Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.23. 18:30:04

Sanama írta:
Fernando írta:Remélem világsztár lesz a srácból. :wink: Örülnék, ha az ősi rivális is végre spanyolokból és tehetségből állna, és nem minden a pénzről szólna egyszer ebben a büdös modernfutballtörténelemben...
A Futballtörténelem nem a Madridról ,Man.Cityről,Chelsearől szól jelenleg én úgy gondolom.
Ilyet én nem is írtam. De azért jobb érzés (számomra), ha valaki kis pénzért kerül valahová és ott világsztár lesz, mintha valakit 30-40-50-60 milliókért vesznek. És ez alól egy nagy csapat sem kivétel. Még mi sem. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.23. 18:27:38

Fernando írta:Remélem világsztár lesz a srácból. :wink: Örülnék, ha az ősi rivális is végre spanyolokból és tehetségből állna, és nem minden a pénzről szólna egyszer ebben a büdös modernfutballtörténelemben...
A Futballtörténelem nem a Madridról ,Man.Cityről,Chelsearől szól jelenleg én úgy gondolom.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.01.23. 18:26:50

nagyitomi írta:eddig azzal volt a gond h nagy neveket összevásárol a klub,most az is szemet szúr ha "még neve nincs" fiatal játékosokat vesz a csapat.
azér jó lenne ha eldöntené mindenki h mi a jó,mert az h a két létező lehetőségből bármelyiket is teszi a madrid,egyből le kell ugatni,na az a röhejes.
Nekem nem volt bajom azzal, hogy milliókat költöttek Ronaldókra, Kakákra, Benzemákra stb., de az tényleg vicces egy kicsit, hogy valaki lő két gólt a Sevilla otthonában és azonnal leigazolják csak azért, hogy mást ne erősítsen. Mindezen feltevést erősíti meg az a tény, hogy további 2 (!!!) évre hagyja még Santanderben. Azaz kizárólag az az egyetlen oka volt a transzfernek, hogy más klub ne tegye rá a kezét. Ezt neveztem röhejjesnek.
Kép
Kép
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.23. 18:26:27

Remélem világsztár lesz a srácból. :wink: Örülnék, ha az ősi rivális is végre spanyolokból és tehetségből állna, és nem minden a pénzről szólna egyszer ebben a büdös modernfutballtörténelemben...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.01.23. 18:17:17

marci. írta:Sejthető volt,hogy ez lesz a reakció.Ha ti veszitek meg ezt a playát,akkor valószinű világsztár lesz a kölökből,vagy mondhatnám ezt a [auto_cenzúra] kameruniakra,vagy akár a brazil csodagyerekre( :lol: ).

Nem kell azonnal lenéznia gyereket.Azt meg nem hinném,hogy 2 meccs miatt igazolja le Peréz,attól ,hogy ti\te annyi meccsen láttátok, attól még igenis lehetséges hogy követték a pályafutását,hisz u17(?)-es válogatott.

ui.:Eddig azért sirtatok,mert nem fiatal tehetségeket vesz a margit,most meg azért mert azt. :lol:
Sztem van benne potencial,engem szemely szerint nem erdekel hogy kit igazol a Madrid,a sajat dolgunkal kell torodnunk,megemlitettuk es kesz.Nem tom miert kell ekkora ugyet csinalni abbol,hogy a Real megvett egy fiatal jatekost.Lassan akkora feljahtas megy itt,mintha Fabregast vettek volna meg....Ja, amugy 18 eves.
marci.
Jugador d'estrella

2010.01.23. 18:16:42

Nem,csak a ti nyelveteken beszélek,hátha jobban eljut a lényeg.
csakamadrid
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.23. 18:13:45

marci. írta:Sejthető volt,hogy ez lesz a reakció.Ha ti veszitek meg ezt a playát,akkor valószinű világsztár lesz a kölökből,vagy mondhatnám ezt a [auto_cenzúra] kameruniakra,vagy akár a brazil csodagyerekre( :lol: ).

