Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.01.02. 22:11:47

Fernando írta:A bíró tényleg egy trágya volt, de engem inkább az idegesít, hogy ez a csöves Villarreal mindig csak ellenünk tud játszani, mikor a Madridtól 5-öket kap otthon...

Hát igen,van pár csapat aki ellenünk güzü mód hajt,pl. AtMa,Villareal,Valencia...real ellen meg lötyögnek...
Ellenpélda a Sevilla,ők pont fordítva nyomják.

Bíró meg egy nyomoronc volt.
37 szabálytalanságból 30 olyan volt hogy levegőben felugrottak labdáért, és mindig jött a sípszó...

DE ennek ellenére nyerni kellett volna a meccset. Nálam megint bebizonyosodott,hogy nem elég mély a keretünk, a középpályán se és elől se. Jó nem volt Messi, de ha ő játszik akkor Pedrón kívül kit tudna felhozni Pep ilyen esetekben? Senkit. Kell hozni valakit nyáron, és jönni is fog nem is egy ember kp-ra és előre. Nem feltétlen kezdőjátékos kell,bár balszélre az, hanem minőségi ember,aki a padról beszállva képes új színt hozni a játékba, és azért kezdőként is megállja a helyét.

Ennyit erről, mai meccs nem érdemel több szót, de ilyeneket ha bajnokok akarunk lenni nem hibázhatunk,mert ez a madrid kihasználja.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.02. 22:11:23

Holnap csak befoghat, megelőzni nem tud a Madrid. Így van?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.01.02. 22:11:09

Nem volt bennünk, tűz és átütő erő.
A második félidő, pláne Ibra elterülős lövése után egyenesen szégyen volt.

Lehet h nincs gáz, innen meg nem mondom, nem látok a fiúk fejébe. De ezt a meccset ekkora nudli játékkal is le lehetett volna zárni még az első félidőben.
Ehelyett jött a a korai gól a második félidő elején és onnan elenyésző fölény. Lehet a bíróra fogni, bevallom nem láttam mi történt Alves betörésénél, a lassításról is lemaradtam-már ha volt. De a fejjátékban nem azt mondom h megfogtak minket, csak Ibrát nem lehetett kihasználni. Persze apróbb faultokkal fölhúzták elég rendesen, nem mutatott semmit, és ki kellett volna állítani.

Ami jobban zavar a beívelgetések. Nem gond, csak nagyon szemet szúró volt az az eset amikor Ibra kirakta Pedronak, ő meg beívelte úgy h 79 ember között 1edül Henry volt bent. Ilyenkor jött a visszapassz, körbejárattuk, és helyzet lett 1 beindulós kényszerítőből, amiből nem sokat láttam idén. Lehet h rossz a memóriám, de erre klasszikus példaként Pedro Donyeck ellen lőtt gólja jut az eszembe mint utolsó..

Jókor jött a pofon, innentől harapjon mindenki!
haszi
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.01.02. 22:11:03

Most minden ellenségeskedést félretéve , de én most sem értem , hogy mit hibázott a bíró , azon kívül , hogy Ibra nem kapott pirosat ? :oops:

És ezért nem nekem szökni , mert jogos amit kérdek ...
Anarius
Barça B

2010.01.02. 22:10:56

szvsz:nem volt olyan katasztrofális játszottunk már rosszabb meccset is(igaz ott nyertünk de mind1)villareal megharcolt az 1-1ért...ibra nagyon gyenge volt amikor passzolhatott volna várt vagy inkább sarkalt bele a védőbe=önző volt és megjátszhatalan...nem kell messze menő következtetéseket levonni erről a meccsről...igy szünet után nem rossz eredmény...és a villreal sem volt rossz azért tegyük hozzá és hogy pep nem ud csrélni?ibrat nem lehetett lehozni mert neki 1 lbada is elég...pedronak szintén.bár mondjuk tény h nem 5 percre kell behozni bojant de akkor sem cserélt rosszul...cask mert nem nyertünk ne fogjuk már pepre
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anarius 2010.01.02. 22:15:43-kor.
Rinku
Director del Fútbol

