2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
eBay-en egy egyszerűbb tok 600Ft, egy kicsivel jobb 1000Ft körül van szállítási díjjal együtt is. Sztem bőven megéri.Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
SegítsetekTegnap vettem LG GT500 típusú kütyüt, hol szerezhetek hozzá valamilyen bőrtokot? A sokak által használt zokni módszer nem annyira bejövős
Lehetőleg személyesen akarom megvenni, nem pedig neten rendelni, de ez már csak részletkérdés...
![]()
Előre is köszi
Nem igazán vagyok profi, de ha egyszer kész lesz..... Egyenlőre úgy áll, hogy mindegyik játékosról egy - egy versszak, de a kedvencemről asszem több. Az osztálytársaimnak tetszett, de lehet, hogy elfogultak..... Illetve egy barátom azt mondta, hogy írjak összehasonlítást a Madrid és a Barca között..... Ha gondolod majd megmutatom, ha kész lesz..... De ne várj Ady féle stílust és profiságot.....sjd írta:Felekeltette az érdeklődésemet a vers, amihez Jeffren mezszáma kell, esetleg láthatnánk a végeredményt egyszer az offtopicban?nagyjudit89 írta:Na, hát ez az..... a klub vb - én 7, amúgy meg 35. Most akkor melyik????? Mert máskor meg tényleg 35 - ös volt..... De köszönöm a segítséget!![]()
Nálam sem volt.sjd írta:Érdekes, Comedy Central nem is volt nálam![]()
Érdekes, Comedy Central nem is volt nálamkudu írta:
Nem sikerült megállapodnia az MTV Networks-nek és a Digi TV-nek a folytatásról, így január 8-tól kikerül a Music TV, a Comedy Central és a Viva a szolgáltató csatornái közül.
Nem sikerült megállapodnia az MTV Networks-nek és a Digi TV-nek a folytatásról, így január 8-tól kikerül a Music TV, a Comedy Central és a Viva a szolgáltató csatornái közül.sjd írta:Akinek digije van, az mondja már meg, hogy neki is kinyírták a magyar zenei csatornákat?
Nekem Viva helyett most H!t van, MTV helyett meg a Music channel nevű (eddig is meglévő) román csatorna magyar verziója
Esetleg egy teljes újrakereséssel vissza lehet állítani a régieket?
www.google.hu , beírod hamachi és kész isValaki tudna segíteni pls A legújabb hamachit szeretném letölteni, és megköszönném ha valaki elárulná hol keressem és pontosan melyik verzió is az
Felekeltette az érdeklődésemet a vers, amihez Jeffren mezszáma kell, esetleg láthatnánk a végeredményt egyszer az offtopicban?nagyjudit89 írta:Na, hát ez az..... a klub vb - én 7, amúgy meg 35. Most akkor melyik????? Mert máskor meg tényleg 35 - ös volt..... De köszönöm a segítséget!
Klub-vb döntőn 7esbe játszottnagyjudit89 írta:Valaki meg tudná mondani, hogy Jeffren mezszáma hányas????? Nagyon kéne egy vershez, csak nem tudom, hogy hanyas. Bocsi, ha rossz helyen kérdem.....