Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem jó. Kicsit necces hogy ennyi hendit raktál de bíztató. Bár a Chelsea sztem neccesebb, lehet hogy 1el nyernek. Amúgy szép, sok sikert!Bobberto írta:Sziasztok!
2 szelvényt tervezek hétvégi meccsekkel kapcsolatban! 1 biztonsági 1 rizikósabb
A biztonsági:
*(0-1) Bayern München - Mainz 1.54
*(1-0) Burnley - Chelsea 1.81
*(1-0) Sp. Gijón - Barcelona 1.57
Deportivo - Real Madrid 1.94![]()
*(0-1) Bordeaux - Boulogne 1.54
*(0-1) Leverkusen - Freiburg 1.68
A rizikós még készül ha meglesz beszerkesztem ide
Vélemények?várok minden oktató kritikát is
Köszönöm! Akkor leredukáltam és akkor nagyobb téttel vágok belePrimitive írta:Na, Cilic overt pipázhatomPrimitive írta: Mára ezeket tettem :
Murray Cilic over 35.5
Ghána - Nigéria under 2.5
Edmonton Oilers - St. Louis Blues (hosszabbítással, és böntetőkkel) V
4 500-ból jöhet 20 000.
Mindenkinek szerencsés napot.![]()
Bobberto : igazán nyereséges csak úgy lehetsz hosszútávon, ha lecsökkented a kötések számát, és emeled a feltett összeget. Ez a kötögetős dolog nálam már elég régen kiment a divatból, főleg nem ilyen sok meccset. Max. 3-4 esemény.
Minél több a meccs, annál nagyobb a hibázási lehetőség.
Na, Cilic overt pipázhatomPrimitive írta: Mára ezeket tettem :
Murray Cilic over 35.5
Ghána - Nigéria under 2.5
Edmonton Oilers - St. Louis Blues (hosszabbítással, és böntetőkkel) V
4 500-ból jöhet 20 000.
Mindenkinek szerencsés napot.
Köszi a véleményt! Tudom elég necces, de úgy gondolom ez a Hoffenheim már nem az a Hoffenheim. Egy 2-0ban bízom, de már ideje lenne annak is, ha Magath csapatánál kiszakadna a gólzsák.lluisllach89 írta: Schalke nem veri meg több góllal a Hoffenheimet sztem, de nekem mind1, legyen úgy h nyerj
Schalke nem veri meg több góllal a Hoffenheimet sztem, de nekem mind1, legyen úgy h nyerjÁkocka írta:Szombatra:
AS Monaco - OGC Nice 1 1,55
FC Girondins Bordeaux - US Boulogne Co (0:1) 1 1,50
Sporting Gijon - FC Barcelona (1:0) 2 1,60
SSC Napoli - Genoa CFC 1 1,85
FC Bayern München - FSV Mainz 05 (0:1) 1 1,50
FC Schalke 04 - TSG 1899 Hoffenheim (0:1) 1 2,90
1 euro 30at fialna.
Vancouver 1-1. Viszont nagyon sok van még vissza..gekkodan írta:Kösz Primitive![]()
Vancuver nálam is meglesz Overtime-ra, én is bevállalom a Capitalst, igaz ott az over ma kimarad, mert az Anaheim egy mocskos védezekő csapat, szóval nem fogok hendizni, de a Capitals szépen lehozza ma is szerintem
Raptorsban így hiszel?
Na és a bucksban?
Grat. Viszont az St. Mirren - Rangers voltgekkodan írta:Ma is csíptem megint egy nyerőt![]()
St. Mirren - Celtic V (0-2)
Newcastle United - Crystal Palace H (2-0)
Everton - Sunderland H (2-0)
Chelsea-Birmingham H (3-0)
Mindig ilyen magabiztosan, nullára nyerjenek a tippjeim, most meg gyerünk fel az NBA-NHL éjszakai kombóra
van egy kis jelmagyarázat,és amelyiknél olyan jel van,azt lehet.Barcaforever írta:Élő meccseket lehet kombinálva megtenni bwinen?
sőt, vezetnek is... jó ég az ajaxnak 1.16os oddsa volt.. mennyi pénzt vihet ez a meccs :Sszajko írta:Fernando! viszont mi is cseszhetjük...
A fél órája emberhátrányba lévő Nijmegen kiegyenlített az Ajax ellen.
Ez komolyan mondom nevetséges.
Hétvégén a villa, most ez. Nincs szerencsém sose.