Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
El fanático
Entrenador del Barça

2010.01.14. 21:49:22

Állítólag - egyes lapinformációk szerint - Flavio Briatore, ha nem talál munkát az F1ben vagy a FIA fellebbezése nyomán mégsem térhet vissza, úgy megpályázza a Juventus FC elnöki posztját... :roll:

forrás: f1-live.hu
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2010.01.07. 17:15:59

jó lett ez a Irvine interjú :D Button nem annyira jó pilóta, Lewis. Mellette tényleg csak második számú pilóta volt Kova, és Alonso is. De míg Kova egyértelműen rosszabb pilóta, mint Hamilton, addig ez Alonsonál nem ennyire egyértelmű. Szinte az egész csapat (legfőképpen Ron Dennis) Lewis pártját fogta, nem volt a csapaton belül egyenlőség. Amúgy ha Fernando nem lett volna csapattársa Lewisnak, sztem közelse lett volna ilyen jó eredménye, hisz a csapatfejlesztésben Alonso kivette bőven a részét. Visszatérve Jensonhöz: abban az évben két dolog kellett ahhoz, hogy vki vb győztes legyeb: bekerülni a Brawn GP-hez, majd megverni a csapattársat. Az öreg Eddie-vel egyetértek, Buttont meg fogja verni Lewis, és Rosberg is jobb nála. Nem lesz címvédés :lol:

a világbajnoki cím idén Alonso, Hamilton és a Mester között dől majd el. Más nem szólhat bele. Ez a nagyok harca lesz!!! (talán még Vettel, de ő talán még kevés lesz)
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.07. 15:45:55

gergo9 írta:http://www.nemzetisport.hu/f1/hamilton- ... t-2012414/

Magával a ténnyel egyetértek, ezzel a bunkó megmondósdival nem.
Főleg nem egy olyantól aki szintén másodhegedűs volt.
Egyik versenyzőt sem szeretem igazán, de én sem értem mit gondolt Button. Majd egyenrangúként fogják kezelni Hamiltonnal? Nem valószínű... Lazán másodhegedűs lesz. Akárcsak Kova, Alonso is ezért ment el.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
gergo9
Director del Fútbol

2010.01.07. 15:30:21

http://www.nemzetisport.hu/f1/hamilton- ... t-2012414/

Magával a ténnyel egyetértek, ezzel a bunkó megmondósdival nem.
Főleg nem egy olyantól aki szintén másodhegedűs volt.
miihii
KHAL

2010.01.05. 18:56:15

http://www.nemzetisport.hu/f1/briatore- ... t-2012166/

Na,ennyit a kemény kezű FIA-ról... :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.04. 23:59:43

Minden Schumisnak (aki még nem ismeri,látta ezt a vidit) ajánlanám a Michael Schumacher-Egy legenda története /The Legendary Schumacher / című "filmet", nincs semmi szöveg,csak zenés vidis összeállítás, fantasztikus vágásokkal, és pillanatokkal. persze akik nyomon követték a karrierjét, láthatták majdnem mindet,de óriási vágások,és jelenetek vannak benne.

március elején lenne szerencsés megnézni, adna egy +löketet :D már láttam nem egyszer. de most láttam úgy először,h tudom,h visszatér, még nagyobb löket...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
matyi25
Capitá del Barça

2009.12.28. 23:14:38

Cooltiszo írta:Én Schumi szurkoló voltam, miatta néztem a F1-et (meg családi hagyomány is..), de visszavonulása után egyértelműen Ferka szurkoló maradtam, és bármennyire is szeretem Schumit, még mindig inkább Ferka mint a Mercedes, de drukkolok azért neki hogy minél jobb eredményeket érjen el.
Alonsot nem szerettem, de elismertem, ha sikerül újból felemelnie a Ferrarit, akkor köszönet neki, és hajrá Alonso!
Nálam a sorrend: Ferrari, Schumi, Vettel!
Érdekes a dolog, de ugyanígy vagyok vele, még a sorrenddel is. A családi hagyománnyal is :D
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
gergo9
Director del Fútbol

2009.12.28. 22:47:31

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... ez-2011530

Ez már tényleg vicces :D
Még Häkkinent meg Montoya-t kéne meggyőzni hogy térjenek vissza ők is aztán jövőre mehetne a Retro F1 :D
gianni
Entrenador del Barça