Nem kell azonnal lenéznia gyereket.Azt meg nem hinném,hogy 2 meccs miatt igazolja le Peréz,attól ,hogy ti\te annyi meccsen láttátok, attól még igenis lehetséges hogy követték a pályafutását,hisz u17(?)-es válogatott.

ui.:Eddig azért sirtatok,mert nem fiatal tehetségeket vesz a margit,most meg azért mert azt. :lol:
ez már a vég kezdete, már egy realos is margitozik :D :D :D :lol:

egyébként nem lenézzük a gyereket, csak kétségeink vannak...
marci.
Jugador d'estrella

2010.01.23. 18:10:34

Sejthető volt,hogy ez lesz a reakció.Ha ti veszitek meg ezt a playát,akkor valószinű világsztár lesz a kölökből,vagy mondhatnám ezt a [auto_cenzúra] kameruniakra,vagy akár a brazil csodagyerekre( :lol: ).

csakamadrid
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.23. 18:09:44

Jó kis játékos lesz Canales. Láttam az utánpótlás meccseket, de szerintem azért nála volt jobb is abban a csapatban.
nagyitomi
Jugador del Barça

2010.01.23. 18:05:00

istyke6 írta:Az lesz a gyerekkel, h bekerul a Realba, nem fogja birni azt a szintet, es szep lassan megy a feledesbe...
nézz utána,mielőtt írsz :wink:
marad a racingban 1v2 évig még,h fejlődjön
egyébként 6 milláért nem nagy zsákbamacska,hiszen ha nem válik be,6ért simán el lehet passzolni(lásd javi g...még most is ráz tőle a hideg) ha meg jobb lesz,akkor már mire a realba bemutatkozik a vételára dupláját érheti.
szerintem nagyon jó vétel,van benne potenciál bőven.6ot megért.

persze értelek titeket és a véleményetekkel is talán egyet értenék,ha nem lennék elfogult :oops:
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.01.23. 17:48:44

Az lesz a gyerekkel, h bekerul a Realba, nem fogja birni azt a szintet, es szep lassan megy a feledesbe...
I <3 FCB
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.01.23. 17:00:10

Fecooo írta:
Bányász írta:Szerintem butaság azt gondolni,h a Real ez előtt nem akarta megszerezni...

Utánpótlás válogatott.Minden nagy csapat ismeri a srácot évek óta...

Szóval nem tudom miért meglepő.Fabregasnak hány jó meccse volt azt mégis Wenger látókörébe került szóval ennyit erről sztem...

Bazsa, lehet, h igazad van, de számomra az időzítés miatt tűnik túl mesterkéltnek az üzlet... ekkora véletlenek ritkán vannak...(mmint, h berobban a köztudatba egy Sevilla elleni meccsel a srác, és rá két hétre a Madrid már meg is vette...)
Jó persze elképzelhető,h van benne valami más is.(ilyen csak azért is dolog vagy nem tudom,h fogalmazzam meg és hát nyilván valahol jól jött ez a felhajtás is,megint van miért a Realról beszélni))

De egészen biztos,h nem most ismerték meg a nevét a Realnal.Csak most lett sürgős.Most hirtelen mindenki a srácot akarta megvenni és ezért kellett hirtelen "robbantani".
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.23. 16:54:57

Bányász írta:Szerintem butaság azt gondolni,h a Real ez előtt nem akarta megszerezni...

Szóval nem tudom miért meglepő.Fabregasnak hány jó meccse volt azt mégis Wenger látókörébe került szóval ennyit erről sztem...

Bazsa, lehet, h igazad van, de számomra az időzítés miatt tűnik túl mesterkéltnek az üzlet... ekkora véletlenek ritkán vannak...(mmint, h berobban a köztudatba egy Sevilla elleni meccsel a srác, és rá két hétre a Madrid már meg is vette...)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.01.23. 16:48:53

Szerintem butaság azt gondolni,h a Real ez előtt nem akarta megszerezni...

