Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs tényleg elkerülte a figyelmemet, mert azért az már elég égő lenne, hogy Németh egy sokadosztályú csapatba igazolna. Remélen a valóságban sem adja alább a PL-en (vagy nikább PD-n)chonggy írta:Victor_Valdes írta:Mit, hogyan csináltam?
Játszottam, amíg el nem jutottam eddig.
szerintem nem vette észre a 2018-at....(én se elsőre)
ha valaki online játszik FM-et,megmondaná az IP címet?
Victor_Valdes írta:Mit, hogyan csináltam?
Játszottam, amíg el nem jutottam eddig.
Nem írnád le kicsit részletesebben, hogy hogyan csináltad? Érdekelne!Victor_Valdes írta:2018 Január. Clymping.
2009ben még angol 10. osztály. Most már 2. liga, de úgy érzem a csapat megállná a helyét a PL-ben is Lassan... Weiss - németh- és generált játékos csatársor nagyon üt.
Elvileg nem kell crack a játékhoz, úgyhogy bármit is töltöttél le, küldj rá egy vírusirtót (valszeg nekem is hasonló eredetű a probléma)tojast írta:Hello
Nekem mindíg az problémám hogy kiírja hogy Alkalmazási hiba történt az a crash dumps keletkezik nem tudjátok mit tegyek?? felvan telepítve a magyarosítás és a 1.0.1 patch meg a crack segítsetek lécci
Neked első körben annyi volt.Victor_Valdes írta:Makkoltál csak cica ^^
http://www.esl.eu/hu/fm2010/1on1/opening_cup/rankings/ ;DVictor_Valdes írta:Jaj, Gent...ez most olyan hatást keltett bennem mintha most kezdtünk volna online játszani.
Csak az a különbség, hogy én egyre jobb vagyok, te meg csak szarabb