2009.12.27. 13:26:39

MR. TROMORT777 írta:Egy kis csemege:
http://www.f1hirek.hu/hir/Nem_vagyok_va ... 0912270900
Nagyon komoly példák,milyenek is az emberek :lol:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.12.24. 12:29:41

Én Schumi szurkoló voltam, miatta néztem a F1-et (meg családi hagyomány is..), de visszavonulása után egyértelműen Ferka szurkoló maradtam, és bármennyire is szeretem Schumit, még mindig inkább Ferka mint a Mercedes, de drukkolok azért neki hogy minél jobb eredményeket érjen el.
Alonsot nem szerettem, de elismertem, ha sikerül újból felemelnie a Ferrarit, akkor köszönet neki, és hajrá Alonso!
Nálam a sorrend: Ferrari, Schumi, Vettel!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.24. 11:52:33

Schuminak az ominózus Schumi-Senna-féle konfliktus óta szurkolok, lényegében azzal kezdődött, hogy akadt egy versenyző melyet ugyanúgy hívtak, mint az én gyemekkori kedvenc kapusomat... Egyébként is az egyéni sportágakban-főképp tenisz, meg az F1-valamiért a németek szimpatikusak. Becker, Stich, Schumi, Vettel, Haas, stb. (kivétel: Frentzen)
Tehát jövőre: Hajrá Schumi, majd Vettel. Ha egyikük se, akkor valamelyik vörös autó nyerjen. :D
De az igazi majd az lesz, ha Schumi végleges visszavonulása után-amit, ha versenyképes autó lesz alatta, nem hétszeres Vb-ként fog megtenni- esetleg Vettel beül egy vörösbe...
De ne menjünk annyira előre, előttünk 3 szenzációs szezon, amely sokakat "visszahoz" az F1-be!
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.24. 11:42:38

mindorokke_barca írta:
Schuminak szurkolsz, de a Ferrarinak is!
Egyszerre a kettő nem megy, mert mi van, ha
Amikor én el kezdtem szurkolni neki, még a Benettonnál versenyzett, 94ben. A ferrarit miatta szerettem meg, tehát számomra a csapat csak másodlagos. Így van ez most is. Legyen Schumi a világbajnok de a Ferrari a konstrüktőrök bajnoka. Amúgy ez a jövő év különleges lesz számomra. Mert Schumin kivül Massanak és Vettelnek is szurkolok. Massanak Schumi visszanovulása óta, Vettelnek mióta megtudtam, hogy Schumi egyengedte útját. Furcsa helyzet mert nem gyakori, hogy valaki 3 pilótának is szurkoljon. Nekem a sorrend Schumi, Massa, Vettel.
Csatlakozom, pályafutása elejétől Ő A FAVORITOM,és a Ferrari a kedvenc CSAPATOM, egyáltalán nem okozott nehézségét azokban az években sem amikor a Benettonnal nyert,hogy egyénileg őérte,míg csapat szinten a Ferrarinak szorítsak (akkoriban sajnos nem voltak erősek).

mára még egyszerűbb lesz, maradt 1db vörös gép (másik erőteljesen hidegen fog hagyni) és természetesen ha lenne olyan szituáció,h Schuminak egy Ferrarit kell letolnia, fél másodpercig se filóznék,h tolja e le :D
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.24. 10:33:04

mindorokke_barca írta:
Amikor én el kezdtem szurkolni neki, még a Benettonnál versenyzett, 94ben. A ferrarit miatta szerettem meg, tehát számomra a csapat csak másodlagos. Így van ez most is. Legyen Schumi a világbajnok de a Ferrari a konstrüktőrök bajnoka. Amúgy ez a jövő év különleges lesz számomra. Mert Schumin kivül Massanak és Vettelnek is szurkolok. Massanak Schumi visszanovulása óta, Vettelnek mióta megtudtam, hogy Schumi egyengedte útját. Furcsa helyzet mert nem gyakori, hogy valaki 3 pilótának is szurkoljon. Nekem a sorrend Schumi, Massa, Vettel.
Én is így vagyok vele. Alonso meg hiába megy a Ferrariba, számomra ő mindig ellenség marad.
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2009.12.24. 09:04:35

messideco írta:Vki nem tudja leírni a jövő évi versenyzők és csapatok névsorát vagy linket küldeni, mert én nagyon össze vagyok zavarodva. Előre is köszönöm!
http://www.formula1.com/teams_and_drivers/teams/
messideco
Presidente del Barça

