Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kanty
Llegenda del Barça

2010.01.20. 18:25:52

Fernando írta: Benítezről: Én nem tartom akkora szakembernek. A Valenciánál megyegetett neki, UEFA kupa győzelem satöbbi. A Poolnál is jött egykét jó eredmény, de szinte semmi. Telirakta spanyollal a csapatot, amiknek a zömét már el is adta.
Azért egy BL győzelem és egy elvesztett döntő nem éppen semmi. :wink:
Voltak máskor is nehezebb periodusai, de mindig kilábalt ő és a csapat is ezekből. Most viszont azt érzem, h a Poolnak és Rafanak is jót tenne a váltás.

A Poolnak azonban nem feltétlenül az új edző a fontos, ha nem igazolnak minőségi játékosokat akkor komoly eredményekbe nem nagyon reménykedhetnek. Kellene egy csatár Torres mellé és legalább egy szervező játékos aki irányitaná a csapat játékát.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.20. 18:16:09

De tök jó, hogy Pep-et mindenki a világ 3 legjobb edzője közé sorolja 1 szezon után :lol: Remek szakember meg remek ember, de még annyit nem tett le az asztalra mint José, vagy mint Sir Alex.

Benítezről: Én nem tartom akkora szakembernek. A Valenciánál megyegetett neki, UEFA kupa győzelem satöbbi. A Poolnál is jött egykét jó eredmény, de szinte semmi. Telirakta spanyollal a csapatot, amiknek a zömét már el is adta.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.01.20. 18:02:24

Devid16 írta:Nekem csak két dolog jutott eszembe :D

1. Szerintem a mostani MU eléggé kezd a Livpoolra hasonlítani...azzal a különbséggel hogy a MUban sztáredző van és ő jelenti a különbséget...
8)
Miért a Liverpoolban Kis Pista az edző? :roll: Szerintem Benitez ott van a világ 3 legjobb edzóje között... Mourinho és Pep között! :wink: Sir Alex is ott volt, de, valamit produkált tavaly a Barca! 8) :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.01.20. 17:46:56

Devid16 írta:Nekem csak két dolog jutott eszembe :D

1. Szerintem a mostani MU eléggé kezd a Livpoolra hasonlítani...azzal a különbséggel hogy a MUban sztáredző van és ő jelenti a különbséget...Fordulóról fordulóra csak pislogok hogy ebből a keretből mit tud kihozni...engem tényleg nagyon meglep hogy ezt tudják hozni...A tegnapi meccsen nekem csak az jött le hogy ebben a csapatban Rooney meg Evra ér valamit...sztem a többi játékos vagy öreg vagy egy közepes szintű playa....

2. A Tevez "ügy"...nagyon szurkoltam neki hogy vágjon párat...remek formában van...a legnagyobb baromságnak tartom amit SAF elkövetett...de tényleg Berba kb a cipőfűzéjét éri...nem értem miért igazolták le mikor ott volt a remek megoldás...és nagyon örültem és kacagtam azon ahogy mutogat a szurkolóknak :D

na csak ennyi...ha nem értesz vele egyet azért ne olts szét :D

písz 8)
azért ez kicsit erős szerintem!! kétlem hogy játszott volna Van der Sar,Vidic, Ferdinand, Carrick. akkor nem ezt mondtad volna sztem.

"egnagyobb baromságnak tartom amit SAF elkövetet" és is ezt mondtam csak egy másik topikban. feltétlen igaz!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Devid16
Jugador d'estrella

2010.01.20. 17:30:01

Nekem csak két dolog jutott eszembe :D

1. Szerintem a mostani MU eléggé kezd a Livpoolra hasonlítani...azzal a különbséggel hogy a MUban sztáredző van és ő jelenti a különbséget...Fordulóról fordulóra csak pislogok hogy ebből a keretből mit tud kihozni...engem tényleg nagyon meglep hogy ezt tudják hozni...A tegnapi meccsen nekem csak az jött le hogy ebben a csapatban Rooney meg Evra ér valamit...sztem a többi játékos vagy öreg vagy egy közepes szintű playa....

2. A Tevez "ügy"...nagyon szurkoltam neki hogy vágjon párat...remek formában van...a legnagyobb baromságnak tartom amit SAF elkövetett...de tényleg Berba kb a cipőfűzéjét éri...nem értem miért igazolták le mikor ott volt a remek megoldás...és nagyon örültem és kacagtam azon ahogy mutogat a szurkolóknak :D

na csak ennyi...ha nem értesz vele egyet azért ne olts szét :D

písz 8)
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.20. 17:09:51

Ferguson bácsinak nem sokat lehet felróni, mert óriási edző. De az tuti, hogy ezt a Tevez gyereket rendesen eltolta. Amikor eladta RvN-t a Madridnak, akkor megrögzött elmélete volt, hogy Berbatov kell neki Rooney mellé. Jött a bolgár és hát valljuk be elég pocsékul teljesít amióta ott játszik. Nem sok szépre elmékezhetnek a szurkerek. Mondjuk vicces, hogy Ő is Spurs játékos volt, nagy szobor volt Londonban mint Robbie Keane, aztán az is lefőtt Liverpoolba, igaz Ő most is pocsék.

