2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bocsesz de ezt nekem írtad vagy kinek?messiisten írta:Bocsi, nem tudnád kicsit jobban tagolni a mondandódat az írásjelekkel? Több mondatod teljesen összefolyik, nincs vessző, stb. Ha megtennéd szerintem egész sokan hálásak lennének.
Bocsi nem vok nagy helyesíró de megpróbálom valamennnyire tagoltan és érthetően leírni.
Bocsi mindenkitől a hibákért
kicsi off: 7 hozzászólás, de már azt hiszem a 3.-nál gyanús volt.kristop írta:ő az. az előző Bojan topikos hozzászólásánál már tudtambarca99 írta: Ha biztosan tudnám, hogy vkinga vagy, megkockáztatnék valami olcsó poént egy hetes ban-ért cserébe.![]()
Pedro gyakorlatilag pihent az előző meccsen, szóval tuti, hogy Bojan nem lesz kezdő. pedig tényleg most lenne neki igazán jó, talán játékban maradna.
ő az. az előző Bojan topikos hozzászólásánál már tudtambarca99 írta: Ha biztosan tudnám, hogy vkinga vagy, megkockáztatnék valami olcsó poént egy hetes ban-ért cserébe.![]()
Ha biztosan tudnám, hogy vkinga vagy, megkockáztatnék valami olcsó poént egy hetes ban-ért cserébe.ronnie100 írta:Ma biztos csak a végén játszik Bojan. Nem Pedro a legveszélyesbb, hanem Leo.
Ma biztos csak a végén játszik Bojan. Nem Pedro a legveszélyesbb, hanem Leo.don gamper írta:barca99 írta:Csak meg kell nézni az Aranylabda szavazást és a Fifa World Player Awards-ot.![]()
On: Egyre inkább biztos vagyok benne, hogy Pep nem meri majd megkockáztatni ma Bojant. Max. a végén csereként, de az tuti, hogy vagy Henry kezd (amit nem bánnék, mert egyre jobb formában van, és most elég nagy a nyomás, tehát a kellő idő, hogy villanjon), vagy Pedro, aki szerintem idén a legveszélyesebb ember a büntetőterületen belül.
D sajnos Pedroval véleményem szerint van 1 kis gond.Mégpedig
hogy a csapatjátékhoz nem tud annyit hozzátenni mint Henry.Akkor már
inkább ma Bojan mint Pedro mert nagyot játszott hétvégén,de Henry
sem gond majd Ibra v. Messi belővi ami neki kapufára megy
barca99 írta:Csak meg kell nézni az Aranylabda szavazást és a Fifa World Player Awards-ot.![]()
On: Egyre inkább biztos vagyok benne, hogy Pep nem meri majd megkockáztatni ma Bojant. Max. a végén csereként, de az tuti, hogy vagy Henry kezd (amit nem bánnék, mert egyre jobb formában van, és most elég nagy a nyomás, tehát a kellő idő, hogy villanjon), vagy Pedro, aki szerintem idén a legveszélyesebb ember a büntetőterületen belül.
off: szerintem kevesen vannak, akik emiatt nem ismernék el "Hófehérkét"!barca99 írta:Határozottan látszik a fejlődés, de igazából az első gólpassza volt zseniális. Ott megnyerte az 1-1-t, jól futott el, jól tette középre. A második sem volt rossz, de ott inkább Iniestáé az érdem (sajnos emiatt nem nézik sokba Ini-t, mert a gólpassz előtti passzt nem igazán figyelik, pedig itt hatrozottan ez volt a kulcs... Iniesta játékát pedig nagyon jól jellemzi ez az egyetlen mozdulatsor.) A harmadik meg csak nagy jó indulattal gólpassz, Messi zsenialitása nélkül ez nem sokat ér.Ez olyan, mintha a Getafe elleni szólójánál Xavinak írnánk az assisstot, mert félpályánál odaadta neki a labdát.
![]()
A Sevilla ellen szerintem nem fog játszani (talán a hétvégén), pedig most valamelyest javult az önbizalma.
off: miihii, szerintem mégis neked lesz igazad.
Én adnék neki lehetőséget, a Sevilla ellen mondjuk megkapná az első félidőt.barca99 írta: A Sevilla ellen szerintem nem fog játszani (talán a hétvégén), pedig most valamelyest javult az önbizalma.
off: miihii, szerintem mégis neked lesz igazad.
Messi 3 gólt rúgott, és adott egy gólpasszt, tehát nagyon jól játszott. Nem minden meccsen lőnek 3 gólt. A 2. gólnál a védőket futotta le, a 3. pedig zseniális gól volt. Messi nagyon jól helyezkedett. Nem írom, hogy Bojan gyenge volt, mert nem igaz. Jól játszott. Messi és Bojan jól megértik egymást. ez szép összmunka volt.Varatrix írta:Jó akkor igazoljon el egy olyan klubba ahol ezt a felállást játsszák.Capon írta:Bár még mindig tartom, hogy a legjobb helye a két csatár mögött lenne egy 4-3-1-2es felállásban. Szerintem ez lenne számára a tökéletes szerepkőr.
Nem hiszem hogy a közeljövőben más felállásba játszana a Barca.
A hétvégi játéka pedig fantasztikus volt.
Mindenki Messi parádéjáról beszélt, de Bojan brillírozott nagyot.
Persze be kellett lőni a a jó passzokat, de ha Bojan kap Mesitől három ilyen passzt, megint úgy hozzák le, hogy Messi csinálta meg.
Mindegy is.
Eszméletlenül tetszett a játéka.
Szépen tartotta a labdát a tizenhatosnál, utána meg jól passzolt.
Csak így tovább neki, és gólt is szeretnénk.
Jó akkor igazoljon el egy olyan klubba ahol ezt a felállást játsszák.Capon írta:Bár még mindig tartom, hogy a legjobb helye a két csatár mögött lenne egy 4-3-1-2es felállásban. Szerintem ez lenne számára a tökéletes szerepkőr.