Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az érdekes... pedig mai dátummal meg minden :Sszajko írta:Az a baj, hogy ma a Sahtar a Magyar U21-es válogatottal játszott egy 0-0-t.Corvy írta:Vki nemtudja hogy a barátságos
SC Magna Wr. Neustadt - Sahtar Doneck meccsnek mi lett a eredménye?? Sehol nem találom sajna :S
Így a 85. perc környékén azt kell mondjam eddig eléggé cseszhetedLaci0820 írta:Még jó h. arra tettem h. a Lyon jut tovább , remélem X lesz mondjuk a 90 perc és aztán a lyon nyer valahogy![]()
livescore.comLaci0820 írta:Hali nem tudjátok mennyi lett a Lorient - Lyon első meccs (kupa)?
Az a baj, hogy ma a Sahtar a Magyar U21-es válogatottal játszott egy 0-0-t.Corvy írta:Vki nemtudja hogy a barátságos
SC Magna Wr. Neustadt - Sahtar Doneck meccsnek mi lett a eredménye?? Sehol nem találom sajna :S
hát bwinenFernando írta:Ez mikor volt? És hol fogadtál rá. Sehol nem láttam a kínálatban.Corvy írta:Vki nemtudja hogy a barátságos
Ez mikor volt? És hol fogadtál rá. Sehol nem láttam a kínálatban.Corvy írta:Vki nemtudja hogy a barátságos
Mert rengeteg hiányzójuk volt, de mostmár visszatértek páran.lluisllach89 írta: Nem a Hibs lőtt múltkor 5-t? Az kicsit necces lehet elég nudli a Celtic.
Van még egy ilyen is:szajko írta:Ugyanezt raktam.Fernando írta:Végül is mára összeolvasztottam egy szelvényt.
Ajax vs. Nijmegen H
PSV vs. Feyenoord H
Chelsea vs. Birmingham H
Celtic vs. Hibernian H![]()
Akkor hát nyerjünk!
Nem a Hibs lőtt múltkor 5-t? Az kicsit necces lehet elég nudli a Celtic.szajko írta:Ugyanezt raktam.Fernando írta:Végül is mára összeolvasztottam egy szelvényt.
Ajax vs. Nijmegen H
PSV vs. Feyenoord H
Chelsea vs. Birmingham H
Celtic vs. Hibernian H![]()
Akkor hát nyerjünk!
Ugyanezt raktam.Fernando írta:Végül is mára összeolvasztottam egy szelvényt.
Ajax vs. Nijmegen H
PSV vs. Feyenoord H
Chelsea vs. Birmingham H
Celtic vs. Hibernian H
Főleg, hogy már legalább fél napja ki van javítvaRonaldinho 17 írta:hmmm, bárcsak nem elírás lenne, de a gép biztosan normál oddson adja..
Hogyha mégis ennyi a szorzója akkor gyorsan írd be...én is csinálok egyet gyorsanwakii írta:a kötést láttam én is.. de hát valamit kiválasztok melléPrimitive írta:Nem hiszem, hogy meg tudod játszani, egyszerűen csak elírták
Másik, meg 'csak' 3-as kötésben tudod megjátszaniDe egy próbát megér, hátha
a kötést láttam én is.. de hát valamit kiválasztok melléPrimitive írta:Nem hiszem, hogy meg tudod játszani, egyszerűen csak elírták
Másik, meg 'csak' 3-as kötésben tudod megjátszaniDe egy próbát megér, hátha