Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt hadd javítsam ki, Tevez kölcsönben volt náluk, a Manchester vezetőinek semmi belszólása nem volt abba, hogy elmegyBarcaádám írta:Szvsz a Manchester utóbbi évek legnagyobb hibája az, hogy eladták Tévezt.
és okos és szép meg minden..gergo9 írta:Nincs szükségünk Rooney-ra, a Mu-nak pedig bagy szüksége van rá így inkább maradjon
Ő az angol fociba illik tökéletesen bele mégha focihoz való eszével ,meglátásaival ki is emelkedik az angol fociból. Hozzáállásával, gyorsaságával, gólerőségével sztem itt sem lenne probléma de ő sem balszélső. 1vs1-ben pedig nem olyan kiemelkedő ,nem annyira mint a Barca-ban kell. Latin focit játszó szélső kell ide kombinatív,gyors, gólerős,jól 1vs1-ező és lehetőleg nem túl drága
valóban nem tévedsz, de nem hinném hogy többet keress mint amennyit Eto'o tett zsebre.CS0ki írta:Azért Ibra nem keveset kapott egyből, tudtommal...Vagy tévedek?nem jellemző ránk,h megafizetéseket csak úgy elsőre ajánlgassunk,
Azért Ibra nem keveset kapott egyből, tudtommal...Vagy tévedek?nem jellemző ránk,h megafizetéseket csak úgy elsőre ajánlgassunk,
pont most mondja a komment a City-M.U. meccsen,h elégedetlen a havi 100.000 fontos fizetésével,és 140.000et akar,ha nem tudják megadni neki a M.U. nál akkor lelép. és állítólag a BARCA 8milliót adna neki évenként.laxa1990 írta:Üdv.
Skacok nem tudom hogy valaki belinkelte-e már de mindenesetre akkor belinkelném én is: http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... ey_t-31342 . Ebből szerintetek mi igaz, szerintem nem sok minden.
Épp arról beszélt CFirpo3, hogy Wenger nem szórakozásból tölti fel a csapatot tapasztalatlan fiatalokbólbali 15 írta:...az Arsenal esetében láthatjuk hogy mi van akkor ha tapasztalatlan fiatalokból áll az egész csapat. Évek óta vegetálnak, nem nyernek semmit.
Wenger egy teljesen más univerzum. Mivel közgáz diplomája is van ezért remekül átlátja a piacot. Viszont az Arsenal esetében láthatjuk hogy mi van akkor ha tapasztalatlan fiatalokból áll az egész csapat. Évek óta vegetálnak, nem nyernek semmit. De szerintem lassan kezd beérni Wenger munkája.CFirpo3 írta:Ez igaz, csakhogy elvileg Wenger nem sok pénzből gazdálkodik, így érthető, hogy miért vesz fiatalokat. Nálunk lenne pénze akárkire, akit csak akar, így biztos, hogy többnyire érett, idősebb játékosokat venne.gygerike írta:Wenger mindig a jövőre tervez, ezt a Barcelonánál nem lehetne megcsinálni. Igaz remekül tudja beépiteni a fiatalokat, de nem hiszem hogy nekünk jó lenne.
Nem hiszem, hogy ez a mániája (hogy fiatalokat vesz), csak más választása nincs.
Szerintem.
Ez igaz, csakhogy elvileg Wenger nem sok pénzből gazdálkodik, így érthető, hogy miért vesz fiatalokat. Nálunk lenne pénze akárkire, akit csak akar, így biztos, hogy többnyire érett, idősebb játékosokat venne.gygerike írta:Wenger mindig a jövőre tervez, ezt a Barcelonánál nem lehetne megcsinálni. Igaz remekül tudja beépiteni a fiatalokat, de nem hiszem hogy nekünk jó lenne.
Én ezt a 2 edzőt semmi képBarca_10 írta:Kicsit előre megyek a jövőbe.Meglesz a bajnokság és a BL,de Guardiola nem hosszabít.Kit hoznátok a helyére?Én,személy szerint vagy José Mourinhót,vagy Wengert,mivel szerintem a világ 3 legjobb edzői között vannak,úgy mint Guardiola.
Az én sorrendem:
Pep
Wenger
Mourinho
Dehogynem!nagyatyesz írta:A sporthíradóban ismét felvetődött Rooney neve! Gondolom ez a MU anyagi helyzetével lehet összefüggésben! Nyilván nem lesz az üzletből semmi
Na,még ezt is odakötve a fenti bizniszhez,a padra meg elhozzuk Murinnyót,h a világ legattraktívabb,támadószelleműbb focját játszó csapatból egy védekezős,antifocit toló klub váljon.Ezzel a merész húzással úgy meglepjük a világot,h továbbra is garantálva lesznek a sikerekBarca_10 írta: Mourinho
A sporthiradót nem kell komolyan venni.nagyatyesz írta:A sporthíradóban ismét felvetődött Rooney neve! Gondolom ez a MU anyagi helyzetével lehet összefüggésben! Nyilván nem lesz az üzletből semmi, max majd nyáron az elnökválasztásnál az ő nevével is kampányol valaki!
Egyébként szerintem a világ 5 legjobb csatárának egyike jelenleg, és a véleményem szerint a legunszimpatikusabb csatárok listáján is benne van az 5-ben...Ibra is ott van nálam mind a két listán!))
Speciel az a része igaz, hogy bőven van nekik adósságuk, nagyjából 600-700 millió. Köszönhetően a tulajdonosoknak... CR-ből max az adott év kamatát pengették ki.2. Kétlem, hogy a MU hatalmas adósságokkal küzdene, most kaptak Ronaldoért majd 100 milkát.
Sztem nem is kell nyárig senki. Mindenki ettől az afrika kupától félt és hát, ahogy a mellékelt ábra mutatja kibírjuk:) Ráadásul Keita már jön is. Jövőre persze evidens, hogy változtatni kell, egyrészt, hogy fennmaradjon a sikeréhség, másrészt már idén is nehéz,de jövőre még nehezebb lesz Henryra alapozni. És ha Pedro meg bojan át is veszi a helyét, csere akkor is kell, márpedig sztem majd azonos képességű csere kell egy barca szintű csapatba és Titiben már nem feltétlen látom jövőre ezt. Na meg kell egy kreatív kp is. Most viszont szvsz senki, elég a keretünk erre a szezonra, főleg, hogy Pep bízik a kicsikben és így pihen eleget szinte mindenki (talán Xavi kivételével,a tavasszal ezért a könnyebbnek látszó bajnokikon bátrabban kell nyúlni Jonathanhoz és Thiagohoz, főleg az előbbihez).Colos írta:„Tudom, hogy beszélni fogtok az igazolásokról, és már most érzem, hogy minden, amit írni fogtok, hamis. Minden, amit igazolásokról vagy játékoscserékről mondani fognak, egyszerű hazugságok lesznek.” (Guardiola)
Ennyi. A topikot júniusig be is lehetne zárni.
Barca1988 írta:Hallottatok valamit arról hogy érdeklődünk Özil-ért???Minek nekünk???Inkább akkor Silva!Vagy ha jön nyáron Fabregas akkor Iniesta kimegy Henry helyére![]()