Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
recrea írta:Gyatra a kép a netes közvetítésen...lehet keverem Militovalkurdt írta:Szvsz a mai Csiga eddigi [egyik] legjobb produkciója nálunkrecrea írta: 25 millió...Pep kivételesen tévedett...
Nem a bíró a fő baj, a játékunkkal van baj. A Villareal ellen is azzal volt a fő gond.Pavel írta:Tudjátok, hogy mi a legszörnyűbb az egészben, hogy a bírók ezt hazai pályán csinálják velünk. Mi lesz ha idegenbe megyünk?
Gyatra a kép a netes közvetítésen...lehet keverem Militovalkurdt írta:Szvsz a mai Csiga eddigi [egyik] legjobb produkciója nálunkrecrea írta: 25 millió...Pep kivételesen tévedett...
metaforikusan!Összeszedni a csapatot rendbe rakni a fejeket.Ilyenkor kellene egy Puyol aki összerántaná a gárdát a pályán belül!!!!Erre utaltam, hogy időt kérni.....Cali írta:időt kérni? ezt h érted barátom?kbaladzs írta:Időt kellene kérni, mert basszus nagyon nem megy....felesleges szerintem cserélni, csak fel kellene pörögni!!!!!
te vmi beépített madridista vagy? vagy mi a szösz?kbaladzs írta:Időt kellene kérni, mert basszus nagyon nem megy....felesleges szerintem cserélni, csak fel kellene pörögni!!!!!
időt kérni? ezt h érted barátom?kbaladzs írta:Időt kellene kérni, mert basszus nagyon nem megy....felesleges szerintem cserélni, csak fel kellene pörögni!!!!!
Szvsz a mai Csiga eddigi [egyik] legjobb produkciója nálunkrecrea írta: 25 millió...Pep kivételesen tévedett...
inkább ne mondj semmit..matyi25 írta:Most mondjam azt hogy ez a gól könnyen a kiesésünket jelentheti?![]()
Elég Busi, esetleg egy védő. Nem kellett volna Ibrára cserét pazarolni, nem ott volt a legnagyobb probléma, hanem ott, hogy nem tudtuk kihozni a labdát rendesen, hogy nem voltunk biztosak hátul...menczel írta:remek... cseréld már be busquetset [auto_cenzúra] pep, és jeffrent bojanra vagy xavi is jöhetne