CS0ki írta:Az első gólig partiban voltak a Reállal
5 percig??
Köszönöm Csoki a segítséget, bár szöveget tudok értelmezni. Csak tudod láttam is a meccset és a a srác "teljesítményét".
Pedig nagyon úgy néz ki, hogy mégse megy az értelmezés...Pont azért írta, hogy "és ha végre Karim is magára talál", mert tegnap gyenge volt!

Igen, az ilyen hozzászólásoknak sok értelme van

Mindenesetre elismerésem Cs0ki, hogy még mindig tartod itt a frontot, bár továbbra sem gondolom, hogy bármi értelme lenne.
Puhl-t meg könyörgöm, ne kérdőjelezzük már meg. Valamiért elérte azt, amit. A visszajátszásokat, kameraállásokat és lassításokat ő is ugyanúgy látja mint bármelyik barca fanatic.
Hogy pozitívat is mondja, az hogy Guardióla nem foglalkozik a bírókkal, mindenképp jó hozzáállás. Bár a pirosnál volt ott magyarázkodás, de jó, hogy próbálja erre szoktatni a játékosokat. Nézzük csak meg az angol rugby-t, ott ki szólhat a bíróhoz, mikor szólhat a bíróhoz és azok az amúgy nem kisdarab gyerekek mennyire tartják be a bíró érinthetetlenségére vonatkozó szabályokat. Ezt át lehetne hozni a fociba is.
Továbbá a csapatotok 10 emberrel is jobb volt mint a getafe, sőt szerintem akár 9 vagy 8 emberrel is jobb lett volna, mert egy ilyen potenciál nélküli, támadójátékot mellőző, motiválatlan és technikailag 0 csapatot régen láttam. szégyen a spanyol bajnokságra a tegnap mutatott valamijük. Focinak semmiképp nem nevezhető bénázásuk.
Angliában a kiscsapatok is felszántják a pályát, nincs ilyen langyos játék gyakorlatilag soha.
Kicsit sokat emlegetem az angolokat,d e csak azért, mert véleményem szerint onnan lehetne tanulni. Persze ott meg sok esetben a belépők brutálisabbak mint bármelyik másik bajnokságban, a legtöbb csontkettétörés náluk van...