Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy olyan képre kíváncsi lennék!gekkodan írta:Nemtom mit vártok egy olyan bírótól, akiről még a madridi sajtó is képeket hoz le Blanco-mezben. Perez Burrull a spanyol bírói gárda legalja, az a legkisebb gondja, hogy madridista.
Szabályos? Enyhén három méterrel volt capel a védők mögött a passz pillanatában.Azt nem lesnek hívják?Raul#7 írta: Mi gondod vele, hogy nem adott meg egy érvényes Sevilla gólt?![]()
Egyébként jól játszotok, szerintem behúzzátok 2-0. Iniestát és Messit öröm nézni.
Szabalyos?Raul#7 írta:Mi gondod vele, hogy nem adott meg egy érvényes Sevilla gólt?Pavel írta:Na megint egy f***tarisznya bíró. Egyszerűen imádom őket.![]()
Egyébként jól játszotok, szerintem behúzzátok 2-0. Iniestát és Messit öröm nézni.
nem nem, mivel szimplán tökönrúgtamadmushroom írta:Szerintem hozzá sem ért navas fejéhezFtcSikiHun írta:"A labdát nézte egyébként Csiágú"
Megölöm![]()
Mi gondod vele, hogy nem adott meg egy érvényes Sevilla gólt?Pavel írta:Na megint egy f***tarisznya bíró. Egyszerűen imádom őket.
madmushroom írta:Szerintem hozzá sem ért navas fejéhezFtcSikiHun írta:"A labdát nézte egyébként Csiágú"
Megölöm![]()
Jaja, de Marquez meg sokat passzol hátra ahelyett, hogy mennénk előre. Én őt lehoznám a szünetben, esetleg Militót, jöhetne Busi és Piqué.Slither írta:Középpálya nem nagyon jön vissza labdáért, nehéz dolga van a védelemnek.
Szerintem hozzá sem ért navas fejéhezFtcSikiHun írta:"A labdát nézte egyébként Csiágú"
Megölöm![]()
örök hálám üldözni fogFtcSikiHun írta:fcgigi írta:minden szép és jó csak az a gond, hogy még egy másodpercet sem láttam a meccsből:(:(
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Keresd ki a megfelelőt