2009.12.24. 08:34:29

Vki nem tudja leírni a jövő évi versenyzők és csapatok névsorát vagy linket küldeni, mert én nagyon össze vagyok zavarodva. Előre is köszönöm!
Kép
"And my heart will leave you never."
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.12.24. 07:35:08

miihii
KHAL

2009.12.24. 06:56:40

Krojf írta: Íme máris megérkezett a skizofrénia!
Egyszerre a kettő nem megy, mert mi van, ha pont Schumi fogja akadályozni a Scuderia Italia konstruktőri vb-címét?
Vagy pont a Ferrari valamelyik drivere akadályozza Schumi egyéni vb-címét?
Dönteni kell, mert egyszerre kétfelé nem szurkolhatsz!
Igen, Schumi minden Ferrarisnak igazi szellemi erőpróba lesz, mert Schumi sokáig maga volt a Ferrari.
Szóval döntenetek kell, bármennyire is borzalmas a jelenlegi helyzet!
Egyetlen szíveteket nem vághatjátok kétfelé, mert akkor megszűntök létezni!
K.
Igaz,h pont az ellentáborból való vagyok,de azért megpróbálkozom a válasszal. :wink:
Kívülállóként úgy érzem,h a srácok magasról letojnák,ha MS bekavarna a ferka konstruktőrijébe.Csak szerezzen minél több pontot a nagy kedvenc...
Ellenkező esetben,ha vmely piros gép pilótája ütné el a VB-től,akkor azért fognák a fejüket alaposan.
Lehet kétfelé szurkolni,de le merem fogadni,h elsőbb az egyenlők közt a német.
Szerintem kábé úgy lehetnek vele,h a dobogón mindig MS és a két piroska álljon.De lehetőleg a germán legyen középen :P
A többség sztem előbb szerette meg Sumit,mint a Ferrarit és esetleg pont miatta lett az olaszok fanja.Miután kiszállt,maradtak az adott teamnél.De ha az überállesz csávójuk akár egy Moszkviccsal is,de visszatér,akkor első körben neki hajtanak,a top istállójuk kárára is.
Ez érthető is,hisz' MS egy nagy ajándék NEKIK ( :wink: ),csoda,h még láthatják.Most ezt akarják kiélvezni.Ferrari elvileg tovább lesz a F1-ben,így később ismét majd kizárólag rájuk fókuszálnak.
Ha esetleg rosszul érzem,akkor majd jön egy illetékes elvtárs és jól kifejti,h mi a tényállás ezügyben.

Én meg még azon voltam nemrég,h de durva lesz két csapatnak szurkolni,mivel az én istállóm kettévált,és nem akartam egyikhez sem hűtlen lenni.De ezzel a merdzsó nálam belerondított igen durván,így marad a MEKI (és azért Niconak szurkolok -mert vele nincs bajom- ,h pörkintsen oda az öregnek :P )
Majd talán MS után ismét nyugodt szívvel tudok szorítani a csillagosoknak is,addig meg csak élvezkedjenek a kollegák az emberük miatt :wink:

Vagdalkozásba nem megyek bele,de abban piszkosul reménykedem,h börni nem csinál egy kis huncut plusz hátszelet a védencének.Úgy is mondhatnám,h leveszi róla a kezét:
KATT
:twisted: [-X

Asszem lesznek villongások itt,bár ez nem újság,csak épp a szereplők cserélődnek :D De tuti,h nem lesz olyan nyugis jövőre sem ez a topic,ahogy már most finom pengeváltások zajlanak.

Zárszóként,karácsony jegyében:
Mindannyiunknak legyen meg az öröme a német visszatérésében!
(A fanoknak,h még láthatják,az ellenzék kedvéért meg végezzen minél hátrébb :P )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.12.23. 23:50:46

