Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért pár embert megtérítettünkFecooo írta:nagyon helyes Lui, végre te is megtértéllui1698 írta:Jelentem hamarosan én is beállok a Dexter-lesők táborába.
Az első évad nemsokára lenn van, kíváncsi vagyok rá.![]()
![]()
meg ne állj a 4. évad záróig![]()
nagyon helyes Lui, végre te is megtértéllui1698 írta:Jelentem hamarosan én is beállok a Dexter-lesők táborába.
Az első évad nemsokára lenn van, kíváncsi vagyok rá.
kösz az infót,épp ma jutott eszembe,h mostanában fog kezdődni, már kint is van pár rész, yeeee.fcbarca0827 írta:Tegnap Jack Bauer újra megkezdte Amerika-mentő akcióját!24 8. évados nyitány volt dupla résszel, mindez ma folytatódik újabb kettővel!
8 hónap várakozás után jól bekezdtek!
![]()
Már felirat is van az első részhez!
Erről jut eszembe,mit röhögtem ezen valamelyik napTitinho írta:Megérdemelt a 2 díj az Avatarnak.![]()
A legnagyobb film, remélem az Oscar-on is kap majd valamit.
Slither írta: Első 2 évad nagyon jó, 3.-ra lecserélődött a banda, Effy korosztálya van a középpontban. Nekem vhogy már nem tetszett, szezon közepén abba is hagytam...
Első 2 évad nagyon jó, 3.-ra lecserélődött a banda, Effy korosztálya van a középpontban. Nekem vhogy már nem tetszett, szezon közepén abba is hagytam...rivaldo23 írta:Nem tudom nézi-e közületzek valaki a Skins című angol sorozatot, most jött kia 4.ik évad, ha valaki látott már a traileren kívül részeket, esetleg megnézte már az egész évadot írhatna róla egy kis értékelést, hogy érdemes-e megnézni illetve a 3.ik évad folytatása ez vagy egy teljesen új cselekményszál kezdődik! előre is köszi!
Carter Burwell tényleg egy isten (főleg a Fargo és az In Bruges miatt); Southland Talest láttam, nem egy nagy szám, de voltak benne tetszetős momentumokSzandi írta:Carter Burwell, Southland Tales
Óh nekem egyértelműen Brűzskurdt írta:3 olyan film is készült, ami közül nem tudom kiválasztani az év filmjét: In Bruges, The Dark Knight, Frost/Nixon
Szétröhögtem magamat ezen, de ha komolyan gondolta a kezdeti állítást, miszerint az angol/brit filmek kisebb kaliberűek, akkor ezzel én nem értek egyet. Vannak ilyenek is, de nem ez a jellemző szvsz.Tim írta:Alapvető különbségek az angol és az amerikai filmek között,Eddie Izzard véleménye szerint.
http://www.youtube.com/watch?v=skGXU0Q4 ... re=channel
Krojf írta:Egy újabb csoda várható a tavasszal IMAX3D-ben: www.imax.com/hubble !
Remélem az Aréna Plázában is mielőbb láthatom, mert akkor legalább háromszor megnézem!!!
K.
Az IMDb (tehát enyhén szólva biztos forrás) szerint benne van...Ilúvatar írta:fcbarca0827 írta:The ExpendablesNagyon várós.
![]()
Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Jason Statham, Jet Li, Eric Roberts, Dolph Lundgren, Randy Couture, Danny Trejo, 50 Cent, Brittany Murphy + elvileg Schwarzenegger.Csak nem szúrják el.
![]()
Bruce Willis -t hiányolom nagyon... ő is beleillik a filmbe!