2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Melyik csapat is van ott a VB-n?Tivornya írta:Azért azt elég érdekesnek tartom,h egyikünk sem bízik az egyiptomiakban...pedig ők a kontinens egyik legjobb csapata...jobbak,mint Ghána
ahogy Colos, én is Kamerun-nak szorítok, és szintén Samu miattColos írta:Én Kamerunra szavaztam, de csak mert nekik szurkolok (és igen, Eto'o miatt). Igazából nekem is Elefántcsontpart tűnik a legerősebbnek, de talán Angola hazai pályán okozhat meglepetést. Egyébként nem nagyon nézek afrikai focit, legutóbb az Egyiptom-Algéria pótselejtezőt láttam, na az nem volt semmi, és Egyiptom nagy csalódást keltett akkor, őket ezért sem említettem az esélyesek között, bár természetesen odaérhetnek simán. Mellesleg akkor azon a meccsen ment el a szelvényem.
Dettó. Így elsőre amúgy Elefántcsontpartot mondanám a legesélyesebbnek, bár Ghána is elég jól tud játszani, főleg csapatként van rendben. Kamerun meg szintén elég erős. Én személy szerint Kamerunnak drukkolok, (és csak azért nem az elefántoknak, mert ott nyomja az a Drogba, aki a rossz élete miatt a drogba menekült.ozsimiki írta:csak nehogy megint Egyiptom érjen oda![]()
Remélem,h vagy Kamerun,vagy az Elefántok nyernek, de én számolok Ghánával is.