Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyik versenyzőt sem szeretem igazán, de én sem értem mit gondolt Button. Majd egyenrangúként fogják kezelni Hamiltonnal? Nem valószínű... Lazán másodhegedűs lesz. Akárcsak Kova, Alonso is ezért ment el.gergo9 írta:http://www.nemzetisport.hu/f1/hamilton- ... t-2012414/
Magával a ténnyel egyetértek, ezzel a bunkó megmondósdival nem.
Főleg nem egy olyantól aki szintén másodhegedűs volt.
Érdekes a dolog, de ugyanígy vagyok vele, még a sorrenddel is. A családi hagyománnyal isCooltiszo írta:Én Schumi szurkoló voltam, miatta néztem a F1-et (meg családi hagyomány is..), de visszavonulása után egyértelműen Ferka szurkoló maradtam, és bármennyire is szeretem Schumit, még mindig inkább Ferka mint a Mercedes, de drukkolok azért neki hogy minél jobb eredményeket érjen el.
Alonsot nem szerettem, de elismertem, ha sikerül újból felemelnie a Ferrarit, akkor köszönet neki, és hajrá Alonso!
Nálam a sorrend: Ferrari, Schumi, Vettel!
Nagyon komoly példák,milyenek is az emberekMR. TROMORT777 írta:Egy kis csemege:
http://www.f1hirek.hu/hir/Nem_vagyok_va ... 0912270900
Csatlakozom, pályafutása elejétől Ő A FAVORITOM,és a Ferrari a kedvenc CSAPATOM, egyáltalán nem okozott nehézségét azokban az években sem amikor a Benettonnal nyert,hogy egyénileg őérte,míg csapat szinten a Ferrarinak szorítsak (akkoriban sajnos nem voltak erősek).mindorokke_barca írta:Amikor én el kezdtem szurkolni neki, még a Benettonnál versenyzett, 94ben. A ferrarit miatta szerettem meg, tehát számomra a csapat csak másodlagos. Így van ez most is. Legyen Schumi a világbajnok de a Ferrari a konstrüktőrök bajnoka. Amúgy ez a jövő év különleges lesz számomra. Mert Schumin kivül Massanak és Vettelnek is szurkolok. Massanak Schumi visszanovulása óta, Vettelnek mióta megtudtam, hogy Schumi egyengedte útját. Furcsa helyzet mert nem gyakori, hogy valaki 3 pilótának is szurkoljon. Nekem a sorrend Schumi, Massa, Vettel.Schuminak szurkolsz, de a Ferrarinak is!
Egyszerre a kettő nem megy, mert mi van, ha
Én is így vagyok vele. Alonso meg hiába megy a Ferrariba, számomra ő mindig ellenség marad.mindorokke_barca írta:Amikor én el kezdtem szurkolni neki, még a Benettonnál versenyzett, 94ben. A ferrarit miatta szerettem meg, tehát számomra a csapat csak másodlagos. Így van ez most is. Legyen Schumi a világbajnok de a Ferrari a konstrüktőrök bajnoka. Amúgy ez a jövő év különleges lesz számomra. Mert Schumin kivül Massanak és Vettelnek is szurkolok. Massanak Schumi visszanovulása óta, Vettelnek mióta megtudtam, hogy Schumi egyengedte útját. Furcsa helyzet mert nem gyakori, hogy valaki 3 pilótának is szurkoljon. Nekem a sorrend Schumi, Massa, Vettel.Schuminak szurkolsz, de a Ferrarinak is!
http://www.formula1.com/teams_and_drivers/teams/messideco írta:Vki nem tudja leírni a jövő évi versenyzők és csapatok névsorát vagy linket küldeni, mert én nagyon össze vagyok zavarodva. Előre is köszönöm!
Amikor én el kezdtem szurkolni neki, még a Benettonnál versenyzett, 94ben. A ferrarit miatta szerettem meg, tehát számomra a csapat csak másodlagos. Így van ez most is. Legyen Schumi a világbajnok de a Ferrari a konstrüktőrök bajnoka. Amúgy ez a jövő év különleges lesz számomra. Mert Schumin kivül Massanak és Vettelnek is szurkolok. Massanak Schumi visszanovulása óta, Vettelnek mióta megtudtam, hogy Schumi egyengedte útját. Furcsa helyzet mert nem gyakori, hogy valaki 3 pilótának is szurkoljon. Nekem a sorrend Schumi, Massa, Vettel.Schuminak szurkolsz, de a Ferrarinak is!
