Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Figyelj csak, holnap neked iskola, mivel gondolom 17 vagy, azért van a nevedben.Úgyh ne nagy anyukázzál, mert nem vagy se abban a korban, se abban a helyzetben.Patrik17 írta:ismét egy ember aki nem tud szöveget értelmezni.azt tök másra írtam.
olvasd el mégegyszer vagy kérd meg anyukád h olvassa föl neked.
Amit tavaly csináltatok az télleg elképesztő nagyon szép eredménnyel és játékkal.Elismerem most minden "Adu"mellettetek áll.Röhöghetsz örülhetsz de akkor is nem kéne így elszállni.
Patrik17 írta: Idén hány mákos gólt lőttünk mondjatok már párat.akkro amikor ilyet írtok először ti is magatokra nézzétek először a tegnapi gólotok példuál.
.
Nekem nem. Én nem bántásból szoktam használni (már élő beszédben, itt a fórumon nem), hanem egyszerűen mert megszoktam. Így hívom, és kész. Ez Téged bánt? Szerintem lehetne ennél sokkal csúnyábbat is írni.Patrik17 írta:DE ez a MArgitozás neked példuál nem unalmas?
Ha ez ennyire bánt, tényleg nem értem, minek jössz ide. Én is regisztráltam a madridistára, de soha egy szót nem szóltam hozzá semmihez, csak néha beleolvasok, mert már önmagában provokációnak tartanám a hozzászólást. Amúgy ott érdemes visszaolvasnod, hogy miket írnak a Barcáról. Az Estudiantes elleni meccs alatt például. Na AZ undorító volt!Patrik17 írta:és itt is normálisan írok de amit itt egy két arc gondol magáról.az már szánalmas.
Miben vagyunk másodikak?Patrik17 írta:bocsi de ha nyerünk vezetjük a bajnokságot,bocsi nektek ez jutott.Csak arra mázlis sz.rra, amitől ti el vagytok ájulva hogy mekkora gól, amúgy meg egy nagy mázli halmaz! Dehát neketek csak ez jutott!
most e lehetsz magadtól szállva mert mindent megnyertetek,de még mindig a "Margit" a történelem legjobb csapata.
A Barca max második lehet(ett.)boccs nektek ez jutott.
u.i.még midnig nem mondtátok meg h melik meccsre v gólra gondoltatok pontosan.
ha viszont ennyire alapigazságokat akarunk mondani a tegnapi gólotok tök kijátszott volt.és a focitgólra játszák akkor nem tök midnegy h milyen gólt lövünk.és idén em is nagyon lőttünk mákos gólokat de ha igen nem többet mint ti.Senki nincs elszállva, mindent a pályán kell megmutatni, miden ott dől el, h ki a legjobb, és ez jelenleg a Barca
csak egy kérdés. ha az aláírások topicban tudsz normálisan írni, illetve nem kötekedni, itt miért nem tudsz?Patrik17 írta: bocsi de ha nyerünk vezetjük a bajnokságot,bocsi nektek ez jutott.
most e lehetsz magadtól szállva mert mindent megnyertetek,de még mindig a "Margit" a történelem legjobb csapata.
Vezetitek? Ehhez az Osasunanak is lesz 1-2 szava,ha nem nyertek a classico visszavagojan sokat ertek vele:)Patrik17 írta:bocsi de ha nyerünk vezetjük a bajnokságot,bocsi nektek ez jutott.Csak arra mázlis sz.rra, amitől ti el vagytok ájulva hogy mekkora gól, amúgy meg egy nagy mázli halmaz! Dehát neketek csak ez jutott!
attól h madridista vagyok ugyanannyi jogom van itt is kifejteni a véleményemet mint neked.Éljen, gazdagodtunk egy újabb-értelmes Madridista kollegával ! Jól indul az év.
bocsi de ha nyerünk vezetjük a bajnokságot,bocsi nektek ez jutott.Csak arra mázlis sz.rra, amitől ti el vagytok ájulva hogy mekkora gól, amúgy meg egy nagy mázli halmaz! Dehát neketek csak ez jutott!
Csak arra mázlis sz.rra, amitől ti el vagytok ájulva hogy mekkora gól, amúgy meg egy nagy mázli halmaz! Dehát neketek csak ez jutott!Patrik17 írta:nem gondolod h ez a Margitozás kicsit unalmas,szánalmas és ovodás??Persze ilyenkor szokott jonni a margit gol
Bár a másik odallról a Bárkáást sem értem nekik is sok eszük van h ilyeneket írnak.
Amúgy milyen tipikus gólra gondolsz fejtsd már ki mert nem teljesen értem?ja és maradjunk az idei szezonnál.CSak szeretném hallani hogy milyen/melyik gólra gondolsz.
nem gondolod h ez a Margitozás kicsit unalmas,szánalmas és ovodás??Persze ilyenkor szokott jonni a margit gol
Chievo,Soceidad,Hull City....messideco írta:Engem meglep a Mallorca teljesítménye. Nem szoktak ők a negyedikek lenni...Kiváncsi leszek kibírják-e az idény végéig. Vélemények
Idén azért már elég sokszor kaptak ki otthon. Mallorca, Valencia, Sevilla. Szóval általában a nagyok nem botlanak ott. Legutóbb novemberben nyert az Osasuna, akkor is a Málaga-t győzte le, de az azt megelőző győzelme is régen volt, még október 18.-án a haldokló Atma ellen. Az a helyzet, hogy nem sok esélyt adok Vadóczéknak, de szurkolok nekik.atek írta:van egy olyan megérzésem, hogy ma nem fog nyerni a Real, Osasuna hazai pályán meglepetés csapat. tavaly is nyertek, ha jól emlékszem azzal maradtak bent, most ráadásul egy picit még erősebbek is, hajrá Pamplona!:)