2010.01.02. 22:10:54

Bányász írta:Azért igazán kíváncsi lennék Te ma milyen cserékkel dobtad volna fel a csapat játékát?
Konkrétan nem a mai játékra értettem. Általánosságban megtanulhatna cserélni! Nem a 80. percben kell beküldeni 1-1 friss embert...
Football, bloody hell. /SAF/
Barça C

2010.01.02. 22:09:38

Stimmel, biró bűn gyenge volt, de én inkább a millió labdát eladó, bűn rosszul passzoló játékosokat okolom az elvesztett két pontért. Talán csak Henryt és Abidalt tudnám kiemelni abból a sz.rcsomóból amit ma láttam.
Norberto 25
Jugador del Barça

2010.01.02. 22:08:56

Ket szemem Vadoczekon,Hajra Osasuna!
Talan jol jon ez a pofon a fiuknak meg idobeben...
Visca
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.02. 22:08:40

Az első félidő jó volt. Viszont pár probléma azért volt, és ezt meg is éreztük.
1. Nem játszott a világ legjobbja.
2. Xavi-ra egyszerre 5-en támadtak mindig, teljesen kikapcsolták - erre az esetre ki kell találni valamit, mert dettó ez játszódott le a Kazany elleni meccseken is.

3. Piqué és Puyol mi a fészkesért nem voltak a saját helyükön? Miért voltak megcserélve? Puyol nem tudta úgy előreadni a labdákat abból a helyzetből, mint Piqué szokta, míg Piqué így szintén kikapcsolódott a játékból (de ez nem az ellenfélnek volt köszönhető: saját hiba). Ez szerintem kulcsprobléma volt, ami egy egész láncolatot indított el. Lásd Alves nem tudta kihasználni a saját terét, és nem is tudott Puyolnak elegendő területet hagyni (ez ugyebár oda-vissza hat, mert vszeg pont Puyol kevésbé offenzívabb játéka miatt sem tudott Alves több teret kapni, és ezáltal adni is).
Gyakorlatilag a jobb szélünk ki volt kapcsolva teljesen, nem létezett. A bal szélen meg ugye Abidal annyira nem szokott felfutkosni (legalábbis Alves-szinten), ezért ott amúgy sem működik a túlzott nyomás.

Henrynak és Busquetsnek nagy grat az első félidőbeli teljesítményükért. A másodikban viszont már ők sem tudtak semmit hozzátenni a csapat gyenge játékához.
szerk.: Abidalról megfeledkeztem. Ő egy elég jó konstans teljesítményt hozott az egész meccsen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2010.01.02. 22:11:34-kor.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.01.02. 22:08:12

Pep Guardiola megtanulhatna cserélni. Nem tud, ez tiszta sor...
Azért igazán kíváncsi lennék Te ma milyen cserékkel dobtad volna fel a csapat játékát?

Egyébként engem az eredmény nem zavar,mondjuk,h a rossz játék sem mert ez benne van.Na de ami aztán egy kicsit tényleg kezd idegesíteni az az,h Alves beívelései gyakorlatilag semmit nem érnek mostanság(ma úgy vagyok vele,h inkább maradt volna még egy hetet otthon. :) ),valamint nem értem,h a világ egyik legjobb játékosa(Xavi) akitől már sokszor láthattuk,h tud rúgni,h a fenébe képes egy pontrúgást úgy elvégezni,h az első ember kifejeli a zsugáját?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
kudu
Entrenador del Barça

2010.01.02. 22:07:12

Rinku írta:A 6 Kupás Barcának van még mit tanulnia. Bőven van mit, mert már unalmas, amit csinálnak! A zsepkendőlengetés nyugodtan mehet a csapatnak is, nemcsak a bírónak!