Ronaldinho&Barca írta:Háát hatalmas egy ajándék ez így, de fel kell még fognom, mi is történik éppen.. :) Visszatér az élő legenda, az örök kedvenc és végre helyre rázza ezt az össze kuszált f1-t. Újra érdemes lesz legapróbb mozzanatokig figyelemmel kísérni a sorozatot. Bár nekem még most is furcsa, hogy egy merciben teszi a visszatérést, amikor a tévében láttam, felvetődött bennem jó pár kérdés, ferrari biztos tudta, a visszatérés idő kérdése, akkor miért nem cselekedett.. de gondolom Schumi egy utolsó nagy álma válhat így valóra a német csomaggal, és Alonso se utolsó pillanatba szerződött a ferrarihoz, no de ebben az örömben ilyeneket ne elemezgessünk, csak furcsa dolgok. :) De fura évad lesz, az ősi ellenség érkezik a Ferrariba, az Örök Kedvenc visszatért 3 év után a mercibe Ross mellé.. lesz miért kamillázgatni a tv előtt.. :) A sok szép kép még most is beugrik, de talán ami még hiányozni fog nagyon, az a Schumi-Felipe páros lesz, számomra az felejthetetlen volt abban az évben.. :)

Viszont amikor búcsúzott, sose gondoltam volna, hogy visszatér egyszer, de aki erre a feladatra születik ebben az életben, annak itt a helye. :) Jó volt újra látni, nyilatkozni, látni a mosolyt nagyon kíváncsi vagyok mire lesz képes, de legalább úgy oktasson mindig, mint legutóbb. ;)

Mindörökké Schumacher & Hajrá Massa & Forza Ferrari!!!
Íme máris megérkezett a skizofrénia!
Egyszerre a kettő nem megy, mert mi van, ha pont Schumi fogja akadályozni a Scuderia Italia konstruktőri vb-címét?
Vagy pont a Ferrari valamelyik drivere akadályozza Schumi egyéni vb-címét?
Dönteni kell, mert egyszerre kétfelé nem szurkolhatsz!
Igen, Schumi minden Ferrarisnak igazi szellemi erőpróba lesz, mert Schumi sokáig maga volt a Ferrari.
Szóval döntenetek kell, bármennyire is borzalmas a jelenlegi helyzet!
Egyetlen szíveteket nem vághatjátok kétfelé, mert akkor megszűntök létezni!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.12.23. 23:43:09

Háát hatalmas egy ajándék ez így, de fel kell még fognom, mi is történik éppen.. :) Visszatér az élő legenda, az örök kedvenc és végre helyre rázza ezt az össze kuszált f1-t. Újra érdemes lesz legapróbb mozzanatokig figyelemmel kísérni a sorozatot. Bár nekem még most is furcsa, hogy egy merciben teszi a visszatérést, amikor a tévében láttam, felvetődött bennem jó pár kérdés, ferrari biztos tudta, a visszatérés idő kérdése, akkor miért nem cselekedett.. de gondolom Schumi egy utolsó nagy álma válhat így valóra a német csomaggal, és Alonso se utolsó pillanatba szerződött a ferrarihoz, no de ebben az örömben ilyeneket ne elemezgessünk, csak furcsa dolgok. :) De fura évad lesz, az ősi ellenség érkezik a Ferrariba, az Örök Kedvenc visszatért 3 év után a mercibe Ross mellé.. lesz miért kamillázgatni a tv előtt.. :) A sok szép kép még most is beugrik, de talán ami még hiányozni fog nagyon, az a Schumi-Felipe páros lesz, számomra az felejthetetlen volt abban az évben.. :)

Viszont amikor búcsúzott, sose gondoltam volna, hogy visszatér egyszer, de aki erre a feladatra születik ebben az életben, annak itt a helye. :) Jó volt újra látni, nyilatkozni, látni a mosolyt nagyon kíváncsi vagyok mire lesz képes, de legalább úgy oktasson mindig, mint legutóbb. ;)

Mindörökké Schumacher & Hajrá Massa & Forza Ferrari!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
szajko
Director del Fútbol

2009.12.23. 23:10:52

Üdv újra Schumi!

Így, hogy Kimi elment neki szúrkolok!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.23. 22:59:39

”Az ellenfelek kemények, de feldob, hogy itt lehetek. Szorosabb, de nem nehezebb a mezőny, itt mindig erős pilóták indultak”

”Abszolút biztos vagyok abba, hogy fel tudom venni a fiatalok tempóját. Amikor először visszaültem a gokartba a motorbaleset után, azonnal gyors voltam. Be kell bizonyítanom élesben is ezt, és izgalmas lesz kerék kerék ellen menni a srácokkal. Már várom, győzzenek le, ha tudnak! Sokat számít, hogy kívülről is biztatnak, senki sem kételkedik a képességeimben.”

”Az autók kicsit mások, de annyiféle autóm volt már, erős oldalam az alkalmazkodás”.

