2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én nyáron vettem a Botigában 1 et 29,90 € volt. gondolom a hivatalos oldalon megpróbálhatod. Magyarországon nem igen láttam még, bár Pesten kitudja...mezenga írta:Nem tudjátok honnan tudnék szerezni bajnoki polót amin a nevek is vannak, kék poló abban ünnepeltek. köszi a segítséget
2005-ben voltam Barcelonában és épp az óváros részben kavarogtunk ahol nagyon szűkek az utcák. Namármost az egyik ilyen szűk utcában jött lefele egy ezüstszínű Cayenne, épp hogy átfért. Rossz szokás, tudom, de én az ilyen autókba mindig benézek. És ha hiszitek ha nem az anyósülésen ott figyelt Frank! Ezután ott egy kisebb téren a kocsi leállt és kitettek valami csajt, aki nem lehetett sokkal töb mint 18 (netessék...van Bommel írta:Ha érdekel és viccelődsz rajta nézz utána. 1994 óta Bellpuigban, ahol akkoriban id. Bojan volt az elnök, járnak ki magyar csapatok focitornára1999, a kupát és az érmeket megtudom mutatni ha eljössz Szarvasra
Nem kell elhinni, de a tény-tény marad
És ha jól emléxem a búcsútornája volt mert akkor került a Barca utánpótlásához. Na peace
Okééé, okééévan Bommel írta:Ha érdekel és viccelődsz rajta nézz utána. 1994 óta Bellpuigban, ahol akkoriban id. Bojan volt az elnök, járnak ki magyar csapatok focitornára1999, a kupát és az érmeket megtudom mutatni ha eljössz Szarvasra
És ha jól emléxem a búcsútornája volt mert akkor került a Barca utánpótlásához. Na peace
Oké,nyugivan Bommel írta:Ha érdekel és viccelődsz rajta nézz utána. 1994 óta Bellpuigban, ahol akkoriban id. Bojan volt az elnök, járnak ki magyar csapatok focitornára1999, a kupát és az érmeket megtudom mutatni ha eljössz Szarvasra
Vanczák hibája volt az egész! Olyan nagy orral nem nagy csoda, hogy nekiment Messi könyökénekSanama írta:Sokáig nézhettedFernando írta:Én csak kint voltam az első válogatottságán. Direkt miatta mentem ki. Mondom: Belőle lesz valaki, meg Barca játékos. Kimegyek, milyen lesz hogy elmondhatom magamról, hogy én ott voltam.![]()
![]()
Sokáig nézhettedFernando írta:Én csak kint voltam az első válogatottságán. Direkt miatta mentem ki. Mondom: Belőle lesz valaki, meg Barca játékos. Kimegyek, milyen lesz hogy elmondhatom magamról, hogy én ott voltam.
Ha sztárkodunk, én fociztam Messivel, képzeld... Széjjel szivatott engem a cseleivel.van Bommel írta:Ha sztárkodunk én Bojan ellen játszottam. Az más kérdés, hogy ő 9 éves volt én 13 és lefocizottRezi Torres írta:Ma egy ex Barcas labdarúgó ellen játszhattam:D:D:D