Gömzító írta:Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy honnan tudnék letölteni régi Barcelona meccseket? Konkrétan a 2000/01 szezon Barca - Valencia az amit szeretnék megszerezni.
A legnagyobb focista legnagyobb meccse és legnagyobb gólja, hát erről szólt az a meccs. Van aki egyetért van aki nem, de nagyon örülnék ha tudnátok nekem ebben segíteni.
Előre is köszönöm!
Szia!
Szerintem sokan járunk még hasonló cipőben, mint Te. Engem is nagyon érdekelnének régi meccsek felvételei, de sajnos (ahogy én láttam) ezek nagyon korlátozott számban elérhetők. Az általad említett mérkőzést én még sehol nem láttam, persze ez nem jelenti azt, hogy nem is létezik.
No de hogy valami okosat is mondjak:
www.rojadirecta.com Talán itt találod meg a legtöbb meccset, sajnos keresni már nem igazán lehet az oldalon, így végig kell lapoznod a 461 oldalt, hogy átnézd, mik vannak fenn. Meg persze a több éves feltöltéseket nagy valószínűséggel már nem találod fenn. A
www.sport-video.hu előnye, hogy magyar kommentárral is találsz meccseket, hátránya az, hogy vagy fizetned kell, hogy ezekhez hozzáférhess (mellesleg most akció van: 1.000 Ft-ért örökös hozzáférést kapsz a videók részleghez), vagy hónapokig cseveghetsz velük erről-arról, hogy aktivitásoddal kiérdemeld azt. Most még hirtelen a
www.fbtz.com jut eszembe, ott is keresgélhetsz.
Remélem, segítettem. Sok sikert!
Szerk.: Ja, igen! A kedvencemet majdnem kihagytam:
www.tiki-taka.org. Bár ahogy látom, ezen csak legújabbkori meccsek vannak.