tehát nézzük visszafele a dolgokat: ha cr megüt vkit, akkor véletlen, ha a közelébe ér vki, az meg merénylet? hol itt a racionalitás? (direkt durva hasonlatot használtam ebben a mondatban)
félre ne értsétek, minden durvaságot elítélek a pályán, bárki követte is el, de azért lássuk be, vki többet megenged magának a kelleténél...
Ja, az ok, hogy hülyeségeket tud nyilatkozni, most is éppen azt tette.
Az biztos, hogy CR-nek gyorsan le kell szokni ezekről a törlesztésekről, másodszor hozza nehéz helyzetbe a csapatot. Pedig aztán ő hozzászokhatott volna a rugdosódáshoz, mert elég gyakran levadásszák.
Azt azért tegyük hozzá hogy aki a mezrángatásból ki akar szabadulni az nem így csapkod hátra. És nem 1szer, hanem 2szer csapott hátra Cr, szegény srácnak el is törte az arccsontját. Ezen nincs mit tárgyalni, nem véletlenül volt benne akkora erő.. Abszolút szándékos volt.
Nem mondtam, hogy nem szándékosan csapott hátra, de azt senki ne ondolja már, hogy konkrétan az orrát akarta eltörni a gyereknek. Ideges volt, rángatták, hátracsapott, jogos vot a kiállítása. Kap 1-2 meccses kiállítást.
Messi is hátracsapkodott, csak nem találta el az orrát. Ahogy nagyon sok játékos megtette már, ezért volt "könnyű" messiről is találni ilyet, de szerintem a támadók nagyon nagy részénél lehetne találni hasonló esetet. Csak ugye ritka az, hogy valaki ennyire pont teliba kap egy orrot.
Az újságírók célja is annyi, hogy ezzel nyomást gyakoroljanak a bizottságra, és minimalizálják CR büntetését(1 vagy 2 meccsre).