"Szoros harc lesz lesz a csapatok között, de sokat jelent, hogy bíznak bennem az embereim!"

”Egyedi, különleges lenne újra megnyerni a Formula1-et, de üljünk előbb a volán mögé, aztán majd utána beszélhetünk. Újra versenyzésre éhezem, úgy, mint rég”.

ennnnyi, THE BEST!

ennyire F1es évet még nem vártam, ha csak az lenne,h Ő visszatér,akkor is óriási lenne,de a sok új csapat,körülmények, meg minden, óriási év lesz.
Kép
MR. TROMORT777

2009.12.23. 22:23:10

Alonso tuti nem fog úgy járni a Ferrariba mint a Mclarenbe, a Santander miatt lett leszerződtetve és hooszú táva terveznek. Érdekes lesz a Massa-Alonso csata, Alonso az esélyesebb Massa csak néha-néha fogja megelőzni szerintem.
A Mclarenbe is hasonló a helyzet, Hamilton szét fogja verni Buttont.
A Mercedesnél érdekes lesz, most bizonyíthat Rosberg(bár én nem látok benne olyan nagy tehetséget), és Schuminak is bizonyítania kellene, h komolyan gondolja, és h 40 évesen még lehet mit kezdeni a Forma-1be.
A végső győztes Alonso-Hami-Schumi közül fog kijönni szerintem. De bármi megtörténhet.
Én Schumi visszatérésének örülök is meg nem is. Szép volt jó volt, de lehet nem tud már jól menni, és akkor az embereknek az fog megmardni az emlékezetébe, h h szenvedett utsó évébe.
Nagyon sajnálom h Kimi elment ralyzni, ő az örök kedvenc, remélem egyszer még visszatér. Így nem tudom kinek is drukkoljak. Talán Kobajasinak :D
Érdekes év lesz az biztos.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.12.23. 22:00:27

LG írta: Én meg remélem Alonso ugyanúgy jár a Ferrarival, mint a McLarennel, szóval egy év után visszatakarodik a Renault-hoz, miután Massa megleckéztette.
Ha ezzel arra utaltál, hogy Hamilton megleckéztette, akkor ez egy picit túlzás, lévén azonos ponttal zárták az évet. Erről megint ne nyissunk vitát sztem, hogy Hamilton milyen szerepet tölt be a Mekinél, Kovalainen esete is bizonyítja, de jövőre Button is jól meg fog főni, ha abban reménykedik, hogy azonos feltételeket kapnak. De ezen még csak nem is csodálkozom, Hamilton olyan a mekinek, mint nekünk Messi kb. Saját nevelés, saját csodagyerek.

A Ferrarinál biztos, hogy minden adott lesz Alonsonak, nem véletlen, hogy nem kevés pénzért idő előtt zavarták el Raikonent, aki Massával ellentétben azért nyert egy VB-t ennek a csapatnak a már fent említett évben. Montezemolo 2 nappal ezelőtti nyilatkozata pedig arra utal, hogy igenis nagyon sok reménye van a spanyolban, akiről még az ellenségei is tudják, hogy remek fejlesztő és a ferka vezér is benne látja a felemelkedést.

Szóval ezek erős túlzások voltak, de abban egyetértünk, hogy kemény év lesz.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.23. 21:48:54

Mindenesetre sportszerűen sok sikert kívánok neki, de nagyon szeretném, hogy egy picit szomorú legyen 1 év mulva ilyenkor, amikor látja majd, hogy az a piros kocsi fogja legyőzni, amit oly sokáig vezetett sikeresen. És remélem, hogy ez Alonso lesz.
Én meg remélem Alonso ugyanúgy jár a Ferrarival, mint a McLarennel, szóval egy év után visszatakarodik a Renault-hoz, miután Massa megleckéztette.
A német pilóta hároméves szerződést kötött a német csapattal.
Korrekt. 3 év múlva 10x vb lesz 8)
mert egy fél évvel(!) azelőtti balesete miatt fájt a nyaka. most pedig egy tavalyi vb-autóban ülve, brawnnal, todttal karöltve hirtelen minden rendben lett .. Rolling Eyes
Apa kezdődik....Miért ne lehetne lehetséges?

Komoly lesz ez az év. Nemcsak a pályán lesznek nagy harcok, de ebben a topicban is. Azt hiszem, h majd pár gyengébb idegzetű fórumozó a kitiltás sorsára jut.
Válasz küldése