Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is tanultam.van Bommel írta:Lődd be koma, én tanultam, hátha tudok segíteniBarcaforever írta:Nincs itt véletlenül vki, aki penge Marketingből?10 igaz-hamisra kéne nekem válaszolni, ami a holnapi vizsgámba lesz benne.
Előre is köszönöm!
Lődd be koma, én tanultam, hátha tudok segíteniBarcaforever írta:Nincs itt véletlenül vki, aki penge Marketingből?10 igaz-hamisra kéne nekem válaszolni, ami a holnapi vizsgámba lesz benne.
Előre is köszönöm!
linkeld be a kérdéseket, és hátha tud valaki segíteniBarcaforever írta:Nincs itt véletlenül vki, aki penge Marketingből?10 igaz-hamisra kéne nekem válaszolni, ami a holnapi vizsgámba lesz benne.
Előre is köszönöm!
Sajnos mint kiderült a DE teljesen máshogy működik legalábbis az Infó Karja tuti. Sikerült baráti alapon elérni a rektorát a karnak és elmondta, hogy csak a tanár tud változtatni az egészen mivel itt nem szólnak bele egymás munkájába. Mint megtudtam például az Agrár karon már teljesen máshogy van, de ez már részletkérdés én kifogtam a legrosszabbat. Írtam is a tanárnak egy kérvényszerűséget emailben, és azt írta, hogy nem kell felvennem a következő vizsgát, de menjek be, írjam meg és ha sikerül akkor megadja a jegyet és kijavítja az egyesemet. Rendes volt most már "csak" meg kéne csinálnilluisllach89 írta:
az egészet azzal kezdeném, h alapképzésben (ez ha, minden igaz érvényes mindenhova) teljesítened kell 180 kreditet. minden tantárgynak megvan a maga kreditértéke, ami nehezebb, azért értelemszerűen több kredit jár általában. de nem ilyen egyszerű a dolog. ugyanis vannak ún. modulok, amelyeken belül mondjuk megvan adva 6féle tantárgy, mindegyik ér mondjuk 2 kreditet, de neked meg van adva, h összesen 10 kreditet kell teljesítened ebből a modulból, ergo kiválaszthatod, melyik tárgyakat teljesíted. a tárgyfelvétel azt jelenti, h te választhatod ki, milyen órákra akarsz járni, persze különféle megkötésekkel(vannak kötelező tárgyak=>muszáj felvenned, választható tárgyak stb...).Ronaldinho&Barca írta:Én most készülök egyetemre, remélem sikerül is felvételt nyerjek, de valaki leírná mit jelent a tantárgyfelvétel?
Ez igaz!levproff írta:De Ibra érkezése nem a legjobb, mert nem lettünk vele eggyel többen, mert közbe elmentek sokan.![]()
Keress rá akkor az egyetemed Tvsz-ére.kamaj írta:Köszönöm a segítséget Neked is, de nekünk nem lehet ezzel "élnünk" csak ha a régi képzésben vennénk résztlluisllach89 írta: Nem tudom segít-e még ez a hsz de ilyenkor jön a dékáni méltányossági kérelem.
A Tvsz szerint nincs olyan kérés-persze jogos, tartalmas- amit ne méltányolhatna a dékán.
És a dékánit ha jól tudom az index összesítésig, sőt, még a hallgatói jogviszony megszűnését követő 15 napon belül is be lehet adni, és 1 jár mindenkinek, szal több mint valószínű hogy plusz 1 féléven keresztül felveheted és megpróbálhatod az összes vizsgaidőpontot ami meghirdetésre kerül. Szal no para, nem vagy elkésve, minden rendben lesz!. Ezt mondták a TO-n illetve azt még, hogy semmi esélyem sincs arra, hogy elkerüljem a költségtérítésest, de én még bízok a nemhivatalos lehetőségekben (ilyenkor jön jól az ismerős, de nem örülök, hogy idáig fajult a helyzet). Sajnos úgy tűnik a DE sokban különbözik a többi Egyetemtől
Köszönöm a segítséget Neked is, de nekünk nem lehet ezzel "élnünk" csak ha a régi képzésben vennénk résztlluisllach89 írta: Nem tudom segít-e még ez a hsz de ilyenkor jön a dékáni méltányossági kérelem.
A Tvsz szerint nincs olyan kérés-persze jogos, tartalmas- amit ne méltányolhatna a dékán.
És a dékánit ha jól tudom az index összesítésig, sőt, még a hallgatói jogviszony megszűnését követő 15 napon belül is be lehet adni, és 1 jár mindenkinek, szal több mint valószínű hogy plusz 1 féléven keresztül felveheted és megpróbálhatod az összes vizsgaidőpontot ami meghirdetésre kerül. Szal no para, nem vagy elkésve, minden rendben lesz!
Köszi, átnézegetem.VictorValdes19 írta:Iskolába, ezen gyakoroltunk:levproff írta:Amúgy a magyarnál miket fognak kérdezni?
http://ementor.hu/?q=node/135
Nem tudom segít-e még ez a hsz de ilyenkor jön a dékáni méltányossági kérelem.van Bommel írta:Szóval. Elméletileg a dékánnak írhatsz egy kérvény, hogyha harmadjára vetted fel. De ha te se tudod, menj be inkább a TO-ra ott megtudják mondani(jó esetben). Sok sikert!kamaj írta:Nagy problémával fordulok hozzátok, remélem valaki tud segíteni!
Sajnos most kaptam meg egy vizsgaeredményt ami 1 lett az Egyetemen. Ez még összességében nem lenne akkora katasztrófa csak ez volt a 6. vizsgám (és amúgy a 3. tantárgyfelvételem). Szóval a kérdésem: ilyenkor mit lehet tenni vagy már elkönyvelhetem, hogy költségtérítéses lettem? Teljesen tanácstalan vagyok!
Köszönöm előre is a segítséget!
Szerk.: A Debreceni Egyetem Gazdaságinformatikus szakára járok. Elvileg kell egy kreditszám (nem tudom mennyi), hogy átrakjanak államira, és ha az megvan akkor rangsorolják és a legjobb költségtérítéseseket a kreditindex alapján átsorolják államira. Elvileg, de még nem tudom, de lehet meg kell ezzel barátkoznom
Nálam is ugyanez a helyzet..levproff írta:De ez is akkora szemétség, mert olyan suliba jelentkeztem, ami még soha az életbe nem hírdetet központi írásbelit, erre amikor én jelentkezek, akkor meg meg igen.![]()
Iskolába, ezen gyakoroltunk:levproff írta:Amúgy a magyarnál miket fognak kérdezni?
Én.VictorValdes19 írta:Ki ír holnap felvételit![]()