Igaz,h pont az ellentáborból való vagyok,de azért megpróbálkozom a válasszal.Krojf írta: Íme máris megérkezett a skizofrénia!
Schuminak szurkolsz, de a Ferrarinak is!
Egyszerre a kettő nem megy, mert mi van, ha pont Schumi fogja akadályozni a Scuderia Italia konstruktőri vb-címét?
Vagy pont a Ferrari valamelyik drivere akadályozza Schumi egyéni vb-címét?
Dönteni kell, mert egyszerre kétfelé nem szurkolhatsz!
Igen, Schumi minden Ferrarisnak igazi szellemi erőpróba lesz, mert Schumi sokáig maga volt a Ferrari.
Szóval döntenetek kell, bármennyire is borzalmas a jelenlegi helyzet!
Egyetlen szíveteket nem vághatjátok kétfelé, mert akkor megszűntök létezni!
K.
Íme máris megérkezett a skizofrénia!Ronaldinho&Barca írta:Háát hatalmas egy ajándék ez így, de fel kell még fognom, mi is történik éppen..Visszatér az élő legenda, az örök kedvenc és végre helyre rázza ezt az össze kuszált f1-t. Újra érdemes lesz legapróbb mozzanatokig figyelemmel kísérni a sorozatot. Bár nekem még most is furcsa, hogy egy merciben teszi a visszatérést, amikor a tévében láttam, felvetődött bennem jó pár kérdés, ferrari biztos tudta, a visszatérés idő kérdése, akkor miért nem cselekedett.. de gondolom Schumi egy utolsó nagy álma válhat így valóra a német csomaggal, és Alonso se utolsó pillanatba szerződött a ferrarihoz, no de ebben az örömben ilyeneket ne elemezgessünk, csak furcsa dolgok.
De fura évad lesz, az ősi ellenség érkezik a Ferrariba, az Örök Kedvenc visszatért 3 év után a mercibe Ross mellé.. lesz miért kamillázgatni a tv előtt..
A sok szép kép még most is beugrik, de talán ami még hiányozni fog nagyon, az a Schumi-Felipe páros lesz, számomra az felejthetetlen volt abban az évben..
Viszont amikor búcsúzott, sose gondoltam volna, hogy visszatér egyszer, de aki erre a feladatra születik ebben az életben, annak itt a helye.Jó volt újra látni, nyilatkozni, látni a mosolyt nagyon kíváncsi vagyok mire lesz képes, de legalább úgy oktasson mindig, mint legutóbb.
Mindörökké Schumacher & Hajrá Massa & Forza Ferrari!!!
Ha ezzel arra utaltál, hogy Hamilton megleckéztette, akkor ez egy picit túlzás, lévén azonos ponttal zárták az évet. Erről megint ne nyissunk vitát sztem, hogy Hamilton milyen szerepet tölt be a Mekinél, Kovalainen esete is bizonyítja, de jövőre Button is jól meg fog főni, ha abban reménykedik, hogy azonos feltételeket kapnak. De ezen még csak nem is csodálkozom, Hamilton olyan a mekinek, mint nekünk Messi kb. Saját nevelés, saját csodagyerek.LG írta: Én meg remélem Alonso ugyanúgy jár a Ferrarival, mint a McLarennel, szóval egy év után visszatakarodik a Renault-hoz, miután Massa megleckéztette.
Én meg remélem Alonso ugyanúgy jár a Ferrarival, mint a McLarennel, szóval egy év után visszatakarodik a Renault-hoz, miután Massa megleckéztette.Mindenesetre sportszerűen sok sikert kívánok neki, de nagyon szeretném, hogy egy picit szomorú legyen 1 év mulva ilyenkor, amikor látja majd, hogy az a piros kocsi fogja legyőzni, amit oly sokáig vezetett sikeresen. És remélem, hogy ez Alonso lesz.
Korrekt. 3 év múlva 10x vb leszA német pilóta hároméves szerződést kötött a német csapattal.
Apa kezdődik....Miért ne lehetne lehetséges?mert egy fél évvel(!) azelőtti balesete miatt fájt a nyaka. most pedig egy tavalyi vb-autóban ülve, brawnnal, todttal karöltve hirtelen minden rendben lett .. Rolling Eyes