Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát szilveszteri utóhatás...Fecooo írta:bajnoki van öregIlúvatar írta:miiivan? meccs van ma? miről maradtam le?
ilyen sokat ittál?
köszi:)mekkora írta:az büszke.Ilúvatar írta:miiivan? meccs van ma? miről maradtam le?spanom se tudta. villareal van és 1:0 ide Pedro szerencsés volt!
Mi van?Erről nem tudsz?Ilúvatar írta:miiivan? meccs van ma? miről maradtam le?
bajnoki van öregIlúvatar írta:miiivan? meccs van ma? miről maradtam le?
Én tudom, hogy Farkas Norbi egyszer bevallotta hogy a Barcának szurkol, sokáig szerettem is a közvetítését, és kevésbé Horváth Feriét, de engem mostanában (már vagy 1 éve) eléggé idegesít, hogy amikor Barca meccset közvetít, akkor nyugodtan konstatálja hogy gólt rúgtunk, viszont mikor a Real meccseit nyomja, akkor meg úgy ordibál minden helyzetnél, gólokról ne is beszéljünk, hogy rossz hallgatni. Horváth Feri mostanában egész szimpatikusan kommentál. Barca szurkolóként perszeFecooo írta:nagyon jó, h egy igazi Barca-fan, Farkas Norbi közvetít, legalább tudja, hogyan illik beszélni a legjobb csapatról
a felkészültsége sztem kimagasló a kommentátorok között...
így van,énis így gondolomFecooo írta:nagyon jó, h egy igazi Barca-fan, Farkas Norbi közvetít, legalább tudja, hogyan illik beszélni a legjobb csapatról
a felkészültsége sztem kimagasló a kommentátorok között...
De jól ámFecooo írta:jól láttam, h Danny Glover-t mutatták a nézők között?