Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
katalunya írta:a segítségeteket kérem![]()
torren 1.8.5-el leszettem a pes10-et...minden klappol,már a play-re mentem és nagy örömömbe csak azt vettem észre h ezt írja ki: Wrong disc inscerted.Please insert the originial PRo evolution soccer 2010 CD/DVD...létezik h cd-t kér? (mer én németes vagyok)![]()
A Become módból elegem is lett, egy nagy rakás... Viszont haverral szoktunk egymás ellen játszani két joy-jal, úgy izgalmas, és jólenne nem mindig ugyanazzal a 5-6 csapattal lenni. Át is szoktunk a FIFA10-rekatalunya írta:Fernando írta: Senki nem játszik Xboxon?
Nem úgy volt h te egy ideig abbagyaod a pes10-et?
Erre valaki?Zaen írta:Üdv!
Öcsém tegnap elkezdett egy BaL módot, és az a probléma, hogy a spanyol bajnokságban szereplő csapatok helyett az 1.4-es patch-ben szereplő bundesliga 2-es csapatok találhatók. Azt tudom, hogy Master League-ben be lehet állítani, hogy melyik csapatok legyenek egy adott bajnokságban, de itt nem volt ilyen. Így elég zavaró (még számomra is, bár nem én játszok), hogy pl. a spanyol gólkirályi címért folyó versenyben Air Sanyi is érdekelt. Ha van valami ötletetek, hogy lehetne megoldani ezt a problémát, azt nagyon megköszönném, mert ez így valahogy nem az igazi.
Zaen
Fernando írta:Senki nem játszik Xboxon?Fernando írta:Továbbra sem tud nekem senki patcheket a nem eredeti PES2010-emhez, X360-ra?
Senki nem játszik Xboxon?Fernando írta:Továbbra sem tud nekem senki patcheket a nem eredeti PES2010-emhez, X360-ra?
www.pesedit.comsocio66 írta:Akkor az 1.3-as peccshez kérnék szépen linket.
Én leszedtem az 1.4-es és az 1.4.1-es peccset,mert írtad,hogy többet is le kell ugye.Kardi írta:megkérdezném teljesen részletesen melyikeket szedjem akkor le, hogy jó legyen!Puyol05 írta:na srácok most figyeljetek!!.....
Fernando írta:Nah megszereztem végre a PES 10-et X360-ra. Lenne egy pár kérdésem.
1, Lehet hozzá patchet szedni valahogyan?
2, Ha igen, hogyan lehet azt folrakni. (Memokártyás a boxom)
3, Magyarosítás van hozzá, mert sajna nem angol, hanem olasz nekem...