Nekem is ez a problémám! foggalmam sincs, mi a problemZaen írta:Az a probléma, hogy a spanyol bajnokságban szereplő csapatok helyett az 1.4-es patch-ben szereplő bundesliga 2-es csapatok találhatók. Azt tudom, hogy Master League-ben be lehet állítani, hogy melyik csapatok legyenek egy adott bajnokságban, de itt nem volt ilyen.
Zaen
Chris Brown featuring Lil Wayne-I Can Transform Yabarca tomi írta:Ez alatt a videó alatt mi a szám címe?barca tomi írta:Köszi a segítséget!
http://www.youtube.com/watch?v=u8tGjdiBd0Y
Ez alatt a videó alatt mi a szám címe?barca tomi írta:Köszi a segítséget!
barca tomi írta:Szevasztok!
A PES 2010-ben A Become a legend módban nem lehet valahogy nehézségi szintet állítani?
Mert az elején beállítottam regularra de az most már túl könnyű.
Előre is köszi!
Nem semmikrobertfcb írta:na itt vannak, megszületett![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6YQ2Afk8yRk
http://www.youtube.com/watch?v=bu0nv7FRENo
nem fizetős az enyém, simán leszedtem ezt a progit, és igazából semmi változás sincs, csak az hogy nem áll meg a felvétel 30 mp után, plusz még egy két dolgot be tudsz állítani, amit a másikban nemFCBarca88 írta:
"Sima"(unregistered) = Shareware: ingyenes, legális, csak pár funkció korlátozott.
A registered, igen a teljes verzió, ami már fizetős lenne, és szintén legális. Persze egy crack mindent megold...
Szerintem, vagyis számomra a 30mp bőven elég. Pl ha egy 3-4perces videóban, 30másodpercnél hosszabb jelenetek(gólok) lennének, hát... nem látnánk valami sokat mennyiségre.
"Sima"(unregistered) = Shareware: ingyenes, legális, csak pár funkció korlátozott.Puyol05 írta:
de csak akkor tudsz 30 mp-et felvenni, ha olyan progid van, ami sima. ez alatt azt értem, hogy nekem a Fraps registered van meg és azzal bármennyit fel tudsz venni.
Patcheket maximum Live-ról tudsz leszedni, ha van Gold tagásod, ami ugye pénzes. Meg a legtöbb kieg meg ilyen cuccok is mind MS pontba kerülnek, ami szintén fizetős. Plusz ezeket csak HDD-s boxon tudod használni, szal Arcadon nem.Fernando írta:Továbbra sem tud nekem senki patcheket a nem eredeti PES2010-emhez, X360-ra?
de csak akkor tudsz 30 mp-et felvenni, ha olyan progid van, ami sima. ez alatt azt értem, hogy nekem a Fraps registered van meg és azzal bármennyit fel tudsz venni.FCBarca88 írta:
A Fraps-et ajánlom. Könnyen használható, egyszerű kis program.
Telepíted
Elindítod. Megnézed a beállításokat: pl hogy a hangot is felvedje vagy ne, fps szám beállítása, hova mentse a videókat stb.
Elindítod a játékot, a videó rögzítést az F9-el indítod és fejezed is be.
30másodpercet tudsz max egy huzamban fel venni.
A Fraps-et ajánlom. Könnyen használható, egyszerű kis program.robertfcb írta: Köszi, és nem tudsz véletlenül, vagy valaki egy jó progit amivel letudnám úgy menteni, hogy feltudjam tölteni vidi formájában, van 2 elképesztő gólom amit én sem tudom hogy lőttem, de nagyon [auto_cenzúra]ák
Köszi, és nem tudsz véletlenül, vagy valaki egy jó progit amivel letudnám úgy menteni, hogy feltudjam tölteni vidi formájában, van 2 elképesztő gólom amit én sem tudom hogy lőttem, de nagyon [auto_cenzúra]Forcabarca8 írta:Gallery/Replay Playbackrobertfcb írta:Nem tudja valaki véletlenségből talán esetleg, hogy a lementett gólokat hogyan lehet visszanézni? Előre is köszi a választ!az elmentett momentumok itt vannak
Gallery/Replay Playbackrobertfcb írta:Nem tudja valaki véletlenségből talán esetleg, hogy a lementett gólokat hogyan lehet visszanézni? Előre is köszi a választ!
Köszi a választ!Puyol05 írta:neten egymás ellen nem tudtok még játszani nem eredeti játékkal. esetleg egy jó pár hónap múlva, ha már lesz vmilyen progi hozzá.Kishajma írta:Nem tudja vki hogy lehet egymás ellen játszani nem eredeti játékkal? (direkt ip v vmi esetleg)
neten egymás ellen nem tudtok még játszani nem eredeti játékkal. esetleg egy jó pár hónap múlva, ha már lesz vmilyen progi hozzá.Kishajma írta:Nem tudja vki hogy lehet egymás ellen játszani nem eredeti játékkal? (direkt ip v vmi esetleg)