Te előző héten elöbb jöttél, mint a Marca.ferninho írta:szvsz a Marca azzal fog jönni hogy Xavi gólja les volt....![]()
Amúgy nem volt les szerintem.Egyszer mutatták és akkor direkt a csikozást néztem és egy vonalnak láttam..
Te előző héten elöbb jöttél, mint a Marca.ferninho írta:szvsz a Marca azzal fog jönni hogy Xavi gólja les volt....![]()
Majd a madridi lapocskák megcsinálják a képet hogy les volt.ferninho írta:szvsz a Marca azzal fog jönni hogy Xavi gólja les volt....nekem nagyon gyanús volt és még egy vonalban közeli kameraállást se mutattak. de ez csak egy sejtés hogy les volt mert nem lehetett látni.
de majd biztos lesz róla vmi videó, kép.
jólvan te mennyél nézegesd a madridodatferninho írta:szvsz a Marca azzal fog jönni hogy Xavi gólja les volt....nekem nagyon gyanús volt és még egy vonalban közeli kameraállást se mutattak. de ez csak egy sejtés hogy les volt mert nem lehetett látni.
de majd biztos lesz róla vmi videó, kép.
Szerintem is jogos volt.ferninho írta:ne játszál már óvodát... mindkettő teljesen jogos volt...Fecooo írta:a Marca elérte a célját...
csak én tudom úgy hogy utolsó emberként a szabálytalanság pirosat ér?Fecooo írta:magyarázd már meg nekem, h miért ért pirosat Rafa szabálytalansága? a tizi jogos volt, de a piros nem...ferninho írta:ne játszál már óvodát... mindkettő teljesen jogos volt...Fecooo írta:a Marca elérte a célját...
Még a tizi is véleményes,olyat homorított a csatár hogy komoly filmekben kaphatna állást érte.Fecooo írta:
magyarázd már meg nekem, h miért ért pirosat Rafa szabálytalansága? a tizi jogos volt, de a piros nem...
Szerintem a második piros kicsit erős volt... a 11es jogos, de sárga elég lett volna.ferninho írta:ne játszál már óvodát... mindkettő teljesen jogos volt...Fecooo írta:a Marca elérte a célját...
magyarázd már meg nekem, h miért ért pirosat Rafa szabálytalansága? a tizi jogos volt, de a piros nem...ferninho írta:ne játszál már óvodát... mindkettő teljesen jogos volt...Fecooo írta:a Marca elérte a célját...
ne játszál már óvodát... mindkettő teljesen jogos volt...Fecooo írta:a Marca elérte a célját...
Jaja, két piros egy büntető,mégsem nyertek. Ennél többet ér a győzelmünk.Replay írta:Egy hétig sir a madridi média és ez lesz belőle...