kanty írta:Ez most számomra is érthetetlen.
Azt még meg is értem, h kölcsönadjuk, bár ez is érdekes, de ez a vásárálási opció nagy butaságnak tűnik. Ha jól fog menni neki akkor vélhetően olcsóbban megveszi a Fiorentina, mint ammennyiért mi vettük, ha nem megy majd neki ott sem akkor pedig nincs miről beszélni

Brazilia.
Nem szoktam megkérdőjelezni a vezetőség döntéseit, mert nem hiába vannak ott ahol vannak és tudják, mi a dolguk, de ez most melléfogásnak tűnik.

Ez inkább a humor topicba illene, de azért elmesélem, mert adja magát. Haveromékkal egy buli előtti illuminált iszogatás közben erőteljesen szidtuk a politikát, annak is egyik oldalát főképp:D és volt köztünk egy valaki, aki megvédte őket, csak azért írom, mert hasonlít a te hsz-edhez, bár a tied komolyabb:D Szóval a következőt mondta szó szerint idézve: "Attól még, hogy ott van, ahol, nem biztos, hogy lóf.sz lehet":D:D
Na most ez esetben én is furcsának tartom a vezetőség döntését, de mégiscsak ők látják tisztábban, biztosan konzultáltak a Benfica edzőivel, akik ne adj Isten rosszakat mondtak a srácról (magatartás vagy mentalitásbeli hiányok) és ezért döntöttek mondjuk úgy, hogy megint kölcsönbe adják, csak most két évre és opciós joggal. Ez esetben pl pedig nem tehetnek arról, hogy a srác nem váltotta eddig be a hozzá fűzött reményeket. Vannak olyan mentális tényezők, amiket a legjobb szakértő sem tud elsőre megállapítani, főleg ilyen változó korban. A tehetsége biztos, hogy meg van. Szóval ne ítélkezünk elhamarkodottan, millió dolog lehet a háttérben, amiről mi nem tudhatunk.