Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen nincs. Szombat óta mikezek amik itt elmennek.wakii írta:mintha az eurosporton azt mondták volna... de ha valaki látta a meccset ő biztosan tudjaFernando írta:Most kajak kiestek az olaszok 1,1-es odds-al a csehek ellen a futsal EB-ről?
mintha az eurosporton azt mondták volna... de ha valaki látta a meccset ő biztosan tudjaFernando írta:Most kajak kiestek az olaszok 1,1-es odds-al a csehek ellen a futsal EB-ről?
hát igen...DaNiAlVeS8 írta:erre csak annyit tudok mondani,hogy utólag mindenki okoswakii írta:hát én a hv71 győzelmét vettem fixre ma, egyelőre ugy is állnak, bár nem raktam meg mert elvből nem rakok europai hokira... djurgarden otthon nem tul izmos, a hv71 viszont idegenben az egyik legjobb...![]()
erre csak annyit tudok mondani,hogy utólag mindenki okoswakii írta:hát én a hv71 győzelmét vettem fixre ma, egyelőre ugy is állnak, bár nem raktam meg mert elvből nem rakok europai hokira... djurgarden otthon nem tul izmos, a hv71 viszont idegenben az egyik legjobb...
A Poolra én nem raktam volna. Nagyon hullámzó a teljesitményük.A Wolves nem egy világverő csapat, de egy x-re mindenképp jó lehet. A másik kettő elég simának tűnik.mr. írta:Wolverhampton-Liverpool V
Tottenham-Fulham H
Bolton-Burnley H
2000->8900
Már megraktam, de mit gondoltok?
jöhetpety27 írta:Ha gondoljátok feltölthetek egy tippmix variációs füzetet.... abból lehet nézegetni kombinációkat ... én még nem nagyon olvastam.
25 papírt netegyé futsalra. Nagyon necces. Ha már ennyire süti a zsebed, vagy ennyire nyerni szeretnél akkor tedd meg valóban Roddick-ot meg az olaszokat. Az 1000%. Így is nyernél rajta kb 18 ezret.Primitive írta:Hát, majd eldöntöm, nehéz lesz. Ha meg bejön, akkor megint okolom magam![]()
Na, de ezt még fejben le kell játszanom, mindenesetre kösz a véleményeket
én azt javaslom,hogy most ne játsz nagy téttel,hanem szúrj ki 5csapatot,hoki,kosár mindegy...azok meccseit kövesd figyelemmel 2hétig,nézd a sérüleket,a játékosok formáit,stb és 2hét után válaszd ki a 2 legmeggyőzőbbet és azokra tegyélPrimitive írta:Köszi.
Az európai hokit kihagyom. Nagy téttel tervezek, és abba most nem fér bele egy hoki, ami amúgy is elég életveszélyes.
NHL-t is vágom, viszont egyik szelómon már pihennek ezek a meccsek, és duplázni nem akarom őket.
Egy ilyen szelóm van :
Azarenka - Zvonareva H jött
Vancouver - Buffalo ( hosszabbítással és büntetőkkel) H
Nigéria - Zamnia H - ezt a meccset már megbántam
Lecce - Piacenza H
Charlton - Leyton H
3000-ből bőven 30 jönne![]()
De, most szeretnék egy tuti biztos szelvényt összeállítani, szép szorzóval, amire nem sajnálnék kiadni 25k-t sem. És mivel ekkora téttel tervezek játszani, ezért vagyok kételkedő.
Lehet akkor nyerném a legnagyobbat, ha nem játszanék semmit
igazad van!Primitive írta:Hát, ezeket már biztosan rakom :
Azer - Ukrajna H
Roddick - Cilic H
Lehet elég is lenne ez a két mérkőzés..Afrika Kupára rakni öngyilkosság.
Nadalt még nem nagyon érzem, bár kezd jól játszani, de Murray is nagyon jó. A két foci közt nem tudok dönteni, úgyhogy lehet hogy ki is hagyom![]()
az azerieknek simán nyerniük kéne,de láttunk már csodát...az olasz másodosztályban nagyon sok az x,illetve nagy adok-kapok zajlik,a másik meccsről nem tudom h mi,de látatlanba is inkább azt tenném meg.a teniszben nekem nadal tűnik elég fogadhatónak.Primitive írta:Helló.
Arra lennék kíváncsi, hogy nektek mi a véleményetek az Azerbaijan - Ukrajna futsal mérkőzésről. Elvileg nagyon Azer az esélyes, és nagyon szép odds-a van. Nem szeretném kihagyni, csak előtte szeretném kikérni a véleményeteket.
Legalábbis azokén akik látták őket játszani. Tudom, hogy sok a honosított brazil játékos. Az Ukránokat még nem láttam játszani, de a kommentátor ergyszer mondta, hogy nem nagy erőt képviselnek..?!..
Szóval, aki tud az erősítsen meg a tippembe.
Illetve, ezeket néztem még ki 'tutinak' : Roddick - Cilic H
Charlton - Leyton H vagy Lecce - Piacenza H. E két pár között se tudok dönteni.
Véleményeteket kérem?..