Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem epp az a lenyeg,hogy kezdotol fuggetlenul tippeljunk!Messiboy19 írta:Hát ez nem igaz!!![]()
20:30-kor nézem a tippeknél az ATMA-Barca meccset, hogy mire tegyem, elkapcsolom, hogy megnézzem a hivatalos felállásunkat, 20:32-re visszakapcsolom és már levették a meccset!!
![]()
Ez hihetetlen, nem lehetne megoldani, hogy később vegyék le a meccseket, bár tudom, hogy későn akartam tippelni, na de akkor is!!
Hát én se mondanám, hogy betemettek a pontok ezen a hétvégén.Fecooo a La Liga topicban írta:tippmix-gyilkos forduló, sztem a tippjátékban is csődöt mondtam ma...
Nekem is jól indult a szombati dupla telivel, de a vasárnap nagyon siralmas lett. Túl sok döntetlen született, menjenek a francba.Sanama írta:20.03 + 30.70
Elég jó hétvége
Amint vége lett az utolsó 17 órás meccsnek,tehát nagyjából 19 óra magasságában fent voltak az eredmények.Navarro írta:be lehetne írni az etredményeket, 3 telitalálatom is lett csak nem tom h emnnyi pontot hoznak majd
Fel nézel kb. 10 centit és már meg is találod.FtcSikiHun írta:Amúgy mi ez a Tippjáték? Vagy hol kell játszani? Hogy kell játszani? Mibe kerül? VALAKI VALAMIT...Köszönöm
Ha már itt tartunk, akkor:fcbarca0827 írta:Na, ilyen jó fordulóm sem volt még soha Tippjátékban!28.98 pontot értem el és még van két meccs hátra!
Telibe: Barcelona - Sevilla, Almeria - Tenerife, Osasuna - Espanyol és még pontot hozott a Mallorca - Depor!
Így, már 259. vagyok a ranglistán. Jövök fel, mint a talajvíz!!!![]()
Akkor most nincs semmi gubanc ugye?Csak annyi a dolog,h szombat este vmikor ejfel elott neztel ra es akkor volt x pontod,majd vasarnap d.u. mar tobb volt 16-tal,mert a Villa meccs felkerult idokozben (ejfel korul,amikor vege lett annak a meccsnek...).Jol ertem?Es eszerint nincs semmi magia!?Slither írta:Nem, csak azt mondom hogy du. már fent volt a Villareal meccs eredménye nálam is. Előtte meg nem nagyon néztem, úgy hogy nem tudom mikor került be pontosan.ozsimiki írta:
na várj, lehet én értem félre,de ezek szerint nem tudod mitől lett 16 ponttal többed? azért nem mind1.
Nem, csak azt mondom hogy du. már fent volt a Villareal meccs eredménye nálam is. Előtte meg nem nagyon néztem, úgy hogy nem tudom mikor került be pontosan.ozsimiki írta:na várj, lehet én értem félre,de ezek szerint nem tudod mitől lett 16 ponttal többed? azért nem mind1.Slither írta:Hmm, ez tényleg érdekes. Furákat csinál ez a rendszer.
Bár most hogy nézem, csak 2 tippem volt tegnap, és du. csak azt néztem hogy megvan-e a 3 eredmény. Mindegy, úgysem tudok mit kezdeni ezzel.
na várj, lehet én értem félre,de ezek szerint nem tudod mitől lett 16 ponttal többed? azért nem mind1.Slither írta:Hmm, ez tényleg érdekes. Furákat csinál ez a rendszer.
Bár most hogy nézem, csak 2 tippem volt tegnap, és du. csak azt néztem hogy megvan-e a 3 eredmény. Mindegy, úgysem tudok mit kezdeni ezzel.
Tegnap az ATMÁt meg a Villarrealt én felraktam.Mindkettőt közvetlenül a meccsek után.Slither írta:Tegnapi Villareal teli lett annak az eredménye csak most lett beírva. Ma 2 teli és 3 gólarányos találatom volt. Végre kezdenek jönni a telitalálatok is, ami eddig hiányzott.ozsimiki írta:Slither!
ma délutáni meccsekkel (5db) szereztél 43pontot? az szép, a sima győzelmek is kb mind telik ezek szerint?
Hát igen, ez érdekes.ozsimiki írta:hm![]()
szóval vkinek előbb,míg másnak később írja jóvá a rendszer? vagy hogy?