2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát lehet te így látod,de nem is tudom hány millát kifizettünk érte, az árát nem fogja behozni, nem illik ő bele ebbe a gyors passzos spanyol technikás fociba!yozsoo írta:Szerintem meg szimplán elfogult vagy, mert nem szimpatikus, de azért az ősszel az egyik legjobba volt a csapatnak szerintem, és aki azt mondja hogy nem való ide, az gyengeelméjű!Lionel86 írta:Sem Henry sem Ibra nem való ide! Henry cserének még nem rossz de Ibra sose volt ide való!
Szerintem meg szimplán elfogult vagy, mert nem szimpatikus, de azért az ősszel az egyik legjobba volt a csapatnak szerintem, és aki azt mondja hogy nem való ide, az gyengeelméjű!Lionel86 írta:Sem Henry sem Ibra nem való ide! Henry cserének még nem rossz de Ibra sose volt ide való!
Csak Ibra koma nem 1 gólt tud felmutatni FÉL ÉV ALATT B***kichrisnagy13 írta:Ibra kollégával együtt!gekkodan írta:Egy szimpla nulla. De már magyaráz meg integet is a komám. Mehet Isten hírével.
Ibra kollégával együtt!gekkodan írta:Egy szimpla nulla. De már magyaráz meg integet is a komám. Mehet Isten hírével.
Egy szimpla nulla. De már magyaráz meg integet is a komám. Mehet Isten hírével.Sanama írta:Henryval mostmár baromira tele van a hócipőm....
Hihetetlen nagy nulla ez az ember az elmúlt fél évben...
Jah, csak kb 15másodpercig jó, utána kidobja, hogy fizessek elő rá..Messi94 írta:http://www.tvoo.net/ch1.html
ez nagyon jó link,ha kell valakinek,nem akadozik,a minősége se olyan rossz
És ezt most nem én írtam.Lionel86 írta:Ibraaaaaa nagyon kilóg ebből a támadó trióból!
piqué visszapasszolt neki, ő meg gondolt egyet a 16os vonalnál és megtolta Negredo mellett a labdát... úgygondolta hogy belép a játékbaEnjoy írta:mit csinált pinto?
Mert csak hang van nálam.
Esetleg valakinek van normál linkje?
Na Pinto-nak viszont ezért 1 hónapig nem adnék fizetést... Ez normális?:D:DCumbee írta:Na egy gyorsértékelés mindjárt itt az elején:
Az első 5 percről lemaradtam, így nem láttam, hogy mit jelentett az, hogy nagyon bekezdett a Sevilla. Amit láttam, az viszont nekem egyelőre tetszik. Jól letámadunk, nem csak alibiből lépkedünk odaa védőiknek és a középpályán, hanem tényleg labdás is akarunk szerezni. A védekezésünk szintén tetszik, a szélsőiket egész jól lekettőzzük, ugyan be tudják adni a labdákat, de nagyrészt csak kiszorított helyzetből. A támadással kapcsolatban: eddig még nem láttam nagy helyzetet, de most látom a srácokban azt a gyözni akarást, amit tavaly és amit eddig hiányoltam sokszor, így remélem nem lesz gond. Én szurkolok.