Természetesen nem gond. Wink Srácok, tisztán emlékszem arra az évre, nem kell bemutatni! Sad Így természetesen azt is vágom, hogy honnan álltatok fel és hogy milyen eredményeket értetek el akkor. Ám én elsősorban nem erre céloztam a hsz.-emben, amikor a csillogásról beszéltem. --> Itt az ÚJ csapaton és a mutatott JÁTÉKON volt a hangsúly, amit az első évben produkáltatok. Először csak eredményesek voltatok, majd az év végére már szép dolgokat is látni lehetett tőletek, de igazán csak a következő évben robbant be a csapat (ebben sok minden közrejátszott; kezdve a remek erősítésektől stb. más dologig át). Szóval időbe telett na, egy egész szezon ráment; de azóta "tarolás" és ez lett volna a mondanivalóm lényege. Ahogy nektek sikerült, úgy miért ne sikerülhetne nekünk is? Csak és kizárólag ezen történések után nem tudom hova tenni (illetve tudom --> fanatikusok Very Happy ) és megérteni pl. Rivaldo11 és LG kollégák korai kézlegyintéseit és a tőlük származó Madriddal kapcsolatos "leíró" hsz.-eket. Persze nem is kell! Very Happy
Ez sem igaz egészen. Rijkaard siker csapata nem a 2003/2004-s években kezdett épülni. Akkor csináltunk egy parádés tavaszt, de rengeteg olyan játékossal, aki nyáron távozott, pl. Cocu, Luis Enrique, Luis Garcia, Kluivert, Saviola, Davids....
Nyáron pedig olyan emberek érkeztek, akik kulcsemberei voltak a későbbi sikereknek: Etoo, Deco, Giuly, Belletti, Edmilson(bár ő a sérülései miatt nem volt annyira meghatározó, csak kb. egy jó féléve volt), Sylvinho(ő pedig egy olyan csere volt, akire mindig lehetett számitani). Iniesta bár már korábban bemutatkozott, ebben az évben robbant be. Szóval nem kellet egy év a csapatépítésre, azonnal ment, mint a karikacsapás.
Guardiolával szintén....bár az igaz, h nála igazából csak 2 ember érkezett a kezdő 11-be: Alves és Pique, de akkor is egy teljesen új csapat épült romokból egy nyár alatt, meg ő volt az, aki megtette, amit már rég meg kellett volna, elküldte a fekete bárányokat. Pár meccs kellett, h beinduljon a henger...
Szóval azért nem kellenek évek felépíteni egy csapatot.