Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sztemrám gondolt...Charlie írta:Mittudom én kire gondolxmadridista_23 írta:De de van itt egy másik madridista aki azt mondta hogy nem éri meg és igaza van de az a másik csávó az valahogy nekem nem szimpi! ő most itt van? Még meg kell szokni ezt az oldalt mert amikor küldök egy üzenetet azt sem tudom hova rak! Mindig vissza lépek hogy fórum labdarugás stb. és ugy találok ide!![]()
Amúgy egyszerű ez,hozzá kell szokni,madridista után biztos szokatlan.
C.
Charlie írta:A csapatodról...Meg vagy elégedve az erősítésekkel?Mit szólx a Barca erősítéseihez?madridista_23 írta:Hi Charlie! Csak megnéztem hogy milyen az oldal! Mit meséljek?
C.
Mittudom én kire gondolxmadridista_23 írta:De de van itt egy másik madridista aki azt mondta hogy nem éri meg és igaza van de az a másik csávó az valahogy nekem nem szimpi! ő most itt van? Még meg kell szokni ezt az oldalt mert amikor küldök egy üzenetet azt sem tudom hova rak! Mindig vissza lépek hogy fórum labdarugás stb. és ugy találok ide!![]()
A neved miatt töröltünk, meg az 1. hsz. után.madridista_23 írta:Én vagyok az antibarcás de nyugi nem csinálok semmit csak beszélgetni szeretnék!!!
Oda már nem férne be Cissé helyett? ááááááááBodi írta:Ha nem engedik el Owent,akkor nagyon nagy szemetek,tönkretennék a pályafutását!![]()
Menjen vissza a Liverpool-ba!
akkor remek lehet a védelem, ha ezektQl is gólt kaptakPedro írta:ASK Trenkwalder - Real Madrid 1-4... A RM újabb magabiztos győzelmet aratott a várakozásoknak megfelelően... végül is semmi gond az eredménnyel, a teljes csatársor játszott, asszem', legalább is a góllövök személye ezt engedi sejtetni... Ja, még annyit, hogy az ASK Trenkwalder az osztrák harmadosztály középmezőnyének illusztris tagja![]()
![]()
Ő se sokat fog játszaniKitfisto írta:Hát igen.Probálják bemesélni magukkal hogy jó ez az igazolás és Ő az új számúel.Morminho írta:ehh
Há tigenpróbálnak jó igazolást csinálni a rosszból, h elhitessék magukkal,h jól igazoltak
![]()
bár ki tudja lehet, h tehetséges...
Hát igen.Probálják bemesélni magukkal hogy jó ez az igazolás és Ő az új számúel.Morminho írta:ehh
Há tigenpróbálnak jó igazolást csinálni a rosszból, h elhitessék magukkal,h jól igazoltak
![]()
bár ki tudja lehet, h tehetséges...