Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ha megtetted rácsesztél.wakii írta:nézegettem a szelókat van jócskán ígéretes
de nem láttam még senkinél hogy a nottingham-et senki nem rakta.
formatabella alapján elsők, rendes táblán másodikak, derby pedig inkább középmezőny vége. 1,98-ért szerintem mindenképp fogadható
lol 20perc után 3:0levproff írta:Köszi Werder.
Előttem a csávó a lottózóba néztem, hogy azt hazaira húzta. Picit röhögtem is rajta, de elég komoly. Azért remélem a Bayern ver 3-4 gólt a Mainznak. A lényeg, hogy többet mint ahányat Szalai fog a másik oldalon. Amúgy mi a francért jegelik? Miért az a Bance játszik helyette? Csak Bundesliga 2-be láttam a srácot, de a labdát nem bírta átvenni.levproff írta:Köszi Werder.
Örülök, hogy nem buktál sokatShirocco írta:200 magyar forintot,mert hallgattam rád úgyhogy ezúton is köszönöm!Fernando írta:Tegnap mennyit buktál Norbi a Linz-Jyp-Salzburg kombódon?remélem végül nem tetted meg.
![]()
Leírom azért a szelvényt amit 200ból raktam
Slavia Praha-Kladno H
JYP-Ilves H
Salzburg-Klagenfurt H
Linz-Jesenice H
Düsseldorf-Köln
1550ft-ot hozott volna
Úgyhogy legközelebb is szívesen fogadóm az építő kritikát![]()
Mondjuk Bari-t ma H-ra és Depor-t X-re húztam,remélem ezekkel nem lesz igazad
Aki a kicsit nem becsüli....Valdés1 írta:én nagyon sokat nyerhetek,remélem bejön![]()
Meccsek: Barca(L)
Chelse
Milán
Celtic
200---500
![]()
200 magyar forintot,mert hallgattam rád úgyhogy ezúton is köszönöm!Fernando írta:Tegnap mennyit buktál Norbi a Linz-Jyp-Salzburg kombódon?remélem végül nem tetted meg.
Bayernen gondolkozok igazából én is de lesz már Ribéry:D na de majd eldöntöm még...sok siekrt a hétvégére és köszi:Dwakii írta:köszi. hát szerintem a bordo barca simán jöhet, de én a bayernt hendivel... semmiképp mainz sincs rossz formában, bár inkább csak hazai pályán villognak, de akkor is... meg mondjuk tegnap is mindenki olyan simán H-ra vette a hamburgot aztán mégis... de azért mondom sok szerencsétDabas írta: Grat a nyereményhez.Otthon szerintem azért behúzzák...a hendis meccseken nagyon gondolkozok szerintem a Barca meglesz de a másik kettőn nem tom akár a bayern is nyerhet nagyon de szoros is lehet és ez igaz a Bordora is nem tudom h azokkal mit tegyek meg...én is kiválasztok egy négy meccset mára aztán meglátjuk mi lesz
köszi. hát szerintem a bordo barca simán jöhet, de én a bayernt hendivel... semmiképp mainz sincs rossz formában, bár inkább csak hazai pályán villognak, de akkor is... meg mondjuk tegnap is mindenki olyan simán H-ra vette a hamburgot aztán mégis... de azért mondom sok szerencsétDabas írta: Grat a nyereményhez.Otthon szerintem azért behúzzák...a hendis meccseken nagyon gondolkozok szerintem a Barca meglesz de a másik kettőn nem tom akár a bayern is nyerhet nagyon de szoros is lehet és ez igaz a Bordora is nem tudom h azokkal mit tegyek meg...
Grat a nyereményhez.Otthon szerintem azért behúzzák...a hendis meccseken nagyon gondolkozok szerintem a Barca meglesz de a másik kettőn nem tom akár a bayern is nyerhet nagyon de szoros is lehet és ez igaz a Bordora is nem tudom h azokkal mit tegyek meg...wakii írta:nincs vele gond minden jöhet, de 7 meccset nem sürün talál el az ember és a hendis meccsekben mindig benn van a veszély... meg én a liverpoolra nem tennék... kiszámíthatatlan a játékuk... de sok szerencsétDabas írta:mára:
Depor-Real X
Gijon-Barca (1-0) V
Liverpool-Bolton H
Burnley-Chelsea V
Benfica-Guimares H
Bayern-Mainz (0-1) H
Bordeaux-Boulogne (0-1) H
Odds:28.070
Szerintetek milyen?
amugy tegnapi
Alba Volán H
Düsseldorf H
Buffalo H
Washington H
5004000
nincs vele gond minden jöhet, de 7 meccset nem sürün talál el az ember és a hendis meccsekben mindig benn van a veszély... meg én a liverpoolra nem tennék... kiszámíthatatlan a játékuk... de sok szerencsétDabas írta:mára:
Depor-Real X
Gijon-Barca (1-0) V
Liverpool-Bolton H
Burnley-Chelsea V
Benfica-Guimares H
Bayern-Mainz (0-1) H
Bordeaux-Boulogne (0-1) H
Odds:28.070
Szerintetek milyen?