Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem jó csere volt. Ibra ma (mostanában) úgysem tud sokat hozzátenni a játékhoz, Busquets meg jó a tologatós labdatartásban, plusz szűrni is jól tud.MR. TROMORT777 írta:Busquets mi a ****-ért melegít?
semmi értelme nem lenne most behozni
lui1698 írta:te mit érzel ilyenkor?chrisnagy13 írta:Na ez az imádott Ibrátok...
jól oldotta meg, de a védő visszaért és mentett. nem is kicsit.
Szerintem nem kell összeeskűvés elméleteket gyártani, a kiállítás jogos volt!13l4cks!d3 írta:Kíváncsi leszek a történet folytatására...Fecooo írta:socio66 írta:Hát kb. erre jó a madridi lapok akciója..
Várható volt,hogy miután meggyanúsították a bírókat,hogy segítenek minket,előbb utóbb kapni fogunk egy ilyen félkamu ítéletet..
erre céloztam én is.... de egyrészt erről csönd lesz a madridi sajtóban, másrészt szívni fogunk jónéhány meccsen emiatt...
Szvsz a Madrid is részesülni fog vmi féle törlesztésből !
Kíváncsi leszek a történet folytatására...Fecooo írta:socio66 írta:Hát kb. erre jó a madridi lapok akciója..
Várható volt,hogy miután meggyanúsították a bírókat,hogy segítenek minket,előbb utóbb kapni fogunk egy ilyen félkamu ítéletet..
erre céloztam én is.... de egyrészt erről csönd lesz a madridi sajtóban, másrészt szívni fogunk jónéhány meccsen emiatt...
socio66 írta:Hát kb. erre jó a madridi lapok akciója..
Remélem többet !!!Varatrix írta:Ajj Piqué papa.
Lényegesen könnyebb lett volna a meccs a kiállítás nélkül.
Akár azt is megkockáztatom, hogy sok gólos meccset láttunk volna.
Így nehéz lesz.
Azért remélem még egyet begyötrünk.