Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Boixos írta:12. és mint ilyen, próbál úgy viselkedni, ahogy szerinte menő. nem kell véresen komolyan venni a beszólogatásait, majd kinövi.
Boixos írta:a kisbarátod kitfistó. ha csak azért jársz ide, h utána "otthon" eldicsekedhess, h milyen kemény voltál egy kiscsávóval, akkor inkább ne gyere többet, nem fogsz hiányozni senkinek sem. nem ezt mondogattad tegnap.
Boixos írta:látom, megtaláltad a párodat, illetek egymáshoz, bár a gyerek még alig lépte át a tizet. így kéne viszonyulni a dolgokhoz.madridista_23 írta: Figyelj te nem normálatlan hétvégén nem csak 1 meccs lesz tudod! Ennyi eszed van! Nézd meg a madridistán hogy megyek-e!
látom, megtaláltad a párodat, illetek egymáshoz, bár a gyerek még alig lépte át a tizet. így kéne viszonyulni a dolgokhoz.madridista_23 írta: Figyelj te nem normálatlan hétvégén nem csak 1 meccs lesz tudod! Ennyi eszed van! Nézd meg a madridistán hogy megyek-e!
Kitfisto írta::DLol:D sztem a mostani magyarországira.![]()
De ne mond el senkinek.
redlions írta:Már csak pár hét és kezdődik a suli.Boixos írta:kitfisto, nehogy egyszer innen feküggyél le aludni, és reggel a madridistán ébreggyél fel.![]()
madridista_23!
Te mégy a hétvégi meccsre? Öccsémék igen...![]()
Akkor is Barça!
Ne is mond.Egyébként délután 3-tól majd akkor még lex időm.redlions írta:Már csak pár hét és kezdődik a suli.Boixos írta:kitfisto, nehogy egyszer innen feküggyél le aludni, és reggel a madridistán ébreggyél fel.![]()
Már csak pár hét és kezdődik a suli.Boixos írta:kitfisto, nehogy egyszer innen feküggyél le aludni, és reggel a madridistán ébreggyél fel.
LégyszíKitfisto írta:azt soha!Badi írta:Egyenesen át is köldtözhetnél a madridistára...![]()
azt soha!Badi írta:Egyenesen át is köldtözhetnél a madridistára...
Kitfisto én a helyedben már rég nicket váltottam volna!Kitfisto írta:nagyon.Olyan követhertetlen az fórum.real_funghi írta:Kitfisto barátom! Látom, jól érzed magad minálunk!![]()
Túl elfogultak vagytok.
nagyon.Olyan követhertetlen az fórum.real_funghi írta:Kitfisto barátom! Látom, jól érzed magad minálunk!![]()
Kitfisto, asszed ezzel nagyobb leszel a szemünkben, hogy Fúúú most átmész a madridistára, +még meg is írod ide?? Szted kii a vérvörös rákot érdekel????Kitfisto írta:Most én is oda mentem.Lásd.Robinho topic.Raul topic.Carlos topic.Jön a Real Ide topic.![]()