Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messiboy19 írta:Hétvégére én is feldobtam egy tippmixszet:
Hull City - Chelsea V 1,35
Real Madrid - Mallorca (0-1) H 1,75
Tenerife - FC Barcelona (1-0) V 2,00
Össz.: 4,725
1000 ---> 4725 FT
Vélemények
S. Darcis-R. Nadal 1,03 Vkopter írta:Melyik a többi, ha nem vagyok indiszkrét?Lesy írta:Gyerekek, lehet h nem hangzik túl hihetően, de eltaláltam a magyar-horvátotCsak enyhe 9,80-as szorzó volt az x-re. Most még izgulok egy kicsit mi lesz a többi mecsen, szorítsatok....
Akkor annyival kevesebbsocio66 írta:Voltam tippmixelni nemrég és felfüggesztették a fogadást,meg közben livescore-on,nso-n is írják.
A Fulham-meccs el fog maradni.Rbrt írta: Arsenal-Everton H
Fulham-Portsmouth H
Paris SG-Auberv. H
Xerez-Valencia
(0-1)R.Madr.-Mallorca H
Tenerife-BARCA V
BUF - TOR Hnagyitomi írta:én nagyon félek a buffalotól,néha képesek akár egy 0-0ás meccsre is,nálam abszolút kiszámíthatatlan csapatsneco7 írta: Én még hozzátenném a Buffalo-Toronto meccset is H 1.80-as szorzóval
én nagyon félek a buffalotól,néha képesek akár egy 0-0ás meccsre is,nálam abszolút kiszámíthatatlan csapatsneco7 írta: Én még hozzátenném a Buffalo-Toronto meccset is H 1.80-as szorzóval
Én még hozzátenném a Buffalo-Toronto meccset is H 1.80-as szorzóvalnagyitomi írta:Laci0820 írta:Hali nem tudsz még mai Jégkorong meccseket ajánlani ami bejöhet jól jönne egy 10.000![]()
:D:D ha így menne,nem kéne melózni sem
2010-01-08 19:15 Düsseldorf - Iserlohn H 1.56
2010-01-08 19:15 Ingolstadt - Kassel H 1.49
Salzburg - Olimpija Ljubljana H 1.29
Pardubice - Mladá Boleslav H 1.53
New Jersey - Tampa Bay H 1.78
Calgary - Columbus H 1.73
odds: 14,13
én ezekre látok esélyt ma hoki téren. valakinek vélemény?
Laci0820 írta:Hali nem tudsz még mai Jégkorong meccseket ajánlani ami bejöhet jól jönne egy 10.000![]()
én éves átlagban kb kétnaponta rakok szelvényt és másfél-két hetente egy bejön kbpety27 írta:Ha nem vagyok túl tolakodó megkérdezhetem hogy naponta átlagban hány szelvényt raktok,általában milyen téttel, és milyen gyakran nyertek ?:D
Minden hétvége általában, kerettől függ, de álltalában 1000, és én utoljára 2009 augusztusában nyertem a szuperkupák idejénpety27 írta:Ha nem vagyok túl tolakodó megkérdezhetem hogy naponta átlagban hány szelvényt raktok,általában milyen téttel, és milyen gyakran nyertek ?:D
Köszi! Azért az vicces,hogy a bwin-es fiúk még mindig nem tudnak róla semmit:Dkopter írta: Cartagena 0 - 8 Stuttgart
Kuzmanovic
Cacau
Cacau
Hitzlsperger
Hleb
Cacau
Kuzmanovic
Elson
Így könnyű, aki ért az NHL meccsekhez... grtnagyitomi írta:ez jövedelmező este volt és elég sima,tippelhető nhl meccsekkel:
atlanta - ny rangers X 3,85
boston - chicago V 2,3
washington - ottawa H 1,73
nashville - carolina H 1,76
vancouver - phoenix H 1,88
200->10140