Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kitfisto írta:És Swineherd?Sztem Ö sem rossz.Boixos írta:semmi baj, csak nem csípem, ha valaki erős kezdés után nekiáll itt jópofáskodni, utána meg a saját közönsége előtt arra pakolja magát, h milyen tökös gyerek volt odaát. még szerencse, h vannak funghi, vagy colin-féle gyerekek is köztetek.de nem a legjobb.
És Swineherd?Sztem Ö sem rossz.Boixos írta:semmi baj, csak nem csípem, ha valaki erős kezdés után nekiáll itt jópofáskodni, utána meg a saját közönsége előtt arra pakolja magát, h milyen tökös gyerek volt odaát. még szerencse, h vannak funghi, vagy colin-féle gyerekek is köztetek.
Boixos írta:az okés, de szerencsésebb akkor ugatni, ha egyébként tökéletes az ember abban a dologban.
Csak ti olyan jól elröhögtök a kissrácon a másik oldalon,a helyesírása miatt,akkor nem ártana ha figyelnél,mert mi is beleköthetünk.madridista_23 írta:Boixos írta:madridista, szeretném, ha figyelnél a helyesírásra: nállatok=nálatok, elég az egy "l", ugyanis nem múltidő.
csak mielőtt lefikáznál másokat hogy írogatnak...
Jó de ez nem volt olyan szarvas hiba mint a másik!![]()
![]()
![]()
Boixos írta:madridista, szeretném, ha figyelnél a helyesírásra: nállatok=nálatok, elég az egy "l", ugyanis nem múltidő.
csak mielőtt lefikáznál másokat hogy írogatnak...
Mi szoktuk bírálni a srácokat ha nem tetszik vmi,hogy miért kell ezt így csinálni meg bla-bla,meg játékoskat is szoktunk "szídni".Sztem teljesen normális viselkedés.madridista_23 írta:Nállatok is vannak olyanok akik barca szurkolók és szidják a barcát mert nálunk van olyan aki szidja a realt és real szurkoló!
Charlie írta:Alavessel zúzzuk,ütjük őket nagyon.madridista_23 írta:Barca kivel kezdi majd a bajnokságot? Mert a Real a Cadizzal szégyen lenne kikapni!![]()
C.
Charlie írta:Sztem ez még korai,majd menetközben tippelünk,madrid23 ez nem a madridi fórum,ez nem chat,ez fórum,tudom ez nálatok másképp van,de itt tartsd magad a mi szabályainkhoz,tehát töröltem az egyszavas hozzászólásod.madridista_23 írta:Mit tippeltek az el classicóra? De az igazat oda-vissza!
C.
sztem idegenben 1-1 vagy 0-1 nekünk Ronaldinho góljával.és a Nou Campban 2-0 3-1 vagy 3-0 nekünk.madridista_23 írta:Mit tippeltek az el classicóra? De az igazat oda-vissza!
Sztem ez még korai,majd menetközben tippelünk,madrid23 ez nem a madridi fórum,ez nem chat,ez fórum,tudom ez nálatok másképp van,de itt tartsd magad a mi szabályainkhoz,tehát töröltem az egyszavas hozzászólásod.madridista_23 írta:Mit tippeltek az el classicóra? De az igazat oda-vissza!