Azt hiszem ez a mai meccs jól tükrözi hol áll a csapat.
Sevilla szinte a lehető leggyengébb kezdővel állt ki,és persze ennek megfelelően ki is kapott. A pályára küldött csapat papíron a legerősebb volt,egyedül egy Busquets-Touré csere erősíthette volna még(,de most ugyebár Touré ANK-n van).
Én ebben az alapcsapatban egy igazán nagy problémát látok,ez pedig Henry és Ibra játéka.
Henry játéka sablonos. Elfut,bead,elfut bead. A beadásai viszont veszélytelenek 1től 1ig. Egyszóval,mintha pályán sem lenne. Pedro sokkal dinamikusabb,és bár váratlant ő sem tud húzni,de ő inkább részt vesz az összjátékban és veszélyesebben is lő,mint a francia. Remélem mostantól inkább Pedro lesz kezdő. Henrynak olyan szerepet kellene betölteni,mint anno Larssonnak. Ő tökéletes csere volt és persze középcsatár. Henry is középcsatár,neki is ott kellene játszani,csereként sokkal többet tudna hozzátenni Ibra helyén.
Ibra pedig megint alulmúlta magát. Nem tudom mi van vele. Fejjel nulla a kapu előtt, kiugrásai nincsenek, szabadrúgásokat pedig hiba rábízni,mert belebikázik egyet,de célozni nem céloz,mostanság pedig még azok a gólok sem jönnek,amikor 3m-ről bepattan róla a labda. Szerintem jót tenne neki,ha lassan a padra kerülne... Szívesen megnézném majd egy-két meccsen Keirrisont a helyén. Bár,ha ő a Benficába nem kellett,akkor nem biztos,hogy ide jó lesz.
Egyébként szerintem a többiek jól játszottak hozták a kötelezőt,kicsit a végén még rá is tettek. 5 pont az előny,a reál elég pocsékul játszik mostanság,idén be kell húzni a bajnokságot