Na de visszatérve Tevezre: még csereként is jobb volt, mint ez a Berbatov fiú, mégis méltánytalanul keveset játszott ahhoz képest és a játéklehetőség miatt megértem, hogy hova igazolt. Egy épülő Cityben nagy császár lehet és eddig be is jött neki.

Anyagilag sztem pont nem érdekli a dolog, mert SAF is adott volna annyit, hogy új autókat vehessen, de nyilván unta a gyatra bolgár mögötti padozást.

És, hogy miért ment a Citybe? Mert ott lát perspektívát és mert profi játékos, senkit nem érdekel az, hogy városi ellenfél. Ez nem egy Barca-Real kontextus, de még ott is tudna mesélni Luis Enrique vagy Figo sztem.

Előfordul néha olyan, hogy valaki a másik végvárba megy át és spec Tevezt is meg tudom érteni, mert beszédes, hogy mennyire villog az új csapatában és hogy Berbatov még mindig nem csinál semmit. Erre volt szüksége az argentínnek.

Ezeket a "némán ünnepelni" szlengeket meg hagyjuk már. Nem a nevelőegyesülete, mint Pedronak. Ha Beckham ezt csinálja a BL-nyolcaddöntőben az MU ellen akkor megértem a nyafogást. De Teveznek sztem most semmit sem lehet felróni.

Gary Neville meg inkább menjen répát szedni mutogatás helyett, a szögletekhez úgy kell már feltolni a tolószékében a gyereket.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
miihii
KHAL

2010.01.20. 16:59:06

Jövő héten mit fog kapni az OT-on Tevez... :twisted:

Lépéshátrányba került a United,de ez még bőven fordítható és meg is lesz oldva otthon.Aztán utána az a 75ezer ember integethet vissza az argentínnak :P
Hangulat lesz a meccsen,az tuti...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
kanty
Llegenda del Barça

2010.01.20. 16:33:58

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... t-2014156/

Gary, Gary... :P

A Tevez ügyről:

Én teljesen megértem az argentint. Amig a Unitednél volt végig jó teljesitményt nyújtott, ehhez képest méltatlanul kevés lehetőséget kapott SAF-tól.
A gólöröm meg szerintem sem biztos, h a szurkolóknak szólt, vhogy ''megakarta bűntetni'' a Unitedet és ő ezt választotta.

Azt is meglehet érteni, h boldog volt a két gólja után, mindenki az lenne ha kettőt lőne a Unitednek és ezzel csapata nyerne.
elbandi
Capitá del Barça

2010.01.20. 00:15:17

Nem értem hogy most miért ennyire felháborító hogy megünnepelte a góljait.
Lőtt 2gólt amivel nyert a csapata.Megünnepelte és kész.Ebben nem látok semmi pofátlanságot.A Mu szurkolók meg tavaly kifütyülték.Megértem hogy nem teszik nekik hogy elment a városi riválishoz,de mivel nem játszott
eleget ezért cselekednie kellett.Most jobb lett volna ha a Chelsea-hez megy?
Hát nem is tudom.Igazából Ferguson számlájára írnám a távozását.
Egyszerűen máig nem tudom felfogni hogy játszhatott helyette egy Berbatov.
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
gergo9
Director del Fútbol

2010.01.20. 00:08:57

Persze hogy nem a szurkolók ellen focizik de ha már gólt lő(tegye mivel profi) ne ünnepeljen már(ez már az emberi oldala a dolognak) főleg mivel a MU szurkolóitól nem haraggal vált el (vagyis addig míg ki nem derült hogy a City a befutó persze :D )
Ezt sem tartottam korrekt dolognak pont a City-hez igazolni bárhova ment volna Anglián kívül esetleges visszatérésekkor biztos nem fütyülték volna ki.
Plussz voltak nyilatkozatai is már a City színeiben ami a MU ellen irányultak stb stb
Sokminden hozzájárult ahhoz hogy ennyire "megkedveljem" Tevezt.
Rbrt
Barça C

2010.01.20. 00:07:29

Hát kicsit pofátlan volt Tevez,de láttunk már csúnyábbat is Adebayortol az Arsenal ellen...
Elképzelhetetlen hogy Gerrard elmegy a realba szerintem.
Gránátvörös szív, kék a lélek, antimadridista leszek amíg élek!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.01.19. 23:56:25

