2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
akkor a quote mire valo?Még vmi. Ha találtok vmi érdekes dolgot 1 másik oldalon, azt ne másoljátok be légyszíves, hanem használjátok az net cím megoldást.
Elolvastam."nem Egyiptomban vagyunk....."
Áldassék a neved !!! Majd egyszer meghálálom!!!Enrique írta:Most próbáld meg. Remélem nem szartam el semmit...Balinho írta:Miért nem tudok privát üzenetet küldeni, azt írja forduljak az adminhoz?![]()
![]()
![]()
Nem is fogok.Mi lesz Taibivel?Z. Iván írta:Köszi a tanácsot Zsoltikám, ne aggódj, tudom kivel állunk szembenRonaldinho 17 írta:Iván kifestőt(kitfisto,barca toro stb néven van) kitilthatnád örökre,mert mindenkinek beszól a foci.hu-n már vagy 100X kitiltották,de mindig regel,itt ip alapján lehet?
Üdv:Zsolti![]()
De egyelöre itt még nem csinált olyat amiért komolyabb büntetést kaphatna.
Köszi a tanácsot Zsoltikám, ne aggódj, tudom kivel állunk szembenRonaldinho 17 írta:Iván kifestőt(kitfisto,barca toro stb néven van) kitilthatnád örökre,mert mindenkinek beszól a foci.hu-n már vagy 100X kitiltották,de mindig regel,itt ip alapján lehet?
Üdv:Zsolti
Még ott nem csináltam semmit barca Toro néven csak te szólsz be nekem de már nem is érdekel nagyon a foci.hu.Ronaldinho 17 írta:Iván kifestőt(kitfisto,barca toro stb néven van) kitilthatnád örökre,mert mindenkinek beszól a foci.hu-n már vagy 100X kitiltották,de mindig regel,itt ip alapján lehet?
Üdv:Zsolti
Végülis Szödliget nem volt valami aktív felhasználó, meg amit Kitfisto írt nekem priviben azok alapján én neki örököst adnék... Taibinek meg pár hónapZ. Iván írta:Még nincs meghatározva, csak megtörtént a tiltás, amit akármikor föloldhatunk.Morminho írta:Mennyi időre lettek letiltvaha nem "bizalmas információ"
Szödliget hool vagy véglegest kap, vagy olyan fél évet.
Taibiröl még nem mondok semmit.
Szerintem szödliget bőven megérdemel annyit de taibinek adjunk még egy esélyt.Z. Iván írta:Még nincs meghatározva, csak megtörtént a tiltás, amit akármikor föloldhatunk.Morminho írta:Mennyi időre lettek letiltvaha nem "bizalmas információ"
Szödliget hool vagy véglegest kap, vagy olyan fél évet.
Taibiröl még nem mondok semmit.
Még nincs meghatározva, csak megtörtént a tiltás, amit akármikor föloldhatunk.Morminho írta:Mennyi időre lettek letiltvaha nem "bizalmas információ"