albicelesteX írta:Legközelebb ha ilyen "brazil csodagyereket" akarunk venni elküldöm inkább a számlaszámom Txikéknek, hogy arra utalják a pénz felét!Vagy negyedét!Nem vagyok telhetetlen!Így mindenki jól jár!
Nem csak ő tehet erről. A Barcának nem kellett volna egy csatárokkal teletűzdelt csapathoz küldeni játékba lendülni. Szerintem evidens hogy a portugálok, a "saját" csatáraikat játszatják, nem ültetik a padra Saviolát, a brazil miatt, aki úgyis elmegy tőlük az év végén. És azért a Saviola-Cardozo duó mögött cserének lenni, nem olyan szégyen 20 évesen. Nuno Gomes meg olyan nekik mint nekünk Larsson volt kb, ezért van előtte ő is.
Én láttam Keirrisont barzil meccseken, figyeltem amikor szóba került nálunk, és nekem tetszett, hogy minden szögből, jobbal-ballal, és fejjel is veszélyes. Nem tudhatjuk hogy be fog e válni, de még ne írjuk le. Ha télen hazajön, az jó lenne, és akkor adjuk kölcsön a Xereznek, vagy hasonló csapatnak. De mindenképpen spanyol első ligásnak, és olyannak amelyiknél nem 8 csatár van a keretben.