Azt csiripelik a verebek, hogy Steven Gerrard a Real Madridba tart!
Alternatívái még az Inter és a Manchester City.
Szétesik a Liverpool???
K.
Blaugrana palocista maximalista!
elbandi
Capitá del Barça

2010.01.19. 23:54:27

gergo9 írta:Azért az argentin kis üszök jól megünnepelte a góljait a volt csapata ellen....
Hamar elfelejtette a United szurkolóinak mekkora kedvence volt és hányszor "kiálltak" mellette.
Jó helyre igazolt pont oda való :!:
Nemértelek.Már miért ne ünnepelhette volna meg a góljait?
Ő meg azt nem felejtette el hogy kifütyűlték őt korábban az United szurkolók.Nyilatkozta is a tavalyi meccs után hogy mostantól megfogja ünnepelni az összes gólját a United ellen.Nyugodtan ünnepelje csak meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elbandi 2010.01.19. 23:57:18-kor.
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.01.19. 23:53:28

Bányász írta:Én nem láttam az esetet.De az nem lehet,h az nem a szurkolóknak szólt?Mert az rendben van,h kiálltak mellette és ezt biztos nem is felejti el.De sztem Ő nem "ellenük" focizott és nem "ellenük" örült.
Így van. Bár a meccset nem láttam, azért el tudom képzelni.
Nem tartom csúnya dolognak, ha egy játékos épp a volt csapata ellen lő gólt, és azt megünnepli.

http://nst.blog.hu/2009/12/16/golt_lotte_orulje
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.01.19. 23:48:49

gergo9 írta:Azért az argentin kis üszök jól megünnepelte a góljait a volt csapata ellen....
Hamar elfelejtette a United szurkolóinak mekkora kedvence volt és hányszor "kiálltak" mellette.
Én nem láttam az esetet.De az nem lehet,h az nem a szurkolóknak szólt?Mert az rendben van,h kiálltak mellette és ezt biztos nem is felejti el.De sztem Ő nem "ellenük" focizott és nem "ellenük" örült.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
gergo9
Director del Fútbol

2010.01.19. 23:44:01

Azért az argentin kis üszök jól megünnepelte a góljait a volt csapata ellen....
Norberto 25
Jugador del Barça

2010.01.19. 22:47:16

Mikaos írta:
Norberto 25 írta:Sracok en csak 1-et nem ertek hogy jatszhat az Arsenal megint a Boltonnal a bajnoksagban?
Mert az előző egy elmaradt meccs volt, amit csak most sikerült pótolni.
Véletlenül úgy jött ki a dolog, hogy egymás utáni időpontra került a 2 meccs (tehát: az "őszi" forduló volt legutóbb, és most jön a "tavaszi") .
Koszonom,mostmar ertem:)
Mikaos
Director del Fútbol

2010.01.19. 22:41:58

Norberto 25 írta:Sracok en csak 1-et nem ertek hogy jatszhat az Arsenal megint a Boltonnal a bajnoksagban?
Mert az előző egy elmaradt meccs volt, amit csak most sikerült pótolni.
Véletlenül úgy jött ki a dolog, hogy egymás utáni időpontra került a 2 meccs (tehát: az "őszi" forduló volt legutóbb, és most jön a "tavaszi") .
Norberto 25
Jugador del Barça

2010.01.19. 22:27:08

Sracok en csak 1-et nem ertek hogy jatszhat az Arsenal megint a Boltonnal a bajnoksagban?
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.19. 22:09:45

sport 2 csúsztatva adja a meccset,akit érdekel :wink: most tart 9.percben

GO M.U.!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
vargaakos
Capitá del Barça

2010.01.19. 21:58:52

1-1 Tevez 11-esből
Eléggé paprikás a hangulat :D
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.01.19. 21:34:42

Corvy írta:Hol nézed? Linket plz :)
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

Parancsolj.
hArpi89
Jugador del Barça

2010.01.19. 21:29:29

Hol nézed? Linket plz :)
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
kanty
Llegenda del Barça

2010.01.19. 21:27:14

Carling Cup:

Man City-Man United 0-1; Giggs 17'

A gól nagyban Valencia harciasságának és jó beadásának köszönhető. Given elsőre, Rooney probálkozásánál még háritott, a kippattanót Giggs passzolta az üres kapuba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2010.01.19. 21:35:09-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.18. 15:51:28

levproff írta:Robinho ennyire kaka? :roll:
Csak annyit láttam, hogy be meg le cserélték.. :?
Ja....sokan meg ezt az embert akarják a Barcába. Én sokat kritizálom Henryt, de ennél még ő is jobbat tud.
A másik meg, akit régebben akartak sokan: Ebué...nála kevés ostobább játékos, és nagyobb favágó van.
Nem rosszból, de azért néhány embernek igencsak ízlésficama van :?
Lezárt