Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Írtad, hogy lejár a szerződésük.CFirpo3 írta:Áprilisban lesz 19.gianni írta:Hány éves Thiago?
18.gianni írta:Hány éves Thiago?
Bizony. Az Osasuna elleni meccs volt az.lui1698 írta:Nem ez a bíró volt az aki tavaly Madrid meccsen, ahelyett, hogy kiosztott volna 2 tizit a Real ellenjének, kiállította a gyereket?
Viszont akkor ez elég érdekes.gekkodan írta:Kis showműsor nem árt a szünetbenSanama írta:Pfff, Köszi Gekko !Elég nevetséges
![]()
Amúgy a csávóról spanyolhonban nem kevés mende-monda járja, classicot már nem is kap egy jó ideje, botrány bíró és komoly madridista.
Kis showműsor nem árt a szünetbenSanama írta:Pfff, Köszi Gekko !Elég nevetséges
http://2.bp.blogspot.com/_nzPxsjLl3JM/S ... urrull.JPGSanama írta:Egy olyan képre kíváncsi lennék!gekkodan írta:Nemtom mit vártok egy olyan bírótól, akiről még a madridi sajtó is képeket hoz le Blanco-mezben. Perez Burrull a spanyol bírói gárda legalja, az a legkisebb gondja, hogy madridista.
Amúgy Én Ibrát behoznám Pedro helyett, később akár Busit is, majd kiderül.
Sztem a bíróval nincs gond eddig, bár Messit faragják, de amit tévedett azt eddig a javunkra. Én viszont sztem léefekszek, mert idegbajt kapok a SportKlubtól és reggel korán kelés! Mindenkinek további jo szurkolást (Csiágó és Bozsán legyen veletek!)gekkodan írta:Nemtom mit vártok egy olyan bírótól, akiről még a madridi sajtó is képeket hoz le Blanco-mezben. Perez Burrull a spanyol bírói gárda legalja, az a legkisebb gondja, hogy madridista.