Először is, nagyon ódivatú az, hogy a gólvonalról lőjünk gólt. Már minden caspat kitanulta, hogy be kell tömörülni és a Barca mehet a francba. Ez már lerágott csont. Fájdalmas nézni, hogy másfél órán keresztül semmi értelmeset nem bírnak kitalálni a srácok! Távolról kéne próbálkozni, lenne ami beakadna! Sajnálok eltölteni ennyi időt, hogy szendvedést lássak, mert ami itt emgy, az csak ezzel ér fel!

Kontrákkal mi van? Semmit nem látok... Amikor akadna helyzet, finom úriember módjára visszapasszolnak... Gratulálok! =D>

Egy ilyen gárdának porig kéne alázni a Vilarrealt, erre semmi mást nem látok fél órán keresztül, hogy erőlködnek a kumma beívelésekkel! UUUNAAALMAAAS!!!

Ezeket kéne megtanulni...

off: Alves meg úgy néz ki, mint egy biliárdgolyó vagy mint egy pitbull! Hogy lehet kopaszra vágatni a haját? Több, mint hülyén néz ki... Hajjal emberibb feje van!
Már bocs, de kötelez Téged valaki, hogy Barca meccset nézz?

A bíró tördelte a játékot, minden apró indokolatlan megmozdulást lefújt. Zlatan nem játszott jól, Henry most agilis volt, nálam a meccs emberei Abidal és Puyol voltak. Álves gyenge volt, a jobb szélünk védekezéskor átjáróház volt.
Nem baj, lesz ez még jobb is :wink:

Még, hogy Pep nem tud cserélni? :roll:

Az meg, hogy így leszólod mások külsejét, hát inkább nem részletezném...majd ha legalább annyit felmutatsz mint Ő, leszólhatod :wink:

Gratulálok, Te aztán "vérbeli" katalán drukker vagy! :wink:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
socio66

2010.01.02. 22:06:16

Nevetséges,hogy legtöbben a bírót szidják..
Ez most nem ment,várható is volt,hogy nehéz lesz,nem lehet minden meccsen pörögni,jól játszani.
Majd lesz jobb is,reméljük már szerdán.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.01.02. 22:05:56

Rinku írta:A 6 Kupás Barcának van még mit tanulnia. Bőven van mit, mert már unalmas, amit csinálnak! A zsepkendőlengetés nyugodtan mehet a csapatnak is, nemcsak a bírónak!

Először is, nagyon ódivatú az, hogy a gólvonalról lőjünk gólt. Már minden caspat kitanulta, hogy be kell tömörülni és a Barca mehet a francba. Ez már lerágott csont. Fájdalmas nézni, hogy másfél órán keresztül semmi értelmeset nem bírnak kitalálni a srácok! Távolról kéne próbálkozni, lenne ami beakadna! Sajnálok eltölteni ennyi időt, hogy szendvedést lássak, mert ami itt emgy, az csak ezzel ér fel!

Kontrákkal mi van? Semmit nem látok... Amikor akadna helyzet, finom úriember módjára visszapasszolnak... Gratulálok! =D>

Egy ilyen gárdának porig kéne alázni a Vilarrealt, erre semmi mást nem látok fél órán keresztül, hogy erőlködnek a kumma beívelésekkel! UUUNAAALMAAAS!!!

off: Alves meg úgy néz ki, mint egy biliárdgolyó vagy mint egy pitbull! Hogy lehet kopaszra vágatni a haját? Több, mint hülyén néz ki... Hajjal emberibb feje van!

Mi az, hogy unalmas? mégis ezzel a taktikával nyertünk 6 kupát, és leeht, hogy ez a meccs nem jött össze, de ez a Villareal nem egy Valladolid vagy Xerez :wink: És szerintem Guardiola tudja mit akar, és mikor cserél :wink: Az igaz, hogy lőhetnénk távolról. És jó hogy beívelgetnek nem alacsony játékosaink vannak: Ibra,Henry,Abidal,Puyol,Piqué, kipattanókra Xavi,Ini, tény, hogy távolról is kéne lőni, ezt aláírom :) De egy Keita,Messi,Maxwell,Márquez,Jeffren nélkül, nem biztos, hogy alázni kéne, de én is örültem volna neki :wink:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
kanty
Llegenda del Barça

2010.01.02. 22:05:47

Vesztettünk 2 pontot.
A védelem ma gyenge volt, ezt pedig a Villareal kihasználta. Nem voltak nagy gondok, de mindenképpen oda kell figyelni.

