Most itt tönkre kellett tenned mindenki szombat estéjét?lui1698 írta:az a meccs nem élő, ugye tudod?Gyurinho írta:Egyébként Malaga-Getafe 2-0 (Xavi Torres játszik igaz be is sárgult az első félidőben)

Most itt tönkre kellett tenned mindenki szombat estéjét?lui1698 írta:az a meccs nem élő, ugye tudod?Gyurinho írta:Egyébként Malaga-Getafe 2-0 (Xavi Torres játszik igaz be is sárgult az első félidőben)
az a meccs nem élő, ugye tudod?Gyurinho írta:Egyébként Malaga-Getafe 2-0 (Xavi Torres játszik igaz be is sárgult az első félidőben)
Az a meccs szerintem nem Burull-on ment el hanem ,hogy az első félidőben képtelenek voltak kihasználni a lehetőségeiket..szajko írta:Minket se vertek volna meg ha nem Burrull vezeti a meccset.Colos írta: Nem tűnik cseresornak. Sajnos a Sevilla legutóbb a tök gyenge Atléticótól is kikapott, csak minket vertek meg.
Jó, ilyen emberekkel nem fogok leállni veszekedni. Akkor gondold ígyfcbarca0827 írta:Ha?Sanama írta: BL döntőnk se lett volna,ha ...![]()
![]()
Ja, ha Iniesta nem lő gólt...![]()
Jó egy 11-est tényleg megkaphatott volna a Chelsea (Piqué kezezése). De többet nem.(Abidal kiállítása mi volt?
) Az első meccsen mi nem kaptunk 11-est, szóval mi érdemeltünk döntőt!
Ha?Sanama írta: BL döntőnk se lett volna,ha ...![]()
BL döntőnk se lett volna,ha ...szajko írta:Minket se vertek volna meg ha nem Burrull vezeti a meccset.Colos írta: Nem tűnik cseresornak. Sajnos a Sevilla legutóbb a tök gyenge Atléticótól is kikapott, csak minket vertek meg.
Minket se vertek volna meg ha nem Burrull vezeti a meccset.Colos írta: Nem tűnik cseresornak. Sajnos a Sevilla legutóbb a tök gyenge Atléticótól is kikapott, csak minket vertek meg.
Hát a kezdőjük a következő: Palop- Konko, Dragutinovics, Escudé, Adriano, Perotti, Romaric, Renato, Lolo, Capel, NegredoMessidona10 írta:A Sevilla-Santander meccset nézi valaki? :O félidőben 0-2... pihentet a Sevilla szerdára, vagy mi történik ott? :O
Szóval év közben a gólkülönbség számít, a végén meg az egymás elleni.torrentkiller írta:Srácok valaki homályosítson fel![]()
Pár helyen azt olvastam, hogy ha a madrid tegnap nyert vna, akkor pontszámban beértek vna minket, és a gólkülönbség miatt az első helyet is átvehették volna.
Én eddig úgy tudtam hogy a spanyol bajnokságban nem a GK számít hanem az egymás elleni eredmény, emlékeim szerint ezért is buktuk el a 06/07es bajnokságot.
Na szal valaki mondja el hogy akkor ez most hogyan van...
Bajnokság közben a besorolásnál a gólkülünbséget veszik alapul,csak a végeredménynél számít az egymás elleni eredmény.torrentkiller írta:Srácok valaki homályosítson fel![]()
Pár helyen azt olvastam, hogy ha a madrid tegnap nyert vna, akkor pontszámban beértek vna minket, és a gólkülönbség miatt az első helyet is átvehették volna.
Én eddig úgy tudtam hogy a spanyol bajnokságban nem a GK számít hanem az egymás elleni eredmény, emlékeim szerint ezért is buktuk el a 06/07es bajnokságot.
Tényleg az egymás elleni számít, de évközben a gólkülönbséget szokták feltűntetni, mivel nem játszott mindenki mindenkivel.torrentkiller írta:Srácok valaki homályosítson fel![]()
Elég erősen benne lehetett a pakliban.lui1698 írta:Nem csak a két nagycsapatnak nem ment.
Az egész fordulóban 16 gól esett, ami nagyon kevés.
Úgy látszik, hogy mindenhol volt egy pici after party.
Nekem is kellemes meglepetés, bár még egy kicsit fejlődhetnének, hogy ne csak a "leszakadt, de még mindig erős" csoportot bővítsék.csababarca írta: Mallorca kellemes meglepetés.Ütköztek már a reallal?
Figyelj csak, holnap neked iskola, mivel gondolom 17 vagy, azért van a nevedben.Úgyh ne nagy anyukázzál, mert nem vagy se abban a korban, se abban a helyzetben.Patrik17 írta:ismét egy ember aki nem tud szöveget értelmezni.azt tök másra írtam.
olvasd el mégegyszer vagy kérd meg anyukád h olvassa föl neked.
Amit tavaly csináltatok az télleg elképesztő nagyon szép eredménnyel és játékkal.Elismerem most minden "Adu"mellettetek áll.Röhöghetsz örülhetsz de akkor is nem kéne így elszállni.
Patrik17 írta: Idén hány mákos gólt lőttünk mondjatok már párat.akkro amikor ilyet írtok először ti is magatokra nézzétek először a tegnapi gólotok példuál.
.