Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szvsz mindig a Bajnokság a legfontosabb. A BL és a Spanyol kupa pedig tényleg az aktuális formától függ+a szerencsétől, hogy ki meddig jut. Főleg a BL-ben. Nekem mindig az a lényeg, hogy bajnokok legyünk, és most 16 meccs után veretlenek vagyunk, és holnap a Real is Osasuna ellen idegenben botolhat, ha meg nem ,akkor majd máskor elhúzunk jobban. Most már kijelenthető, hogy az Atma után a Villarreal az új mumus..ők nemjöttek jól egyből szünet után ,de hiszem, hogy a Sevilla ellen kiegészülve Messivel és Inivel minden működni fog.bali 15 írta:Én már biztos vagyok abban hogy a triplázás idén nem fog sikerülni.
Tudom hogy a Barcelona egy olyan csapat ahol elindul ott nyernie kell. De én azt kívánom hogy bárcsak kiesnénk a király kupából. Ne ítéljetek el, tudom szép lenne megnyerni mindent és méltetlan az a klubhoz hogy így álljon hozzá. de én azt tartom fontosnak hogy a Madrid előtt végezzünk az szezon végén és hogy mi legyünk az első címvédő csapat a BL-ben A BERNABEU_BAN. Ilyen lehetőséget álmodni sem merhetünk. A klub történetének egyik legnagyobb sikerét ott elérni.Játszatok csak el a gondolattal.És szerintem az hogy már kevesebb helyen kell helytállni nagy terhet venne le a fiúk válláról. Egyszerűen túl nehéz a csúcson maradni. Sajnos a nagyobb jó érdekében áldozatot kell hozni. Szeretném azt hinni hogy nem kell de lássátok be hogy a triplázáshoz a szerencse is kellett. Tavaly elkerültek a sérülések idén nem igazán. Ja és ráadásul ez egy világbajnoki év!!!!
De, az nem egy pillanat!abreu írta:Én ezek mellet még megemlíteném a Real elleni 6-2 es győzelmet.kanty írta: Számomra az év 3 legemlékezetesebb pillanata:
Iniesta gólja a Chelsea ellen.
Messi fejese a BL döntőben
Pep kifakadása a Klub VB döntő után.
![]()
Az is legalább olyan emlékezetes, mint amiket felsoroltál.
Én ezek mellet még megemlíteném a Real elleni 6-2 es győzelmet.kanty írta: Számomra az év 3 legemlékezetesebb pillanata:
Iniesta gólja a Chelsea ellen.
Messi fejese a BL döntőben
Pep kifakadása a Klub VB döntő után.
Unták a bejglit.Colos írta:Alvés, Milito és Maxwell is hamarabb csatlakozott a kerethez, mint ahogy kötelező lett volna. Ennek örülök!
Hatalmas, semelyik klub sem tudná utánunk csinálni ezt!kanty írta:Nehéz mit mondani egy ilyen video megnézése után.
Mennyi örömet, mennyi szép és felejthetetlen pillanatot okozott nekünk ez a csapat...
Nehéz mit mondani egy ilyen video megnézése után.
Ha csak az lenne a problema akkor szivesen elmennek asztalosnak a Camp Nouba es csinalnek egy 1 km hosszu polcotlui1698 írta:phejj, de rossz rájuk nézni.Taibi írta:
lesz hely nekik a polcon?
Kicsit sajnálom Puyolt...egész évben izomláz lehetett a vállában a sok emelgetéstől!lui1698 írta:phejj, de rossz rájuk nézni.Taibi írta:
lesz hely nekik a polcon?
phejj, de rossz rájuk nézni.Taibi írta: