Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Grat! És a többieknek is! Nekem is jött így, hogy a srác továbblőtte az Intert.szajko írta:Huh bemertem kockáztatni. Köszönöm Balotelli! 10(9550Ft) fincsi rongyocska.szajko írta: Ghána - Nigéria 1-0
Algéria - Egyiptom 0-4
Inter - Juve 2-1
9,55x odds.
Igazán köszönöm. Tényleg kell a szerencse is, viszont bátorság, és kis tudás is kell hozzá...Ákocka írta:
Igazán grat a remek formáért, feszt azt olvasni tőled, mennyit nyertél már. Ha legközelebb beírsz egy összeállított szelvényt, érezd súlyát a válladon annak, hogy lemásolom egy 1 euro erejéig.
Huh bemertem kockáztatni. Köszönöm Balotelli! 10(9550Ft) fincsi rongyocska.szajko írta: Ghána - Nigéria 1-0
Algéria - Egyiptom 0-4
Inter - Juve 2-1
9,55x odds.
Igazán grat a remek formáért, feszt azt olvasni tőled, mennyit nyertél már. Ha legközelebb beírsz egy összeállított szelvényt, érezd súlyát a válladon annak, hogy lemásolom egy 1 euro erejéig.Primitive írta:Na, azt hiszem, hogy a Fáraók ezt már nem adják le. 2-0.
Milwaukee H
Toronto H
Washington Capitals H
Egyiptom H
1500-ból 15 000.
9 emberrel Algéria.
Estére még marad a St. Louis V-re. Az hab lenne a tortánDe, szerintem megvédem, és megrakom az Edmontont is
Mai napot is bőségesen zárom
szajko írta:Az inter meccsen megy eddig a lóvém, mindig egy meccs bakker már...![]()
És az is Toldo meg a spori miatt!
Ne vedd még biztosraFernando írta:Hát akkor tényleg az Inter viszi... korrektek. Mi az? B csapat vagy mi a franc?fcbarca0827 írta:3 perccel a vége előtt 6-tal mentek a spanyolok!Fernando írta:Tényleg spanyol-cseh futsal mennyi lett?
Hát akkor tényleg az Inter viszi... korrektek. Mi az? B csapat vagy mi a franc?fcbarca0827 írta:3 perccel a vége előtt 6-tal mentek a spanyolok!Fernando írta:Tényleg spanyol-cseh futsal mennyi lett?
3 perccel a vége előtt 6-tal mentek a spanyolok!Fernando írta:Tényleg spanyol-cseh futsal mennyi lett?
Nekem is az Inter viszi/vitte a szelvényem. Pedig a HIFK már nyert 3-2-re. Tényleg spanyol-cseh futsal mennyi lett?szajko írta:Elegem van már abból, hogy sokszor azok a retek bírók viszik el a szelóimat...most is az inter-juvén nem kapott meg egy büntetőt az inter.
Tudom hogy örök rangadó, de az utóbbi években a Feyenoord azért nem túl acélos. A bajnokságban legutóbb a Venlo otthonában x-elt. Az Ajax meg idén számolatlanul rugdossa gólokat és minden pontra égetően szükség van ha tapadni akarnak a PSV-Twente kettősre. Bízom Suarezékbenlluisllach89 írta: A 2. szelvényednél gondolom hazaira raktad a City-Pompeyt
Szerintem mind2 szelódon 1-1 van ami neccesebb és/vagy nem játszom majd: Az 1.-n a Birmingham-Spurs, Chelsea meccs előtt nem kis sorozata volt a Birminghamnek, Spurst nem érzem túl acélosnak idegenben. A Mallorca idegenben majd 2-es szorzóért viszont szép játék.
A 2.-on a Feyenoord-Ajaxot viszont kicsivel biztosabbnak érzem, az sztem tuti 1X-es meccs. Ajax nagyon szégyenletes volt a kupában, ráadásul 120 percet játszottak, míg a rotterdamiak 3-0-ra verték idegenben a PSV-t.
Ez az igazi örökrangadó Hollandiában, szal bármi megtörténhet. Persze ez az én észrevételem, amúgy sok sikert kívánok!
A 2. szelvényednél gondolom hazaira raktad a City-PompeytBarcaman14 írta:Hétvégére 2 szelvény:
St.Johnstone-Hearts V 2,40
Birmingham-Tottenham V 2,27
Leicester-Newcastle V 2,38
Xerez-Mallorca V 1,99
200ft5.160ft
Mönchengladbach-Bremen V 1,91
Sp.Gijon-Barca V 1,20
Feyenoord-Ajax V 2,14
Man.City-Portsmouth V 1,28
Sampdoria-Atalanta H 1,83
200ft2.300ft
A 2.szelvénynél viszonylag a biztosnásgra törekedtem(kivétel talán az Ajax) Az első szelvénynél meg talán a Hearts-t érzem neccesnek.
Vélemények?
Nah, akkor ismét éjszakázhatok a St. Louis miattPrimitive írta:
Mára ezeket tettem :
Murray Cilic over 35.5
Ghána - Nigéria under 2.5
Edmonton Oilers - St. Louis Blues (hosszabbítással, és böntetőkkel) V
4 500-ból jöhet 20 000.
Mindenkinek szerencsés napot.