Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah... Sztem is csak alibizik a csávó már 10 éve... El kell edni! [auto_cenzúra]! Mi az h idényenként lő 8 gólt meg ad 200 gólpaszt? Ez [auto_cenzúra]... Simán beférne helyette Veloso vagy bárki a ciprusi válogatottból is....sjay írta:Szerintem inkább Veloso mint Affelay. Sokkal jobban játszik , és nagyon pontos lövéseket is tud leadni (pl: az egyik szezonbeli meccsen szögletből csodálatos gólt lőtt), Xavi meg egyébként semmit sem csinál, szerintem az EB-n sem csinált semmit ,csak formalitásból kapta ő a torna legjobbjának járó címet. Szóval Velosonak érkeznie kellene (vagy ha nem neki akkor egy hasonló kvalitású játékosnak)
sjay írta:Szerintem inkább Veloso mint Affelay. Sokkal jobban játszik , és nagyon pontos lövéseket is tud leadni (pl: az egyik szezonbeli meccsen szögletből csodálatos gólt lőtt), Xavi meg egyébként semmit sem csinál, szerintem az EB-n sem csinált semmit ,csak formalitásból kapta ő a torna legjobbjának járó címet. Szóval Velosonak érkeznie kellene (vagy ha nem neki akkor egy hasonló kvalitású játékosnak)
a kiemelt az vicc volt, nemsjay írta:Szerintem inkább Veloso mint Affelay. Sokkal jobban játszik , és nagyon pontos lövéseket is tud leadni (pl: az egyik szezonbeli meccsen szögletből csodálatos gólt lőtt), Xavi meg egyébként semmit sem csinál, szerintem az EB-n sem csinált semmit ,csak formalitásból kapta ő a torna legjobbjának járó címet. Szóval Velosonak érkeznie kellene (vagy ha nem neki akkor egy hasonló kvalitású játékosnak)
nem kell egyszerre a kettő egyik esetben semalbicelesteX írta:Inkább mint Ibrahim-Miguel duónak!Minek???Bal szélre Silva középre Cesc!És nem cserének egyik sem!!!Középen jobban lehetne rotálni Xavit aki nem az EB legértékesebb játékosa szinten csinálja már amit csinál!!!Szélen meg űr van!!!
én se szeretem ezeket a találomra bedobott neveket, meg hogy mindig igazoljunk valakit, de egyszerűen hihetetlenül szűk ez a keret. az ANK meg még erre is rátett.LG írta:Sztem mind2 felesleges pénzkidobás lenne...
ilyen duónak kéne jönnie nyáron ?albicelesteX írta:Szerintem egyik sem kell!És ne jöjjön egyik sem!!!!Főleg úgy ne hogy mondjuk miattuk nem jönne a nyáron egy Silva-Cesc duó!Azt nagyon nem értékelném!!Mindkettő felvetés persze...
Affelayra egy szavazat, de csak azért mert Veloso játéka egyszerűen zavar. da - ra - bos. (ezt csak pár meccs alapján mondom, nem figyelem a játékát)messi70 írta:szerintetek melyik jtekos illene jobban a Barcaba Veloso vagy Affelay???
Velos-t nem ismerem, de Afellay-t igen. Dzsudzsák miatt rendszeresen nézem a PSV meccseit. Afellay tehetséges gyerek. Gyors és jól cselez. Szerintem vele nem járnánk rosszul. Még akkor sem, ha természetesen nem stabil kezdő lenne. +szerintem könnyen alkalmazkodna, mert a PSV is hasonló játékstílust képvisel mint mi. Meg ugye az sem véletlen, hogy több nagy klub is figyeli Afellay-t...messi70 írta:szerintetek melyik jtekos illene jobban a Barcaba Veloso vagy Affelay???
Sok vizet nem zavarna, valoszinűleg stabil csere lenne. Felvetödött itt már moutinho neve is, meg sok mindenkié, valószinűleg j.dos santos megoldja ezt a pár hetet mig Touréék távol vannak, és nyáron veszünk szélsőt meg középpályást.Andrisr10 írta:Úgy örülök, hogy beigazolódott a "feltevésem", ami tényleg csak egy ötlet volt középpályára mégpedig Miguel Veloso...(akkor mindenki lehurrogott kb) és most tessék itt a hír, hogy Affelay és Veloso is esélyes az igazolásra. Ezt persze nem kell 100%ra venni de így legyen 5ösöm a lottón:D .
Nem egyezik meg, de ha megegyezne akkor meg miért ne lenne jó? Ini játékstílusa nem illik amúgy a Barcába szerinted?sjay írta: Silva játékstílusa megegyezik Iniével , szóval ő sem lenne jó.
K9 nem is játszott még nálunk, a Benficába se kapott hu de sok lehetőséget. Így látatlanban pedig nehéz eldönteni egy játékosról, hogy megérte-e leigazolni. Majd ha nálunk bizonyít, akkor választ kapunk.katalunya írta:szerintetek jó döntés volt keirison?csak azér kérdem mer ez a lukaku(anderlecht,májusba lesz 17 és 9 gólt lőtt eddig) is elég tehetséges
de keirisonba én azér bízok