Boldog Új Évet mindekinek!
(de furcsa látni a hsz időpontja felett, hogy 2010..meg kell szokni.. )
FC Barcelona:Més que un club!Visca el Barca! Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Boldog Új ÉVet mindenkinek ,bár itt Hajdúböszörményben nem lesz az. Még csüt. este halálos karambol. Két fiatal lány akiket szinte egész város ismert..
Mindenkinek boldog új évet,mind az életben,mind Barcelona szempontból sikeres új esztendőt kívánok
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Remélem mindenki jót bulizott,itt Egerben nagyon jó hangulat volt az utcákon is,két házibuli közt megérte járkálni is egy kicsit.
Én személy szerint egy elég durva ötlet miatt-ami az én fejemből pattant ki..-majdnem odavesztem este,nem volt semmi,de hát a szilveszter az extremitások ideje,szóval utólag belefért.
A petárdázást,annak ellenére,hogy tilos volt,nem nagyon sikerült visszaszorítani,de szerintem nem is kell,az is hozzájárul a hangulathoz, ami ugye egyedivé teszi ezt az ünnepet.
Még egyszer mindenkinek boldog,sikerekben gazdag 2010-es évet kívánok
Ahogy visszaolvastam, sokan panaszkodtak a 2009-s évre. Számomra válság ide v. oda(amiből én mondjuk nem éreztem) életem talán eddigi legjobb éve volt, bár a 2008-s is igen jó volt. Ráadásul még a Barca is megkoronázta számomra az elmúlt évet. Nagyon sajnálom, h véget ért, és a 2010-s évtől félek egy kicsit. De ha fele annyira lesz jó csak mint a tavalyik, akkor az mondom ok.
Amúgy az mi, h a kölyökpezsgő gyerekzáras, és akkorát durran mint a rendes
Bátyám nem szereti a rendes pezsgőt, ezért ő kölyökpezsgőt ivott, azt ezen aszaltunk, h ez milyen már. Egy kiskölök lehet hamarabb kibontja a rendes pezsgőt, mint a kölyökpezsit.
Az FC Barcelona elkötelezettsége a fiatalok mellett kiemelkedő: ebben az idényben 16 18 éves vagy annál fiatalabb játékos lépett pályára kezdőként a sorozatban. Eddig az Ajax tartotta a csúcsot (15, 1994/95). pic.twitter.com/vK3vfoJrbY
— EuroBarça (@eurobarcahu) March 7, 2025
✨ @ChampionsLeague Round of 16 ✨
➡️ First leg
⚽ Benfica vs Barça
Wednesday, March 5
⌚️ 9:00 PM CET
️ Estádio da Luz
⬅️ Return leg
⚽ Barça vs Benfica
Tuesday, March 11
⌚️ 6:45 PM CET
️ Estadi Olímpic pic.twitter.com/YVzUmyIyxQ