Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mi az hogy efy kalap [auto_cenzúra]????? nem tud pontos labdákat adni??? az oké hogy sokszor nem ér vissza, de nem kell azért egybQl leszarozni!!!! sok csapat örülne szerintem ha ilyen jobb védQje lenne, és Damiánál jelenleg egyértelmqen jobb... hú, de felcsesztél ezzel a hsz-el... igazi szakértQ vagy, szóljunk a sport1-nek, h Nyilasi helyett, Kitfisto legyen a szakértQ a meccsekenKitfisto írta:Mert amit csinál egy kalap*****.Az egy dolog hogy a jobb szélen mindig feljön.De nem tud pontos labdákat adni.Nem ér vissza védekezni.Gabrit vagy Damiát!Belletti helyére!Ilhan Mansiz írta:Most miért kell bántani Bellettit???
Tul sok golt kaptunk Bellettirol. Illetve nem is rola, mert kontráknál sehol sem volt. Perxe olyankor nem volt gond amikor beszorítottuk az ellenfelet, és nem is támadtak. DE nagy csapatok ellen védekezni is kell, és Belletti ilyenkor nem igazán(1átalán nem) jo megoldásIlhan Mansiz írta:Most miért kell bántani Bellettit???
Mert amit csinál egy kalap*****.Az egy dolog hogy a jobb szélen mindig feljön.De nem tud pontos labdákat adni.Nem ér vissza védekezni.Gabrit vagy Damiát!Belletti helyére!Ilhan Mansiz írta:Most miért kell bántani Bellettit???
Nekem is ez a véleményem Bellettiről.Már egy fél éve.Bodi írta:Én a kezdőben akarom látni Gabrit,szerintem nagyon jó játékos,legalább olyan jól támad,mint Belletti,és sokkal jobban védekezik.Mondjuk szerintem Belletti kis túlzással egyátalán nem védekezik!LG írta:Sztem Gabri 1átalán nem rosz játékos, ezt a 2 barátságos meccsen megmutatta![]()
Nem ér vissza a kontráknál,ráadásul Gabri sokkal gólerősebb.Még az is mellette szól,hogy Rijkaard egyértelműen jobban bízik a saját nevelésben,szóval én egyátalán nem lepődnék meg,ha kiszorítaná Bellettit!
Én a kezdőben akarom látni Gabrit,szerintem nagyon jó játékos,legalább olyan jól támad,mint Belletti,és sokkal jobban védekezik.Mondjuk szerintem Belletti kis túlzással egyátalán nem védekezik!LG írta:Sztem Gabri 1átalán nem rosz játékos, ezt a 2 barátságos meccsen megmutatta
Én jobban örülnék ha a Real ellen csinálná azt.LG írta:Sztem Gabri 1átalán nem rosz játékos, ezt a 2 barátságos meccsen megmutatta
Sztem is konyen elofordulhatPetI írta:Szerintem előbb-utóbb kiszorítja Belletti, ha így folytatja. Ha meg nem, akkor van egy ideális csereemberünk. Középpályán is tud játszani, meg gólokat is lő.
Csak véletlenül rossz helyre nyitottam.Nem lehetne áthelyezniBoixos írta:látom kitfisto, ismét erősen bekezdtél! ez hihetetlen.