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.23. 16:39:06

dmar írta:az a lényeg h a MADRID mindenkit megvenne ha tehetné, mindenkit aki sztár, aki híres, aki adott pillanatban jól focizik....
nagyon radikális álláspontot képvisel a legjobb barátom :D
(eddig nem tudta, h itt fórumozok :D )

és ugyan tényleg sarkítottan fogalmaz, a lényeg sajnos tényleg ez... ez az igazolás nem volt másra jó, csakh újfent címlapra kerüljenek, hiszen a srác Sevilla elleni produkciójától hangos lett a világsajtó, a Real meg meglovagolta ezt... ettől függetlenül, lehet h a Real-ban nagyot fog dobbantani 2 év múlva, de őszintén kétlem... "túl szép, h igaz legyen..."
ha egy Barcáshoz hasonlítanám, akkor kb Maxi Lopez-féle jövőt gondolok neki...
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2010.01.23. 16:35:12

A madrid nem tehetné meg, hogyha azt néznék, hogy kinek mekkora adóssága van... És beszélhetünk még nagyon sok csapatról, akiket kizárhatnának egész nyugodtan. (MU, Chelsea még talán a Barca is)
Kép
nagyitomi
Jugador del Barça

2010.01.23. 16:32:30

dmar írta:az a lényeg h a MADRID mindenkit megvenne ha tehetné, mindenkit aki sztár, aki híres, aki adott pillanatban jól focizik....
mint a nagy csapatok általában-h még nagyobbá váljanak-azzal a különbséggel h a madrid meg is veheti.van akinek tetszik van akinek nem,ilyen az élet :wink:
socio66

2010.01.23. 16:31:12

Mondjuk engem is meglepett,hogy gyakorlatilag két jó meccse volt eddig a gyereknek és máris a Real látókörébe került.
Aztán persze lehet,hogy nagy játékos lesz,de hogy hatalmas zsákbamacska egyelőre,az biztos.
dmar
Barça B

2010.01.23. 16:28:49

az a lényeg h a MADRID mindenkit megvenne ha tehetné, mindenkit aki sztár, aki híres, aki adott pillanatban jól focizik....
nagyitomi
Jugador del Barça

2010.01.23. 16:20:00

Lionel85 írta:Van egy játékos (Canales), aki pár meccsen jól játszott, mire rögtön megvette a Madrid. Röhejjes... :lol:
tisztelettel,ebben nagyon nem értünk egyet...
eddig azzal volt a gond h nagy neveket összevásárol a klub,most az is szemet szúr ha "még neve nincs" fiatal játékosokat vesz a csapat.
azér jó lenne ha eldöntené mindenki h mi a jó,mert az h a két létező lehetőségből bármelyiket is teszi a madrid,egyből le kell ugatni,na az a röhejes.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.01.23. 14:16:30

Van egy játékos (Canales), aki pár meccsen jól játszott, mire rögtön megvette a Madrid. Röhejjes... :lol:
Kép
Kép
Kép
madridronie
Madridista

2010.01.23. 10:51:35

Szóval nem kellet egy év a csapatépítésre, azonnal ment, mint a karikacsapás.
Guardiolával szintén....bár az igaz, h nála igazából csak 2 ember érkezett a kezdő 11-be: Alves és Pique, de akkor is egy teljesen új csapat épült romokból egy nyár alatt, meg ő volt az, aki megtette, amit már rég meg kellett volna, elküldte a fekete bárányokat. Pár meccs kellett, h beinduljon a henger...
Szóval azért nem kellenek évek felépíteni egy csapatot.
Jó, legyen így! :roll: Én tiszteletben tartom a vélemenyeteket; csak egy utolsó megjegyzés ehhez: attól mert a Barcának "2X-szer" is "karikacsapásra" ment a csapatépítés (persze abszolút nem elhanyagolható tény, hogy a szisztéma azért mindig adott volt 8) ), még nem biztos, hogy ez a trendi! :wink: Pl. 2 gyors ellenpélda --> Mu., Arsenal, de még lehetne sorolni bőven szerintem. :)
culinho
Capitá del Barça