Az első félidőben megkellett volna nyerni a meccset.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
mademan
Capitá del Barça

2010.01.02. 22:05:17

Istenem de nézhetetlen egy pocsék meccs volt!

tavalyhoz képest olyan lassan építjük fel a támadásainkat hogy egy nb1-es csapat is visszazárna ellenünk!!! remélem ennél rosszabb mecset nem produkálunk!!!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
kristop
Entrenador del Barça

2010.01.02. 22:04:56

Fernando írta:A bíró tényleg egy trágya volt, de engem inkább az idegesít, hogy ez a csöves Villarreal mindig csak ellenünk tud játszani, mikor a Madridtól 5-öket kap otthon...
talán mert olyan mocskos mód pontatlanok voltunk, hogy sok lehetőségük volt próbálkozni.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.02. 22:03:35

A bíró tényleg egy trágya volt, de engem inkább az idegesít, hogy ez a csöves Villarreal mindig csak ellenünk tud játszani, mikor a Madridtól 5-öket kap otthon...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kristop
Entrenador del Barça

2010.01.02. 22:02:17

istentelenül tördelte a játékot a bíró, élvezhetetlen volt így.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.02. 22:02:05

Nincs semmi gond, szünet után (akár válogatott miatt,akár más miatt) sose megy jól. most egy x, nincs tragédia.

FORCA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rinku
Director del Fútbol

2010.01.02. 22:01:30

A 6 Kupás Barcának van még mit tanulnia. Bőven van mit, mert már unalmas, amit csinálnak! A zsepkendőlengetés nyugodtan mehet a csapatnak is, nemcsak a bírónak!

Football, bloody hell. /SAF/
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.01.02. 19:40:41

Sejtettem, hogy Iniestát nem teszi a kezdők közé, de arról fogalmam sem volt, hogy a fiatalok közül kiknek szavaz bizalmat- szinte egyáltalán nem ismerem a játékukat. A Villareal kezd kilábalni a gödörből, nem számítok könnyű összecsapásra, de remélem, rám cáfolnak a srácok. Henrynak szurkolok, hogy szerezzen önbizalomnövelő gólt/gólokat. Hajrá Barca!
Kép
matyi25
Capitá del Barça

2010.01.02. 19:27:24

Végre Jonathan megkapta a lehetőséget és nem akárki ellen :D Cska bizonyítson, Xavi utódja is lehet, mert hát nyáron nagyon jól játszott....

GOO JONATHAN
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
BoYka
Barça C

2010.01.02. 19:23:01

palesz77 írta:Hivatalos kezdő:
Valdes;Alves-Pique-Puyol-Abidal;Xavi-Busquets-Jonathan;Henry-Ibra-Pedro...
Örülök ,hogy Pep bízik a fiatalokban.Ibra showt és váratlan Pedro gólokat várok.Messivel vagy nélküle de nyerni kell.

Hajrá Barcelona!!!
Fc Barcelona | Arsenal
Kép
Kép
socio66

2010.01.02. 19:22:51

Jonathan?
hm,erre nem számítottam,kíváncsi vagyok a srácra,eddig még nem nagyon volt szerencsém látni őt.
barca0417
Entrenador del Barça

2010.01.02. 19:22:48

Ezt vártam eddig is, hogy Jonathan megkapja a lehetőséget. Szerintem simán hozzátesz legalább annyit mint Guddy tavaly, de lehet hogy Keitával is felveszi a versenyt előre játékban. Remélem bizonyít igazi tétmeccsen is.
Kép
Lezárt