össze kupa,BL,bajnoki góljainkkal együtt,minden ami tét mécs volt és lesz. Ilyen típusú vidi alá ti milyen zenét raknátok alá?