2010.01.23. 10:14:18

Szerintem is lehet a Madrid még ennél sokkal jobb is, de ehhez türelem és bizalom kell, amiben kételkedek. Ha idén nem nyernek trófeát, akkor szerintem Pellegrini repül, Perez nyáron megint elkölt egy valag pénzt a szurkolókat kárpótlandó, aztán ősszel majdnem azt mondom kezdhetik újból az egészet.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.01.23. 10:10:18

Természetesen nem gond. Wink Srácok, tisztán emlékszem arra az évre, nem kell bemutatni! Sad Így természetesen azt is vágom, hogy honnan álltatok fel és hogy milyen eredményeket értetek el akkor. Ám én elsősorban nem erre céloztam a hsz.-emben, amikor a csillogásról beszéltem. --> Itt az ÚJ csapaton és a mutatott JÁTÉKON volt a hangsúly, amit az első évben produkáltatok. Először csak eredményesek voltatok, majd az év végére már szép dolgokat is látni lehetett tőletek, de igazán csak a következő évben robbant be a csapat (ebben sok minden közrejátszott; kezdve a remek erősítésektől stb. más dologig át). Szóval időbe telett na, egy egész szezon ráment; de azóta "tarolás" és ez lett volna a mondanivalóm lényege. Ahogy nektek sikerült, úgy miért ne sikerülhetne nekünk is? Csak és kizárólag ezen történések után nem tudom hova tenni (illetve tudom --> fanatikusok Very Happy ) és megérteni pl. Rivaldo11 és LG kollégák korai kézlegyintéseit és a tőlük származó Madriddal kapcsolatos "leíró" hsz.-eket. Persze nem is kell! Very Happy
Ez sem igaz egészen. Rijkaard siker csapata nem a 2003/2004-s években kezdett épülni. Akkor csináltunk egy parádés tavaszt, de rengeteg olyan játékossal, aki nyáron távozott, pl. Cocu, Luis Enrique, Luis Garcia, Kluivert, Saviola, Davids....
Nyáron pedig olyan emberek érkeztek, akik kulcsemberei voltak a későbbi sikereknek: Etoo, Deco, Giuly, Belletti, Edmilson(bár ő a sérülései miatt nem volt annyira meghatározó, csak kb. egy jó féléve volt), Sylvinho(ő pedig egy olyan csere volt, akire mindig lehetett számitani). Iniesta bár már korábban bemutatkozott, ebben az évben robbant be. Szóval nem kellet egy év a csapatépítésre, azonnal ment, mint a karikacsapás.
Guardiolával szintén....bár az igaz, h nála igazából csak 2 ember érkezett a kezdő 11-be: Alves és Pique, de akkor is egy teljesen új csapat épült romokból egy nyár alatt, meg ő volt az, aki megtette, amit már rég meg kellett volna, elküldte a fekete bárányokat. Pár meccs kellett, h beinduljon a henger...
Szóval azért nem kellenek évek felépíteni egy csapatot.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.01.23. 08:35:17

Barca fan létemre, nem nagyon értek egyet (egyenlőre) azokkal, akik azt mondják, ez a Real már sokkal jobb nem lesz. Látjuk, hogy ez a Madrid nagyon erős, elég sok új játékos van a csapatban, ezek összecsiszolódásához, a más játékrendszerhez szokottaknak, az új elsajátításához idő kell. Számomra természetes, ha a türelem meglesz, akkor ez a Madrid még erősödni fog, és azt simán bekalkulálhatjuk, hogy, ha lesz hiányposzt, oda igazolni fognak. Ami engem érdekel, az a Madrid BL. produkciója lesz, ott nagyjából képet kaphatunk arról, hogy a spanyol bajnoki produkció mit ér nemzetközi színtéren. :?:
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Lezárt