Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez rendben, de akkor nem értem mit keres középen. Menjen ki meccs közben szélre, ott azért nagyobb területe van, s akkor legyen középen Pedro, aki a semmiből is elő tud bújni, s be is takarítja.ozsimiki írta:Ibra meg legalább egyetlen hasznos mozdulatával, gólpasszt adott. Titi egy látványos olló de abból nem lett se gól,se gólpassz, és más semmi.
Ibra meg legalább egyetlen hasznos mozdulatával, gólpasszt adott. Titi egy látványos olló de abból nem lett se gól,se gólpassz, és más semmi.torrestoni írta:
Igaz, Titi legalább helyzetbe tudott kerülni.
Fernando írta:Remélem idén szarik utoljára a barcelonai WC-.jébe.
Ez minden, csak nem védelem Henry számára...ziipp írta:Védelmében annyit, hogy Bojan sem hozott semmit, amikor beállt a helyére.
offos lesz: ne haragudj,de ez a hsz a tipikus példája a "megszokásból lehúzás"-nak, mert Zlatan se csinált semmit, annyi, h volt egy jó passza Messinek...geridoss írta:Ez megint nem volt túl bíztató... És nem látszik benne, hogy meccsről meccsre jobb lenne, mert ilyen szinten egy szép olló, ami még be se megy semmire sem elég. Még a Sporting ellen őt látnám szívesen elől, de ha ott sem mutat semmit, a Getafe ellen nem kéne kezdetni.
Ez de gyenge. Folyamatosan kap 5-5 perceket, mit hozzon? Lassan hírből se hallja a kezdőcsapatot, 5 perc az ütem felvevésére sem elég...ziipp írta:Védelmében annyit, hogy Bojan sem hozott semmit, amikor beállt a helyére.
gondoltam h valaki leírja helyettemFernando írta:Öcsém. Tudom, hogy nem sokat számít, de én ma az utolsó esélyt adom Neki. Ha ma nem mutat valamit, felőlem mehet a levesbe...
Ebben igazad van,Gekkodan elragatatta egy kicsit magát de őszintén megértem mert én is imádkoztam hogy ne kapjon labdát a francia!De a vita másik okozóját inkább nem minősitem mert ugyis kitörülnétek!Csak annyit hogy ha nem képes levenni a sötét napszemüvegét akkor nyugdtan mehet és takarithatja Henry cipőjét akár a nyelvével is ha szeretné!!Sirlaller írta:Akik azt mondják, hogy nem kell fikázni Henry-t igazuk van,de ne felejtsük el hogy ez egy fórum ráadásul olyan topic ahol épp róla lehet elmondani a véleményeket!!!Természetesen nem olyan hangnemben kellene hogy tegyék mint pl. gekkodan!!
Neked csak annyi az üzenetem hogy fiatal vagy és gyökér!Reméljük majd változik a gondolkodásod! Henry-ról meg csak annyit hogy EZ SEM az ő meccse volt, de ezt Guardiola-nak is észre kellett volna venni!Nem kell szitkozódni mert nem rajta ment el a meccs!
De szeretnék egyszer veletek élőben megnézni egy meccset, jól el tudnánk vitatkozni.Andris írta:Ez lehetne lényeg, ha így volna. De 1-1 meccsen van csak így.
gekkodan írta:Hát az az egy gól az éppenséggel idén 13 szemben Henry 2 góljával. Amúgy meg tényleg semmi különbség nincs...
bash.huchrisnagy13 írta:Ez itt a lényeg! És mindenki Henryt szidja!![]()
![]()