2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért egy BL győzelem és egy elvesztett döntő nem éppen semmi.Fernando írta: Benítezről: Én nem tartom akkora szakembernek. A Valenciánál megyegetett neki, UEFA kupa győzelem satöbbi. A Poolnál is jött egykét jó eredmény, de szinte semmi. Telirakta spanyollal a csapatot, amiknek a zömét már el is adta.
Devid16 írta:Nekem csak két dolog jutott eszembe![]()
1. Szerintem a mostani MU eléggé kezd a Livpoolra hasonlítani...azzal a különbséggel hogy a MUban sztáredző van és ő jelenti a különbséget...
azért ez kicsit erős szerintem!! kétlem hogy játszott volna Van der Sar,Vidic, Ferdinand, Carrick. akkor nem ezt mondtad volna sztem.Devid16 írta:Nekem csak két dolog jutott eszembe![]()
1. Szerintem a mostani MU eléggé kezd a Livpoolra hasonlítani...azzal a különbséggel hogy a MUban sztáredző van és ő jelenti a különbséget...Fordulóról fordulóra csak pislogok hogy ebből a keretből mit tud kihozni...engem tényleg nagyon meglep hogy ezt tudják hozni...A tegnapi meccsen nekem csak az jött le hogy ebben a csapatban Rooney meg Evra ér valamit...sztem a többi játékos vagy öreg vagy egy közepes szintű playa....
2. A Tevez "ügy"...nagyon szurkoltam neki hogy vágjon párat...remek formában van...a legnagyobb baromságnak tartom amit SAF elkövetett...de tényleg Berba kb a cipőfűzéjét éri...nem értem miért igazolták le mikor ott volt a remek megoldás...és nagyon örültem és kacagtam azon ahogy mutogat a szurkolóknak![]()
na csak ennyi...ha nem értesz vele egyet azért ne olts szét
písz
Nemértelek.Már miért ne ünnepelhette volna meg a góljait?gergo9 írta:Azért az argentin kis üszök jól megünnepelte a góljait a volt csapata ellen....
Hamar elfelejtette a United szurkolóinak mekkora kedvence volt és hányszor "kiálltak" mellette.
Jó helyre igazolt pont oda való
Így van. Bár a meccset nem láttam, azért el tudom képzelni.Bányász írta:Én nem láttam az esetet.De az nem lehet,h az nem a szurkolóknak szólt?Mert az rendben van,h kiálltak mellette és ezt biztos nem is felejti el.De sztem Ő nem "ellenük" focizott és nem "ellenük" örült.
Én nem láttam az esetet.De az nem lehet,h az nem a szurkolóknak szólt?Mert az rendben van,h kiálltak mellette és ezt biztos nem is felejti el.De sztem Ő nem "ellenük" focizott és nem "ellenük" örült.gergo9 írta:Azért az argentin kis üszök jól megünnepelte a góljait a volt csapata ellen....
Hamar elfelejtette a United szurkolóinak mekkora kedvence volt és hányszor "kiálltak" mellette.
Jó helyre igazolt pont oda való
Koszonom,mostmar ertem:)Mikaos írta:Mert az előző egy elmaradt meccs volt, amit csak most sikerült pótolni.Norberto 25 írta:Sracok en csak 1-et nem ertek hogy jatszhat az Arsenal megint a Boltonnal a bajnoksagban?
Véletlenül úgy jött ki a dolog, hogy egymás utáni időpontra került a 2 meccs (tehát: az "őszi" forduló volt legutóbb, és most jön a "tavaszi") .
Mert az előző egy elmaradt meccs volt, amit csak most sikerült pótolni.Norberto 25 írta:Sracok en csak 1-et nem ertek hogy jatszhat az Arsenal megint a Boltonnal a bajnoksagban?
Ja....sokan meg ezt az embert akarják a Barcába. Én sokat kritizálom Henryt, de ennél még ő is jobbat tud.levproff írta:Robinho ennyire kaka?![]()
Csak annyit láttam, hogy be meg le cserélték..