Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most foglaltam rá jegyetMessa írta:Tegnap én is láttam az Avatart sima 3D-ben, így is elképesztő volt a film.
Az egyik legjobb film, amit eddig életemben láttam.![]()
Persze ízlések és pofonok, de nekem nagyonnagyon bejött.
Én is megnéztem és hát hasonló a véleményem. A végén az a szarvasos jelenet... ekkora 'mit is' ? még nem láttam. A dinoszauroszokat szebben megcsinálják egy természetfilmben mint ezt. Így már nem csak sza.r a film hanem nagyon sza.r.Fernando írta:Amerikai pite 7:
Rém gáz film. Béna szereplők, gyenge unalmas, elcsépelt sztori, semmi felvezetés. Meg ezek a visszautalgatások a régi pitékre. Meg Stifler szerepe... hatalmas gáz volt ez a film. Már az egész alapsztori a második rész alapján van. Meg Nadja unokahúga Úristen... Menjetek már a francba. 10/3. Ha nem lettek volna visszautalgatások, meg nincs teli hülyeséggel, és nem ez a címe, talán egy 10/4-et is elért volna.
Whatever Works telis-tele House féle lenéző fekete humorral, nekem tetszettIlúvatar írta:már nem tudok semmilyen filmet letölteni mert mindegyiket láttamtudtok valamit ajánlani? olyat amit még nem láttam
![]()
Halálfutam: jó kis akciófilm, modern mad max.szajko írta:Elkezdtem tölteni 3 filmet véleményt várnék róluk, mert mostanság unatkozom...pazaroljam e rájuk az időmet.![]()
Halálfutam,Tükrök,Silent Hill
Halálfutamot még nem láttam, de a Tükrök szerintem elég jó volt, feszültséget tartotta sokáig, a Silent Hill pedig szerintem egy olyan igazi fosatós horror, legalábbis nekem az volt, bár lehet azért, mert még régen néztem meg, de szerintem elég parás, ha ilyen film kell ajánlomszajko írta:Elkezdtem tölteni 3 filmet véleményt várnék róluk, mert mostanság unatkozom...pazaroljam e rájuk az időmet.![]()
hát, én IMDB-n is végig néztem, és személy szerint én ezeket mind az adott évben is láttam (2008) de a lényege a mondanivalómnak az lett volna, hogy a 2008as filmtermés, sokkal magasabb színvonalú volt mint a 2009es, csak azért nem tűnik szembe elsőre, mert ugyebár mire hozzánk elért mozikba, már 2009 volt, meg a dvd megjelenésük is szintén erre az évre esett! de 2010 már nem lesz ilyen szépSzandi írta:
Let the right one in: Az egy dolog, h Amerikában tolják már 2007 óta, de itthon idén mutatták be, sőt moziban is tolják, ígyhát szvsz ez vehető ideinek.
Changeling, Slumdog, Benjamin: Szintén. Fesztiválok 08ban. Itthon meg főképp idén. Így hát szerintem ezek vehetőek ideinek, de ha akarod átírom a listámLegalábbis mikor tavaly ősszel moziplakátokat vadásztam és kaptam egy Jolie néniset, akkor fogalmam nem volt róla, h ez mi, de azért nem vagyok annyira tájékozott ilyesmikben. Meg, ez hülyén hangzik, de idén láttam őket, és tkp máskor nem is láthattam őket, így nekem az idei filmélményeimet gazdagítják.
Hurt Locker: Hát, ahogy én tudom 2008ban csak még fesztiválokon volt látható nagyjából, és idei golden globe jelölt, így ez is vehető kilencesnek.
Fesztivál.
A Halálfutam nagyon jó film, jó történet, jó megvalósítás, csak ajánlani tudom.szajko írta:Elkezdtem tölteni 3 filmet véleményt várnék róluk, mert mostanság unatkozom...pazaroljam e rájuk az időmet.![]()
A Silent Hill felejthető. Én nem nézném meg mégegyszer.szajko írta:Elkezdtem tölteni 3 filmet véleményt várnék róluk, mert mostanság unatkozom...pazaroljam e rájuk az időmet.![]()
Bezony,jól emlékszel!VIII.Henrik írta:Ez HBO produkció, ha jól emlékszek, és a Maffiózókból kiindulva, értik HBO-nál a dolgukat.kudu írta:
Elég jó és csak két évad, szóval megéri végigpörgetni.kudu írta:http://comment.blog.hu/2009/12/29/az_ev ... ex_szerint
Egy lista az évtized legjobb sorozatairól.
Van benne említve egy bizonyos Róma c. sorozat.
Látta ezt már valaki innen? mert a promó alapján nem lehet rossz
Varatrix írta:
Csak hát a látvány miatt megnézni 5-ször egy filmet...
Varatrix írta: Mert ilyen képeket eddig nem láttam.
Halálfutam nekem tetszett.Statham filmjeit karmolom.Pörgős akció,nem túl bonyolult sztorival.Egy megnézést megér sztem...szajko írta:Elkezdtem tölteni 3 filmet véleményt várnék róluk, mert mostanság unatkozom...pazaroljam e rájuk az időmet.![]()
Nem tudom, én eddig csak iMAX-be voltam. De az Avatar higyjétek el, hihetetlen látvány iMAX-ben. Aki tudja, mindenképpen 3d-ben nézze!sjd írta:Látványban mi a különbség az imax és a sima 3D között? (úgy általában)wikko írta:Hello !
Holnap megyek moziba és nem tom hogy megéri e IMAX-be nézni az Avatar-t vagy elég a sima 3D is . Szerintetek ? Sokkal jobb az IMAX ?
igen én Pesten az Aréna plázában nézemlluisllach89 írta:Már decemberben is lehet, lehetett.Varatrix írta:
I Maxba januárban tudod megnézni legelőször.
.
Már decemberben is lehet, lehetett.Varatrix írta:
I Maxba januárban tudod megnézni legelőször.
.
Látványban mi a különbség az imax és a sima 3D között? (úgy általában)wikko írta:Hello !
Holnap megyek moziba és nem tom hogy megéri e IMAX-be nézni az Avatar-t vagy elég a sima 3D is . Szerintetek ? Sokkal jobb az IMAX ?